SUZUKI SWIFT FUN CLUB (163. sayfa)
-
-
Selam arkadaşlar , jantlara minik ve maliyetsiz bi makyaj yapıcam lakin kararsız kaldım .. Sizce hangisi daha fazla yakışır ? ( ben 2 ve 3 arasında kaldım ) ....
-
gene orjinali en güzeli duruyor
-
3 yıldır o haliyle kullandık bi değişiklik olsun diyorum ...
-
Daha bu sabah görmüştüm siz burada paylaşmışsınız. Güzel olmuş, tablet ekran yukarı alınmış. Buraya gelse de baksak.
-
2. güzel duruyor, üzerini boyatarak yapılacak sanırım.
-
25 ekimde tamamen gösterilecek fuardan japonyada aynen beğendim daha sportif olmuş bakalım kaç paraya gelecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası kalıcı bi işlem yapmamak için elimde olan cam filmini kullanıcam , bi parçasında denedim ve gayet iyi yapıştı bi kaç gün de sorunsuz kaldı .
-
Arkadaşlar 2011 swift kullanıcısı olarak far aydınlatmasından memnun değilim. Halojen ampullerde en iyi en yüksek ışığı veren ampul marka model önerisi verebilecek var mı?
Led istemiyorum, kendi fanları olanların sesi çok rahatsız ediyor, daha önce kullandım tekrar almak istemiyorum.
-
Seneye gelir herhalde, küçük bir farkla alınabilir olursa ben düşünürüm, Swift'ten gayet memnunum.
Bu arada uzun zamandır 5.3 olan yakıt tüketim ortalamam 5.6 oldu nedense. Sizlerde ortalama nasıl?
-
Benim fiks 5.9 da kaldı İstanbul trafiğinde bu arada elektrikli Corsa baktım hemen teslim 1094 TL dediler
Ortalamyı sıfırlayın, sonra tekrar hesaplasın. Uzun süre aynı rakamda kalınca sıfırlamak ve tekrar hesaplatmak faydalı. Corsa yeni kasası çıktı sanıyorum, 1094 güzel, bana elektrikli araba için erken gibi geliyor, pek düşünmüyorum.
Geçenlerde bir arkadaş C3A almış, baktık, çok beğendim, geniş ve yüksek, açılır cam tavanlı vs ancak yakıt ortalaması 8 küsürdü ve bana çok yüksek geldi. Genellikle çoğunluğun sevmediği arabaları beğeniyorum, hele benim pek merak ettiğim, sevdiğim Honda Jazz'ı kimse beğenmiyor.
-
Honda Jazz harika bir otomobil, tek sıkıntısı gereksiz pahalı. Sınıfının üstünde bir fiyata sahip.
-
Fuelio kullandığım için ortalamayı oradan takip ediyorum şuan,jazz çok güzel bir araç ama çok çirkin keşke uyguna gelseydi kesin radarimda olurdu ozaman
Altyazı ingilizce var, direksiyon aynı, klimayı beğenmedim şuan ki kasa daha şık klima paneli,ekran çıtası çok kalın olmuş,koltuk kılıfı bile aynı değişir inş, ön arka far güzel,arka kapı bitimi piyano siyah cam gibi olması güzel olmuş bizim araçlardada olması lazımdı, el freni olmaması güzel,adam gibi bir kol dayama olsun isterdim ama hiç yoktan iyidir diyorum, büyük ihtimalle bu kasa uçuk bi fiyatla gelir almak hayal olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 26 Ekim 2023; 20:12:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İki yıl oldu aracı alalı kendim exel hesabı tutuyorum 83.785 km için toplamda 3.852 94 lt yakıt almışım ortalama 4,599 lt/100 km( 5.4 lt/100 km ile 3.9 lt/100km arasi degisik ortalamalarla araci kullandim). %95 i İstanbul şehir içi ve b.cekmece-dudullu arası ise gidiş boş yol diyebiliriz ama akşam full trafik( 60 km gisdiş-60 km gelis günlük).Benim tek artım bu aracı almadan önce evin diğer aracı olan subaru xv de CVT sanzuman aracı 5 yıl kullanıp CVT ye alışmak oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah hakkını vermişsiniz km nin :) nasıl ileri km lerde cvt de sıkıntı hissetinizmi acaba
Benim de 65000 oldu 3 yıl olmadan. Herhangi bir sıkıntı hissetmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bazen kararsız kalıyor gibi çok nadir.
-
aslında 50 binde bir yağ değişmek faydalı bu cvtler için ama buralarda güvenipte şanzımanı emanet edecek insan bulması çok zor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X