Şimdi Ara

Suzuki S Cross Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik benzinli 4x4 GL+ modelini dün teslim aldım 74.500 TL. liste fiyatı üzerinden şu anda oldukça iyi indirimler mevcut.67 binle 72.500 arası fiyatlar verildi.11 Bayi ile görüşerek beyaz renk tercihimiz nedeniyle İzmit bayisini tercih ettim. GL+ bana yeterli geldi. İzmit'ten ikamet ettiğim yere kadar yaklaşık 320 km.yol yaptım yol bilgisayarına göre 5.2 lt.tüketim oldu ki bilen bilir artık neredeyse İzmit Bandırma arası birleşmiş, İzmit-Gölcük-Yalova-Bursa-Karacabey-Bandırma arasında sayısız ışıktan geçiliyor bu şartlarda açıkçası atmosferik tam otomatik araca göre bence etkileyici bir tüketim, en beğendiğim özelliği görüş açılarının neredeyse mükemmel seviyede olması. Bu aracı 2012 1.4 otomatik corsamı satarak ve babamın üzerinden engelli muafiyetiyle yani ÖTVsiz aldım, Corsayıda beğeniyordum ama tabi bu daha iyi bu sebeplerle fiyatını çok takmadım yoksa bence pahalı bir araç ama bu özelliklerde araç isteniyorsa yani hem 1.6 olsun hem 7 ileri cvt otomatik hemde 4x4 olsun deniliyorsa zaten daha ucuzuda yok.Tabi eksileride yok değil daha önceki konularda sıkça tartışılan baş mesafesi açılır tavanlı araçlarda gerçekten düşük ama benim ailemde ve arkadaşlarımda en uzun kişi 1.75 ki rahat sığıyor, fakat 1.80 üstü uzun kullanımlarda öne otursun arkada asla rahat edemez. Birde konsol gece ışıklandırmalarıyla şık dursa da gündüz biraz basit kalıyor yani klasik Japon bu konuda bir alman veya italyan değiller,iç malzeme kalitesi bana yeterli geldi,ortalamalarda denilebilir. Sorusu olan olursa buradan cevaplayabilirim. İyi forumlar.

• Hayırlı olsun. Bir ara ben de düşünüyordum. Mazda 3'ü bekleyeceğiz diye kaldı. 4x2 otomatik fiyatları ne kadar acaba?
  • Hayırlı olsun, kazasız günleriniz olsun. bence de biraz pahalı bir araç. siz indirimli aldığınız için normal gelecektir. bu tarzda ben olsam subaru xv bakardım. ama suzukilerin tüketimleri ekonomik..
  • Eray ARKAN E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Şahsen Suzuki çok beğendiğim bir firma, S Cross bana hitap etmese de Swift ve Splash'le ilgili çok olumlu yorumlar okumuştum. Cvt şanzıman sesli olmasının dışında sorunsuzdur.
  • isabetli olmuş. bende de sx4 var çok memnunum.
  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Suzuki S-Cross
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşaallah.
  • Teşekkürler arkadaşlar, evet bir ara subaru düşündüm ama malesef yakıtı biraz yüksek geldi, zaten suzuki tercih etme sebeplerimden biride yakıt tüketimi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray ARKAN

Teşekkürler arkadaşlar, evet bir ara subaru düşündüm ama malesef yakıtı biraz yüksek geldi, zaten suzuki tercih etme sebeplerimden biride yakıt tüketimi oldu.

iki araç arasında subarunun yakıtı çok mu farklı idi? fabrika verilerimi? yoksa geçmişde kullandınız mı? ikiside 4x4 atmosferik cvt 1.6 ve subaru çok ağır değil diye biliyorum. Açıklarsanız sevinirim. suzuki nasıl az yakıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Otomatik benzinli 4x4 GL+ modelini dün teslim aldım 74.500 TL. liste fiyatı üzerinden şu anda oldukça iyi indirimler mevcut.67 binle 72.500 arası fiyatlar verildi.11 Bayi ile görüşerek beyaz renk tercihimiz nedeniyle İzmit bayisini tercih ettim. GL+ bana yeterli geldi. İzmit'ten ikamet ettiğim yere kadar yaklaşık 320 km.yol yaptım yol bilgisayarına göre 5.2 lt.tüketim oldu ki bilen bilir artık neredeyse İzmit Bandırma arası birleşmiş, İzmit-Gölcük-Yalova-Bursa-Karacabey-Bandırma arasında sayısız ışıktan geçiliyor bu şartlarda açıkçası atmosferik tam otomatik araca göre bence etkileyici bir tüketim, en beğendiğim özelliği görüş açılarının neredeyse mükemmel seviyede olması. Bu aracı 2012 1.4 otomatik corsamı satarak ve babamın üzerinden engelli muafiyetiyle yani ÖTVsiz aldım, Corsayıda beğeniyordum ama tabi bu daha iyi bu sebeplerle fiyatını çok takmadım yoksa bence pahalı bir araç ama bu özelliklerde araç isteniyorsa yani hem 1.6 olsun hem 7 ileri cvt otomatik hemde 4x4 olsun deniliyorsa zaten daha ucuzuda yok.Tabi eksileride yok değil daha önceki konularda sıkça tartışılan baş mesafesi açılır tavanlı araçlarda gerçekten düşük ama benim ailemde ve arkadaşlarımda en uzun kişi 1.75 ki rahat sığıyor, fakat 1.80 üstü uzun kullanımlarda öne otursun arkada asla rahat edemez. Birde konsol gece ışıklandırmalarıyla şık dursa da gündüz biraz basit kalıyor yani klasik Japon bu konuda bir alman veya italyan değiller,iç malzeme kalitesi bana yeterli geldi,ortalamalarda denilebilir. Sorusu olan olursa buradan cevaplayabilirim. İyi forumlar.

