Şimdi Ara

Suzuki sx4 s-cross İncelemesi (Bol Fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Suzuki'nin yeni aracı sx4 s-cross'u dar bir vakitte akşamüstü inceleme fırsatı buldum.

Çok vaktim ve yanımda video ekipmanım olmadığı için test sürüşü videosu çekemedim.

Akşam vakti olduğu için flash yardımı ile çekilmiş bir kaç kare fotoğraf paylaşmak isterim.

Umarım aracı merak edenlere bir faydası olur..

NOT: Aracı HERTER Otomotiv' de inceledim. Dizel manuel ve Benzinli otomatik test aracı ellerinde var. Test etmek isteyen olursa bilginize..

Adres: Herter Otomotiv İstanbul Yolu 7.km - ANKARA (A city Alışveriş Merkezinin hemen solunda)

KİŞiSEL YORUMUM

- Aracın genel olatak malzeme kalitesinde bir eksiğini bulamadım
    - Cam açma tuşlarının sıradanlığı harici gözüme batan bir şey yoktu.
    - Elinizin deydiği yerlerde pek fazla sert plastik yok. Bir kaç yerde denk geliyor.
    - Deri döşemeler gayet güzel gözüküyordu ve koltuk ısıtma vardı.
    - Kol dayama vardı
    - Gösterge paneli ve konsol derli toplu ve karışık bir panel değil (panel ışıkları ne renk ona bakmayı unuttum)
    - Krom renkli tavan çıtaları çok güzeldi
    - Açılır tavan güzel olmuş. (açılmayan cam tavandan daha iyi bence)

- Otomatik vites CVT şanzıman olmuş. 120 hp bir araç.
    - Motor Euro 6 normlarına uygun.

- Sınıf ortalamasında iki katlı bir bagajı var. İkinci katın altında stepne mevcut.

** Satıcı abimiz benzinli model için LPG'nin uyumu olduğunu ve serviste LPG uyguladıklarını söylediler. Ancak LPG için garanti vermediklerinide ekledi.
    Fiyatını 2.500 TL olarak belirtti.

Sonuçta LPG için garanti vermiyorlarsa dışarda LPG uygulatmak isteyebilecekler için bir alternatif olması açısından belirttim.

- Aracın fiyatı konusunda herhangi bir soru sormadım ve pazarlık yapmadım. Test sürüşü ve pazarlık için bayii ziyaretinde bulunabilirsiniz..

Benden bu kadar..

11/2013 itibariyle internet sitesinde yer alan fiyat listesi ise şu şekilde;

http://img856.imageshack.us/img856/4480/urog.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 17 Kasım 2013; 3:46:54 >

• Fotoğraflar Bölüm 1/4;

GENEL GÖRÜNÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 17 Kasım 2013; 0:29:32 >

• Fotoğraflar Bölüm 2/4;

İÇ MEKAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 17 Kasım 2013; 0:33:31 >

• Fotoğraflar Bölüm 3

BAGAJ HACMİ HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 17 Kasım 2013; 0:01:51 >

• Fotoğraflar Bölüm 4/4

DİZEL ve BENZİNLİ MOTOR GENEL GÖRÜNÜMÜ

TEKNİK BİLGİ VE DONANIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 17 Kasım 2013; 1:29:10 >

• buradan sonra fotoğraf için mesaj parsellemezsiniz herhalde.

neyse, bu araç ilk kasa qq altyapısı mı kullanıyor, yoksa bana mı öyle geliyor? b7 a4-exeo ikilisindeki durum gibi yani. araştırsak bulurum ama bunu da yazıversin biri hayrına.
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    Quasquhai olabilir ama boyuda fotolarda kısa gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • platform ortaklıklarında, araçların boyutları farklı olabilir diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 17 Kasım 2013; 0:30:33 >
  • Çok pahalı ama, xv parasına dayanmış.
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim platform konusuna pek hakim değilim galiba aks mesafesi aynı oluyordu galibs.Mesel golf7 ile lancia delta bildiğim aynı alt yapı olması lazım aks mesafelerini bilenler var mıdır acaba forumda?
  • fiyatını bir tarafa koyacak olursak gayet başarılı araç
  • aks mesafeleri genelde aynı olur diye hatırlıyorum. golf 7 ile delta değil de, fiat bravo ile delta'nın platform kardeşliği olduğunu biliyorum.

edit: ön aks, pedal ve motor yerleşimi aynı olan platformlardan bahsediyoruz bu arada. değişken olabiliyor yani değerler. mesela vag grubu'nun -yanlış hatırlamıyorsam- mqb platformu var ve aklınıza gelebilecek hemen her modelde bu platform üzerine inşa ediliyor araçlar artık; özellikle yeni kasalarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 17 Kasım 2013; 0:53:44 >
  • sınıfındaki araçlarla kıyasladığımda bu aracı almak için tek bir neden göremıyorum.
  • ben bir aracı incelersem eksiğini noksanını ararım,,,, '' cam tavan çok güzel,deri döşemeler çok güzel'' ,,, tamamda arkadaşım bu aracın arka koltuğuna oturdunmu sen?
  • 1.6 otomatik vites için gayet başırılı değerler.

Şehir İçi Tüketim 6.8 lt
    Şehir Dışı Tüketim 4.7 lt
    Ortalama Tüketim 5.5 lt
  • 1.6 GL MT BENZİNLİ 51.560 TL
    1.6 GL MT DIZEL 64.400 TL

Benzinli ile dizel arasında 13 bin lira fiyat farkı var. Şaşırmış bunlar Ne sanıyorlar kendilerini!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık kardeş, karnından konuşanlara bakma, fotoğraflar güzel, aracı tanımak isteyenlere faydalı olacaktır.

Şahsi görüşümce ASX varken bu araca bakan olmaz.
  • "Kişisel" fikrimden hoşuma gidenleri paylaştım.
    Aracı bayiide incelemediyseniz gidip bakın burada kötü yanlarını ve diz mesafesini falan da belirtin o zaman.
    Cümle yapınız hoş değil !
    Deseniz ki, "arka diz mesafesi hakkında bir düşünceniz var mı." Ben fikrimi söylerim. Sizde söylersiniz.
    Durum bu kadar basit.

Ha diz mesafesine gelecek olursa 1.70 boylarındayım ve "ben" yeterli buldum. "Siz" yeterli bulmazsınız onu bilemem. !

İyi forumlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 17 Kasım 2013; 3:32:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erciiment kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Düşüncenize katılıyorum.
    ASX arkadaşımda var. Araç beni etkiliyor.
    İkisi arasında kalsam hangisini alırım bilmiyorum ama eğer otomatik vites şart değilse bende ASX tercih ederdim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 17 Kasım 2013; 3:26:52 >
  • feylesof2150 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güvenilir ve ilerisi için ne yaşanır bilinmez ama satış temsilcisi LPG ile uyumlu olsuğunu söyledi.
    LPG ile daha müthiş değerler elde edilir.
    Uzun dönemde anlaşılacak bir mesele.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.