beyler svchost.exe %100 cpu yiyor sadece bilgisayar acildiginda degil devamli ayni sey... galiba virus ama taratmalarmin sonucunda bisey bulamadim
nasil cozum bulabilirim buna ??
ıe araçlar dan microsoft update sitesine gir.burada microsoft update seçeneğini iptal et sadece windows update kalsın
neyazikki hicbir ise yaramadi
bununla ilgili bir konu görmüştüm bulursam pm den yollarım
Sistem geri yüklemeyi kapatın ve sitede ki hijackthis bölümünü deneyin.
Görev yöneticisine baktım.Sende internetle ilgili çalışmayan uygulama yok yok.Skype açık msn açık flash get açık.Gayet normal diye düşünüyorum.Antivirüs taraması olarak avira ile tarat derim.
quote:
Orjinalden alıntı: mdurak3
ıe araçlar dan microsoft update sitesine gir.burada microsoft update seçeneğini iptal et sadece windows update kalsın
bu yontem ise yaramadi demistim ama buna bagli biseyle sonucu buldum:) microsoft update secenegini iptal et denmis ama bende zaten kapaliydi sadece windows update acikti bende microsoft u acip nekadar update warsa (sp3 vs.) hepsini indirdim ve svchost sorunu ortadan kalkti basit bi cozummuş int. de nekadar aradiysan bulamadim ki bussuru kiside warmis sorun nedenleri belki baskadir ama onlara soylenen cozumler bende işe yaramamisti. herneyse cozuldu işte sorun herkeze tesekkurler
SP3 bazı bilgisayarlarda sorun yaratıyor , bilgisayarı SP3 yüklemeden önceki veriminde kullanmayı önleyebiliyor inş sende bir sorun çıkarmaz