Merhabalar adım Uğur Ankaradan yazıyorum aracım ile ilgili bir kaç sorun var aracım Suzuki Swift 1.3 GTİ ilk olarak ara. tüpte çalışıyor enjektörlerin hiç biri olmadığı için benzinde çalıştıramıyorum. Tüpte dip gaz yaptığım zaman arabadan çat diye bir ses geliyor gaz kesip tekrardan tüpe geçiyor araba devirlenmiyor 3500 devir üzerine çıkamıyorum zorlamadım da daha araba normalde 101 beygir ama verdiği beygir 35 - 40 beygir ancadır gösterdiğim usta motorda yağ yakma üfleme olmadığını söyledi ama sadece tüpte çalıştığı için subaplarda yanık olabilir dedi. Yakışı uzun yolda 20 Kuruştu buna rağmen. Ankara'da bu araçlardan anlayan birileri varsa ya da bir bilginiz varsa bu konuda çok sevinirim. Arabamı çok severek aldım yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum onun için lütfen kırıcı yorumlardan kaçınalım. Bu araçlardan anlayan kullanan arkadaşların hangi kilit parçaları değiştirmem gerektiğini ve neleriyle değiştirmem gerektiğini bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Bu arada araçta modifiye yok bende modifiye düşünmüyorum orjinal hali kalsın istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ugur öncelikle merhaba hayırlı olsun kardeşim sana suzuki swift gti dünyasına hoşgeldin :))) özelden irtibata geçelim yardımcı olmaya çalışayım sana