|
SUZUKI SWIFT FUN CLUB (172. sayfa)
-
-
2021 model Çift Renk (Sarı/Gri) Suzuki Swift GLX Premium 34650km'deki aracımı satıyorum. Herhangi bir kaza, tramer, değişeni yoktur. Son bakımını Doğan Trend Otomobilite'de Haziran 2024'te yaptırmıştım. Sağ ön camurlugu köpek dislemesi sebebiyle yine Doğan Trend Otomobilite'de boyattım (köpek disine dair otopark kamera kaydi mevcuttur.)
Önceki aracım da Suzuki Swiftti hemen hemen her seyinden memnunum, sadece yalıtım ve süspansiyon konusunu biliyorsunuz.
İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilir. Kısmi pazarlık payı mevcuttur.
Sahibinden ilan no: 1188470157
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 6 Ağustos 2024; 7:22:22 > -
Suzuki swift aracımı satıyorum
Malum site ilan 1187074016 -
2020 suzuki swift ekran ayarlarındaki araç ayarları bölümünde bulunan fabrika ayarları kısmının şifresini bilen var mıdır? Ekranın modeli ax-1062k. Amaç oradan mikrofon ayarı yapmak. Telefon bluetooth üzerinden araca bağlıyken karşı taraf sesin az geldiğini, derinden geldiğini söylüyor ve anlamada zorluk olduğu gibi sorunlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramir -- 6 Ağustos 2024; 22:16:25 > -
Bu şifre devlet sırrı gibi internette bile bulamadım ben de ...
-
Çözümü bilen var mı acaba? Az önce ikaz verdi:)
yeni swiftlerde BSM işlevi duraklatıldı ve/veya RCTA OFF uyarısı & ikazı alan var mı? var ve servis çözdüyse nasıl çözüldü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 7 Ağustos 2024; 20:31:24 > -
İkiside kör nokta uyarı,
arka tampondaki sağda ve solda olan radara bağlı diye biliyorum
araç arkadan herhangi bir darbe aldı mı?
-
Almadı, hissetmedik, bir ambulansa aniden sağa çekerek yol verdik, sonra yandı ikaz, arka taraf tertemiz.
-
Merhaba Arkadaşlar,
2023 Swift Hibrit'im var. Navitech navigasyon arada bir kilitleniyo. Telefondaki navigasyon devam ediyor eş zamanlı olarak ama arabadaki Navitech, arabayı durdurup tekrar çalıştırmadıkça normale dönmüyor. Google'nin yol sapıtmaları zaten hepimizin malumu. Cihazla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Bendeki versiyon aşağıdaki gibi 18 Ocak 2022 olarak okudum.
Yeni aracı olan veya güncelleme yapmış arkadaşlarımızda hangi versiyon var, paylaşabilir miyiz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: amdfanaticAlmadı, hissetmedik, bir ambulansa aniden sağa çekerek yol verdik, sonra yandı ikaz, arka taraf tertemiz.
Araç 5-6 saat yattı, normal şekilde çalıştı, aracı epey cilalamıştım, acaba arka tampon köşelerindeki sensörler mi hassaslaştı:)
-
1297w nin 2023 güncellemesi var,
bu konudan, “the_kid1” arkadaşımız bana whatsapptan göndermişti
telefonunuzu mesaj atarsanız size ileteyim..
navigasyon sapıtma olayı çözülüyor…
-
Merhaba,
2016 Swift arac aldım. 1.2 GLX Otomatik.
Araç durur vaziyetteyken vitesi D veya R konumuna aldigimda sarsinti yapiyor. Basina böyle bir durum gelen var mi acaba? Fikri olan yonlendirmede bulunabilecek olan varsa dört gozle bekliyorum cevabini. İyi forumlar herkese.
DipNot:
Yolda giderken vites gecislerinde falan bir sorun yok. Şanziman yagi yeni değişti ama gecmedi sarsinti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortecoder -- 10 Ağustos 2024; 1:28:14 > -
Cvt'de arabayı park ederken mutlaka önce N'ye (Neutre) alıp, el frenini çekip daha sonra P'ye almak gerekir diyorlar malum. Daha sonra binip çalıştırıp D'ye aldığınızda yine bu silkeleme oluyor mu acaba?
-
Merhaba
fikir olması açısından söyleyeyim
bu tür bir problem; kam mili valfleri vardır, onlarda bir sıkıntı olduğunda da görülebilir
-
D veya R’ye gecerken olan bir sarsinti değil. D veya R’deyken araba el freni cekili veya fren basili vaziyette calisiyorken bu oluyor. Motor bildigin gozle gorulur sallaniyor.
ayrica cvt değil bu araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortecoder -- 10 Ağustos 2024; 16:15:25 > -
bunu cross check edebilecegim bir yöntem var mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortecoder -- 10 Ağustos 2024; 22:51:11 > -
Yenileri cvt, o yüzden öyledir diye düşünmüştüm. Aklıma bir tek yağ geliyor, şanzıman yağının iyi yağlama yapmaması, onu değiştirmişsiniz. Yağı değiştirdiğiniz yer güvenilir ise, yağ orijinal ise bu ihtimal çıkıyor.
-
Buradan da teşekkür ediyorum, talimatlara uygun olarak FAT32 USB'ye gerekli dosyaları attım ve güncelledim.
-
Suzuki Swift 2023 aracımda her depoda Yakıt Harcama Ortalaması sıfırlanır diye bekliyordum ancak uzun bir süre çok yüksek de kullansam 2000 devir de kullansam 4.8'de sabit kaldı.
Bugün, ön panelin sağ alt köşesindeki A B Yakıt tuşuna uzun süre basılı tutarak Menü'ye girdim ve orada ilgili bölümde Yakıt Ortalamasını sıfırladım. Gördüğüm kadarıyla Yakıt Ortalama ayarı, Depo Dolumu dışında A ve B km kullanımı üzerine de kurgulanabiliyor.
Menü'de vaktim kısıtlı olduğu için inceleyemediğim çok sayıda ayar var, fazla da kurcalamak istemedim.
Bilgilenmek isteyen arkadaşlar için.
-
Araci alir almaz yaptirmistim yag degisimini. Ozellikle 1lt’lik mobil yaglardan kullaniyorum demisti usta. Varil
yaglar sanzimana sikinti verir demisti. 1ltlik mobil yaglardan kullandigina sahidim. Muhtemelen yagdan değil. Motor takozundan olabilir mi diye geliyor aklima. Kaput acikken o titremenin olduğu zamanlarda, motor acayip titriyor görünüyor. Vitesi N’ye cekince motorun sarsintisi kesiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X