Size maliyeti ne oldu,yani ötv indirimi yapılınca.?

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Teşekkürler arkadaşlar, evet bir ara subaru düşündüm ama malesef yakıtı biraz yüksek geldi, zaten suzuki tercih etme sebeplerimden biride yakıt tüketimi oldu.

iki araç arasında subarunun yakıtı çok mu farklı idi? fabrika verilerimi? yoksa geçmişde kullandınız mı? ikiside 4x4 atmosferik cvt 1.6 ve subaru çok ağır değil diye biliyorum. Açıklarsanız sevinirim. suzuki nasıl az yakıyor?

Hem fabrika verileri farklı hem her iki aracı kullanan kişilerle de görüştüm Subaru bir arkadaşımda var şehir içinde 8,5 civarında yaktığından bahsetti suzuki 7 lt civarında yakıyor diye biliyorum tabi kullanım tarzıda bunda etken olabilir, ama öyle yada böyle subarunun yakıtı fazla bu fabrika verisinde de görülüyor şehir içi birisi 6.8 diğeri 7.9 bu aracı en az mecburen 5 yıl kullanacağım ve yılda 15 bin km yaptığım düşünülürse her 100 km.de 1 litre yakıt benzinin 5 tl.nin üzerinde olduğu bir ülkede hiçte az değil.

• bizde var suziki swifth 4x4 çok dandik bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Otomatik benzinli 4x4 GL+ modelini dün teslim aldım 74.500 TL. liste fiyatı üzerinden şu anda oldukça iyi indirimler mevcut.67 binle 72.500 arası fiyatlar verildi.11 Bayi ile görüşerek beyaz renk tercihimiz nedeniyle İzmit bayisini tercih ettim. GL+ bana yeterli geldi. İzmit'ten ikamet ettiğim yere kadar yaklaşık 320 km.yol yaptım yol bilgisayarına göre 5.2 lt.tüketim oldu ki bilen bilir artık neredeyse İzmit Bandırma arası birleşmiş, İzmit-Gölcük-Yalova-Bursa-Karacabey-Bandırma arasında sayısız ışıktan geçiliyor bu şartlarda açıkçası atmosferik tam otomatik araca göre bence etkileyici bir tüketim, en beğendiğim özelliği görüş açılarının neredeyse mükemmel seviyede olması. Bu aracı 2012 1.4 otomatik corsamı satarak ve babamın üzerinden engelli muafiyetiyle yani ÖTVsiz aldım, Corsayıda beğeniyordum ama tabi bu daha iyi bu sebeplerle fiyatını çok takmadım yoksa bence pahalı bir araç ama bu özelliklerde araç isteniyorsa yani hem 1.6 olsun hem 7 ileri cvt otomatik hemde 4x4 olsun deniliyorsa zaten daha ucuzuda yok.Tabi eksileride yok değil daha önceki konularda sıkça tartışılan baş mesafesi açılır tavanlı araçlarda gerçekten düşük ama benim ailemde ve arkadaşlarımda en uzun kişi 1.75 ki rahat sığıyor, fakat 1.80 üstü uzun kullanımlarda öne otursun arkada asla rahat edemez. Birde konsol gece ışıklandırmalarıyla şık dursa da gündüz biraz basit kalıyor yani klasik Japon bu konuda bir alman veya italyan değiller,iç malzeme kalitesi bana yeterli geldi,ortalamalarda denilebilir. Sorusu olan olursa buradan cevaplayabilirim. İyi forumlar.

Bana maliyeti 49.600 TL.oldu ama başka bir bayiden 47.000 TL.fiyat aldım fakat renk siyah olduğundan tercih etmedim,bunun haricinde 48 bin,50 bin ve 51 bin TL.lik fiyatlarda veren bayiler oldu herhangi bir standart yok yani bayi ne tutturursa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Bana maliyeti 49.600 TL.oldu ama başka bir bayiden 47.000 TL.fiyat aldım fakat renk siyah olduğundan tercih etmedim,bunun haricinde 48 bin,50 bin ve 51 bin TL.lik fiyatlarda veren bayiler oldu herhangi bir standart yok yani bayi ne tutturursa

çok İyi almışsınız,güle güle kullanın,Allah kaza bela göstermesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.