Şimdi Ara

svchost.exe fazla CPU kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında sayısız konu açıldı ve herkesin sorunu çözüldü fakat ben ne yaparsam yapıyım düzelmedi.

Windows Update ve ona benzer CPU yiyen işlemleri kapattım fakat genede hiçbir değişiklik olmadı.2-3 farklı antivirüs ile ve Windows Defender ile arattım hiç virüs bulamadı.En son bilgisayarı sıfırladım dosyalar kalacak şekilde ilk gün düzgündü 2. gün bazı oyunları çalıştırması için .dll dosyaları kurmam gerekti ve sorun yeniden başladı.

Bilgisayar hakkında bilgiler:

Format atmak istemiyorum fakat atsam da düzelip düzelmeyeceğinden emin olamadım acaba bu veriler normal mi yani benim işlemcimin kapasitesi bu kadar mı ?

• İşlemciniz yeterli gözüküyor. Sisteme loglar üzerinden bakmak faydalı olabilir.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellekleriniz sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

İşlemciniz yeterli gözüküyor. Sisteme loglar üzerinden bakmak faydalı olabilir.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellekleriniz sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

İyi günler.
    Verdiğiniz link'e tıkladığım anda tarayıcı kendisini kapatıyor 5-6 defa denedim.Daha sonra googleye söylediğiniz yazılımı yazmaya kalktım ve gene kapandı tarayıcı.Normal geziyorum internette hiçbir sıkıntı yok sadece bunu yaptığımda kapanıyor tarayıcı bu mümkün olabilir mi ?

Gizli sekme ve farklı tarayıcıdan denedim ama şaka gibi gerçekten söylediğiniz yazılımı yazdığım an kapanıyor tarayıcı :d
    Farklı bilgisayardan indirip bu bilgisayara atabilirim fakat bu durum normal mi yoksa virüs mü ?

Birde şu aralar bu hatayı da almaya başladım gene bu sorunla alakalı sanırım.

Uğraştığınız için teşekkürler bu arada.

• Problemin resmini paylaştığınız bilgi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Farbar yazılımını indirip tarama yapmayı tekrar denemeye çalışın. Sisteminizde virüs olabilir,bir olasılık.

Başarısızlık devam ederse başka önerilerim olacak.
  • Kısa çözüm, format, neden mi çok uğraştım zamanında forumlarda çok konu açtım çözümü olmadı. Peki sıkıntı nerede başlıyordu derseniz windows 7 de oluyordu bu, size tavsiyem temiz windows 8.1 yada 10 iso dosyasını microsofttan indirin kurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.