Şimdi Ara

Swain çöp gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 oyun attim, bana pek işe yarar gelmedi. Belki ben oynayamadim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani güçlü müdür güçsüz müdür bilemem ama oynaması hiç zevk vermedi bana tabi şahsi görüşüm
  • Bildiğin mt2deki sura
  • cc var hasar var tanklık var rangi yüksek skiller var neyi güçsüz
  • Hero oyun başında biraz güçsüz. Core itemleri asırlık ve zhonya bana göre. Asırlık çıkmayınca ciddi tanklık ve mana sıkıntısı çekiyor. İkinci item zhonya gidince direk r açıp 5 kişinin arasına bırakıyorsunuz o sırada ultinin süresi geçiyor patlatıyorsunuz. Asırlık ve zhonyayı büyü nüfuzu ayakkabısı, liandry, rylai, ruh gömleği gibi itemlerle destekleyince cidden ölümsüz oluyorsunuz. Ben acayip beğendim
  • Q skillinin bütün okları bir hedefe vurduğunda yüksek bir hasar çıkıyor ama yinede skill ratiosu düşük skillerinin. Ultisiz çoğu şampiyonu 1v1 de alamaz bu haliyle

• Eski swain gayet iyiydi ya neden değiştirdiler anlamak güç. Bunu da gereksiz bufflarlar kanser ötesi bi şey olur şimdi
  • 1 hafta sonra kimse oynamaz
  • Challenger eloda 2-3 maç oynama şansım oldu swain ile. Hasar potansiyeli düşük. Burst damage yok. Devamlı hasar yok. Daha aktif oynamak gerekiyor.
    Saldırı hızı gözle görülür şekilde yükselmiş.
    Range'i, bakmadım ama çok net arttırılmış.
    Dürtme potansiyeli oldukça yüksek. Önceki gibi 15-20 saniyede bi gelip E-Q atıp dönmeyi bitirmişler. Hiçbir zaman hiçbir yama notunda yanılmadım. Sıradaki veyahut bir sonraki yamada swainin taban damageleri biraz yükseltilecektir. Hasar potansiyeli oldukça düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 8 Şubat 2018; 5:28:5 >
  • Q su anlamsız çok vuruyor 165 AP ile yarı can vuruyorsun kırılgan herolara. Vlad neyse buda o bence.
    Full AP si iş yapmaz. TF lerde hayatta kalması lazım. Rankedda oynadım. Lane dengeli geçiyor. Ama hepsindede oyun çabuk bitti. Bi Latede inceleyemedim. Ancak bence Latede cok daha güçlü. Bu sezon bir hero oynama hevesim vardı. İnsta ban falan olmazssa. Mid solo swain oynarım belki sadece.
  • Midde değilde Topta oynanabilir bence biraz tanky bi builde
  • Ben swaini yeni çar zannetmiştim ilk gördüğümde

• Ap offtank kasıyorsun ölmüyor. Eski vlad gibi hem tanksın hem de hasarın çok. Forumda neye çöp denilirse onu oynayın free elodur :)

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Lucian çöp konuları geldi aklıma. Bu yorumu o dönem çöp yazılıp sonra ilah olduğu anlaşılan lucian için yapıyorum. Şu anki durumu hakkında bilgim yok..

• Çöp falan değil, aslında eskisinden pek farkı yok bence: Takım savaşlarında R ile girip gerekince zonya basacaksın. Yalnız Q'nun hasarı biraz değişken olduğu için kafa karıştırabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.