Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.558
Cevap
86
Favori
201.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 1.2gl 29bin kmdeki swift verilip +200bin tl civarı farkla 2022 corsa edition 6bin kmde araç alınır mı ? Maksat araç yenileme + donanım

Bu arada ilgilenen olursa aracımı piyasanın oldukça altında vereceğim, ilana çıkmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle alınır.

Şu an 200k ile kurtarabiliyorsun. Seneye bu zamanlar 300k olacak sonra olacak 400k. Değiştir kurtul derim.

• Merhaba beyler Swift imi değiştirdim. 3d pas pasları boşa çıktı. Almak isteyen olursa mesajlardan konuşabiliriz. Herkese kazasız surusler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fuji kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Sizlerede kazasız surusler dilerim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 745 e veriyorum 2020 gl swifti, 930 a 2022 corsa edition için anlaştım 12bin kmde 185bin tl gibi farkla geçişi yapıyorum karşılıklı kaporalar verildi bakalım hayırlısı

@Emekkk hocam başta olmak üzere (az başını ağrıtmadım:D) konuya katkıda bulunan herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 5 Eylül 2023; 20:50:33 >
    Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın yanlız 1.2 ise Corsa belalı motor garanti uzatın mutlaka 80 bine gelirseniz mutlaka kayışı değişin

Sağolasın hocam, kafamı bulandırdı motor işi ama fazla seçenek yok mecburen seçtim. 80bin km leri göreceğimi sanmıyorum :)

Hayırlı olsun. Aracınızın km'si kaçtı ve hasar var mıydı? 2. eli sıkıntılı dediğimde kızıyorlardı 2012 Jazz parasına gitmiş neredeyse. 2020 model diğer markalar bu kadar değer kaybetmez. Resmen sıfır liste fiyatının 300 bin aşağısına gitmiş yazık günah.

• Max Damage M kullanıcısına yanıt

Km 29bindi hocam, kapı ve direkte çizik vardı. Far değişimi tramer 6bin tl civarı. Gl ve benzinli olduğu için bomboştu tabi, şimdiki gl techno idare eder yine de. Ben zaten 2. el aldığım için uyguna almıştım, geçen sene nisanda 315bin tl ye almıştım

İmkan varsa yükseltmek iyi olur tabi. Ben Swift'i alırken bu kasa Corsa yeni çıkmıştı, gidip bakmıştık. Dizaynı beğeniyorum, ön konsol güzel ancak arka koltuk bana çok dar gelmişti.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• adepex kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Swiftin hem koltuk boyutu hem de konforu daha iyi bence de. Hatta sınıfı içinde belki de tepelere yazılabilir. Genelde eşim kullanacağı için ve hemen hemen sadece şehir içinde kullanılacağı için çok önemsemedim. Kullanımı oldukça basit geldi konsol dizaynı sayesinde. 208 aynı platform olduğu halde yüksek konsoldan ötürü rahat hissettirmemişti

• merhaba herkese,

2023 swift gl techno paket 0 olarak almayı planlıyorum.

ilk araba olacak, acemi sürücü olduğum için güvenlik önlemlerinin bu kadar bol olması çok hoşuma gidiyor.

2-3 yetişkin + bir de yenidoğan bebekle bagaj yeterli olur mu, düşünceleriniz neler?

bir de bu paketin 2023 yılında manuel camlarla gelmesi beni açıkçası araçtan çok soğutuyor, sırf bu yüzden de vazgeçmeyeyim diyorum ama, gerçekten en olmayacak yerden tasarrufa gitmişler.

bayilerde başka 0 araç bulamıyorum bu sınıfta, bu haftasonu kapatacağım muhtemelen bu konuyu, köprüden önce son çıkış hayır yapma diyen varsa buyrun :)

• ilyasova19 kullanıcısına yanıt
    Selam ben bir çocuk ile tatil vs sıkıntısız kullanıyorum yanlız bebek arabanız sıkıntı olabilir onu test edin bu arada swiftin yeni kasası geliyor o yüzden aklınız kalacaksa eğer bu kasayı 0 olarak almayın.

yeni kasa ne zaman geliyor acaba? aklım kesinlikle kalacak, bugün bir bayilerine sordum bilgileri yok 1-2 yıldan önce gelmez dedi ama, çok da ikna edici değildi açıkçası.

bebek arabasını koyduktan sonra bagajınızda ne kadar yer kalıyor? bu arada bebek arabanızdan memnun musunuz? o da lazım olacak :)

Benim şansıma çocuk 2 yaşına gelene kadar Citroen c4 vardı onun bagajı her halükarda alıyordu bebek arabasını jolie marka idi ama swift te sanırım ancak arka koltuk arkasına dikine sığar diye tahmin ediyorum yeni kasası seneye gelecek fazla süreceğini sanmıyorum çünkü clio makyaj yedi üstüne i20 makyaj yedi hatta corsa,208 bile bunuda çok bekletmezler

https://tr.motor1.com/news/618010/2024-suzuki-swift-render/

Yeni kasası ne zaman gelir bilmem ama GL paketi yerine GLX almanızı tavsiye ederim, fiyat farkını karşılamanız mümkünse tabi.

Bebek arabası bu sınıftaki her arabada sorun olabilir, Swift en genişlerinden biri ancak bebek arabasını bir deneyin bayide, sığıyor mu bakın, sonra sorun olmasın.

Benim beğendiğim, denemek istediğim araba Honda Jazz, hele yenisi çok teknolojik, tam benlik ama fiyatı inanılmaz yüksek.

• Bagaj sıkıntısını pandizot deniyor sanırım o platformu sökerek çözdüm. Dün 5 kişi tatile gittik. 2 kabin boy tekerlekli valiz 4 5 el çantası sırt çantası falan derken daha yer bile vardı. Bizim aracın koltuk başlıkları epey yüksek. Ayarını biraz da yukarıda ayarlayınca neredeyse bagajla koltuk arasında set oluşturuyor. Pandizot olmadığında epey yüksek bir yükleme ve depolama alanım oluyor. 2 senedir pandizot kullanmıyorum. Müzisyenlik yaptığım dönemde bateri setimi falan taşıyordum görenler şok oluyordu ufacık görünen arabaya sığdırdıklarıma. Bebek arkada olunca tabi güvenlik açısından sorun teşkil eder mi bilemiyorum. Belki daha güvenli hale getirmek için file tarzı bişey gerilebilir mi bilmiyorum. Arkası epey hoplatıyor bi de amortisor konumu ve yapısından. Macbur kalınacaksa kullanılır da bebekli aileyi biraz zorlar bizim araç.

• 2006 model suzuki swift 4x2 mt modellerinde isofix var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.