arkadaşlar bilgisayarımı açtığım zaman yada bazen svchost coşuyor ve cpu yu %100 kullanıyor bilgisayarım iflas ediyor eğer kapamazsam reset atmak zorunda kalıyorum şanslıysam açılmıyor değilsem yine aynı durum ama kapatırsam ses gidiyor ses kartını görmüyor bilgisayar ve bilgisayarımda şuanda uygulanmış olan temam gidiyor yerine w98 teması geliyor
işte ss:
lütfen yardımcı olun
svchost.exe nedir hep merak etmiştim.. Benim pc de 4 tane açılıyor da xD
benim eski bilgisayarımdada 5 6 tane vardı.Zararsızdır kendileri
Konuyla lakalı Microsoftun Windows XP'deki Svchost.exe'nin Açıklaması
Başlangıçta, Svchost.exe yüklemesi gereken hizmetlerin listesini oluşturmak için kayıt defterinin hizmetler bölümünü denetler. Svchost.exe'nin birden çok örneği aynı anda çalışabilir. Her Svchost.exe oturumu bir hizmet grubu içerebilir, böylece Svchost.exe'nin nasıl ve nerede başlatıldığına bağlı olarak farklı hizmetler çalışabilir. Bu durum, daha iyi denetim ve daha kolay hata ayıklama olanağı sağlar.
Ancak bazı durumlarda sorunlar çıkabilir eğer sorun çıkarsa güzel bir programla sisteminizi taratın sorunuç alamazsanız işletim sistemi kurulum cd si ile sistemi onarın
Tahminimce sisteminde virüs var. Kaspersky gibi düzgün bir pogramda taratırsan düzelir gibi geliyor. Sorun olalı çok olmadıysa sistem geri yükleme yaparsan, düzelir.
sistemde nod32 var boş zamanlarda sürekli taratırım ama hiçbir şey çıkmadı kaspersky yi deniyeceğim şimdi umarım sorun hallolur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme