Şimdi Ara

svchostla ilgili bi durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma svchost die bişety yüklenmiş
    onu sildim ve o adı taşıyan bazı şeyleri
    şuan sadece system 32 de var ve prefetch de
    yalnız bilgisayarı açarken svchost bulunamadı gibi şeyler sölüyor
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun.................

• hata etmişsin
    svchost bis sistem gereksinimidir ve yanlış hatırlamıyorsam geçmii yıllarda scvhost veya svchost. diye bir virüs türemişti ve sisteme dahil olup sorun çıkartıyordu işte aynen senin yaptığın gibi yapıp hatalı bir şekilde sistem gereksinimini siliyordu pc sahibi ve dolayısı ile sorun oluyordu.biraz beklersen konunun uzmanı arkadaşlar gerekli bilgileri verecektir mutlaka...
  • bu dosyanın olması gerektiği yer C:\WINDOWS\system32 nin altıdır, sanırım siz hijakthis ile tarama yapıp sildiniz eğer hijackthis de bu yol dışında bir yerde gözüken bir svchost.ex e varsa bunu silmeniz gerekliydi http://rapid share.com/files/8282559/Yeni_Klasoer__3_.rar.html buraya svchost.ex e dosyasını yükledim C:\WINDOWS\system32 içine açarsanız eğer sorun kalmayacaktır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METAL -- 20 Aralık 2006; 18:28:39 >
  • ZATEN BENİM BİLGİSAYARDA SYSTEM32 DE BULUNUYOR
    ŞİMDİDE BENİM SİLİDİĞİM SVHOST32 ÇIKTI ONDAN NASIL KURTULACAĞIM
  • BEYLER SORUN ÇÖZÜLDÜ GİBİ
    BİLGİSAYARIN SANIRIM SİSTEM DOSYASINANZARAR GELMEMİŞ ANCAK SVHOST DİYE VİRÜS ÇIKTI ONU SİLDİM AM A SORUN DÜZELİRMİ BİLMEM
    (system 32 de svchost exe var senin bana gönderdiğinle aynı boyutta)

• Svchost.exe arkadaşlarında söylediği gibi bir sistem dosyası ancak atlanan konu şu. Sen sistem dosyası olan svchost.exe yi silemezsin. Zira çalışan uygulama silinemez. Ayrıca winxp sp2 sistem dosyalarının kullanıcı tarafından silinebilmesini engelliyor. Silsen bile 1-2 saniye içerisinde tekrar geri gelir.

Sağlam bir tarama yapman gerektiği fikrindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 20 Aralık 2006; 18:52:07 >

• doğru dio beyler ben yanlış yazmışım bende bilgisayarı açtığımda virüsü soruyomuş
    svhost.exe bulunamıyor dio c harfi yok
    svhostla ilgili herşeyi bulup siliyorum
    ad aware var kaspersky var ama hala açınca
    svhost bulunamadı dio
    sistem prog.ilgili bi sorun yokmuş
    ancak virüsten kurtulamadım ne önerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imzamda ki spyware temziliği linkinden yazanları uygulayın sonunda hijackthis topicine giden adreste var onu da kullanırsanız sorun kalmayacaktır

• Ozaman muhtemelen kendini regde bir yere yazmıştır. Eğer svhostu sildiğin yeri dizini hatırlıyorsan kafana göre svhost.exe diye başka bir exe kopyala hata almaktan kurtulursun. Antivirus ile bir taramayı da ihmal etme tabi.
  • beyler metalin çözümünü uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden açtım .
    AYNI HATAYI VERMEDİ.
    SANIRIM DÜZELDİ
    BURADAN HERKESE TEŞEKKÜRLER................THANKS
  • quote:

Orjinalden alıntı: genc-prens

beyler metalin çözümünü uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden açtım .
    AYNI HATAYI VERMEDİ.
    SANIRIM DÜZELDİ
    BURADAN HERKESE TEŞEKKÜRLER................THANKS

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.