bir kaç gündür interneteyken bu hata çıkıyor svchost.exe hatalar üretti ve kapatılacak diye. 2000 prof kullanıyorum. o mesajdan sonra da sağtuş yeni pencere aç filan çalışmıyor kopyla yapıştır komutu da çalışmıyor , bağlantıyı koparamıyorum gibi... bunlar ilk aklıma gelenler. Normal çalışabilmek için makineyi restart etmek zorunda kalıyorum. aha yine oldu .... şimdi netten çıkmak için makineyi restart edeceğim Norton2003 prof da kulanıyorum sürekli. bu sorunla karşılaşan var mı ne yapmalıyım.?
svchost veya blaster diye forumda arat epey konu bulursunuz. bir virüs bu.
Control,
Konu Disinda ki Microsoft Windows Hack kismina bakabilirsin [cop]
Multumesc!
Sorun Degil :)
hocam, arka planda calisan butun exe'leri blocked' yaptim. ve su anda da gayet guzel calisiyor. acaba bir problem var mi, cikar mi ne dersin? [?]
%99 blaster bulaşmıştır, ilk başlarda svchost hataları alıyorsun daha sonra resetlenmeye başlıyor C:/Windows/System32/msblast.exe diye bi dosya varmı baksana çünki blaster bu.
aynı sorun bende de vardı ..sıldım 2000 bastan kurdum.. sp4 caktım guncellemelerı yaptım. sımıdılık sakın...
w32.wormblaster -- Bu virüs çoğu bilgisayarın başını yaktı. Bundan kurtulmak için bilgisayarınıza format atmak zorunda deilsiniz. Format atsanız bile virüsün bulaştığı açık olan protunuzu kapatmadığını sürece bu virüs tekrar aktif hale gelecektir. Bunun için bir 1.2MB lık bir yama yüklemeniz gerekiyor. Bunuda microsoft un sitesinde bulabilirsiniz. Yalnız yüklerken dil seçimine dikkat edin.
bu virusten kurtulmak icin gerkli yamanın oldugun adresi tam olarak buraya yaazarmısın...
ben sp4 yuklemıstım 2000 e acaba bunu kapsamaz mı?
görev yöneticisi ile msblast.exe yada dt?wartch.exe gibi çalışan birşey varsa onu durdur. www.trendmicro.com online scan ile temizliyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme