arkadaşlar staton araç almaya karar verdim hangisini tercih edeyim ben rizeliyim malum burda çay odun fındık tarla bahçe yayla vs var hangisi uygun tofaş burda çok var ama yakıttan darlanıyorlar ben lada aklıma yatıyor ne dersiniz uyarmı yoksa toros mu kararsız kaldım ladanın yakıtı az onu biliyorum tafsiyenizi bekliyorum?
tofaş kartalmı reno toros sw mi lada vega sw mi?
lada kullamış birisi olarak lada vega 16v araç alabilirsiniz. motoru enjeksiyonludur. hidrolik direksiyon sonradan takılabiliyor. abs sonradan takılabiliyor. ankarada 6000 e 2001 modelini alırsınız. aldıktan sonra bazı parçalarını bosch marka ile değiştirmenizi öneririm. orjinal parçaları kalitesiz oluyor. hava ayar sensoru bunlardan biri. parça olarak ucuz. 3. vitese kadar araba kalkışı iyi. 3 vitesten sonra motorun gücü yetmiyor. 100-110 ideal sürüş hızınız. 120 yaptıgınızda araç size hiç güven vermiyor. kaportası sağlamdır. kaza anında kaporta kartal gibi kağıt gibi yamulmuyor. ben olsam alırdım. ama satarken zor satıyorsunuz. bizim millet eski kafa olduğu için tanımadığı arabayı almıyor. ben 2 ay uğraştım. sonra zarar ile sattım.