Şimdi Ara

svchost.exe ve cpu 100 ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilgisayar açıldıktan sonra svchost.exe de azma oluyor. 120 ye kadar çıkıyor . 1dk geçtikten sonra tekrar düzeliyor . ve o sırada cpu 100 de kalıyor. bu her saat başı azmaya devam ediyor . combofix, antivir,spy ,adware,mallware ne ararsanız taramasını yaptım hiçbirşey yok .İnternet kullanırken online oyun oynarken saat başı kasılmalar oluyor ne yapmam gerek? Format demeyin eğer çare yoksa en son onu yapcam

• Program indir diyor ama kırık link
  • kral1995@

Denetim Masası > Otomatik Güncelleştirmeler ( Windows Update ) > ''Otomatik Güncelleştirmeleri Kapat'', Uygula, Tamam.

Sisteminize RESET atın ve tekrardan gözlemleyin bakalım.

Ayrıca işletim sisteminiz Xp ise ve eski bir Service Pack paketine sahipseniz en son çıkartılmış olan Service Pack 3 'e yükseltmeyi de ihmal etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Ocak 2011; 19:35:38 >
  • otomatik güncelleştirmeler kapandı ve de xp sp3 sistemim denedim ama saat başı azıyor
  • Bilgisayarıma sağ tıkla, yönet'e gir açılan sayfada en alttan hizmetlere tıkla, yanda açılan bölümden otomatik güncelleştirmeyi bul devre dışı bırak de.

Bunun dışında bilgisayarında kurulu olan programların listesini ve görev yöneticisinin resmini eklerseniz sevinirim
  • wuaclt.exe
    svchost.exe
    wlcomm.exe
    avguard.exe
    explorer.exe
    plugin-container.exe
    msnmsgr.exe
    dllhost.exe
    svchost.exe
    svchost.exe
    tbpanel.exe
    msdtc.exe
    dllhost.exe
    csrss.exe
    spoolsv.exe
    taskmgr.exe
    svchost.exe
    nvsvc32.exe
    svchost.exe
    svchost.exe
    wmiapsrv.exe
    servizelayer.exe
    svchost.exe
    svchost.exe
    alg.exe
    servicez.exe
    ctfmon.exe
    dmadmin.exe
    soundman.exe
    jusched.exe
    avshadow.exe
    locator.exe
    scardsvr.exe
    avgnt.exe
    NdUSBSrv.exe
    wscntfy.exe
    NdRSSrv.exe
    GoogleUpdate.exe
    jqs.exe
    lsass.exe
    sched.exe
    winlogon.exe
    smss.exe
    system
    sistem boşta işlemi
  • Bilgisayarım sağ tık yönet ordan hizmetler ordan otomatik güncelleştirme devre dışı yapıyoruz tmm diyoruz svchost.exe sorunuyla bir daha karşılaşmıyoruz ben devre dışı yapmamışım ondan azıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.