Şimdi Ara

SWAT 1.0 DAN 1.1 YÜKSELTEMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SWAT 1.0 DAN 1.1 YÜKSELTEMİYORUM  YARDIM EDERMİSİNİZ..

ne yapmam gerek 1.0 den 1.1 yükselten varmı.......

ALLAHAemanet olun........

• Arkadaşım SWAT 4 ü 1.1 e yükseltmen için v1.1 patch'ini indirip kurman gerekiyor.Bunun için alttaki yazıya tıklaman yeterli.İndirme direk başlıycaktır.İndirdikten sonra yamayı kur.Tabi SWAT 4 ün yüklü olması lazım yamayı kurmadan önce.Yamayı kurduktan sonra SWAT 4 ün versiyonu 1.1 e yükselicek.Yamanın boyutu 45 MB tır ve SWAT 4 ün resmi sitesinden alınmıştır.

SWAT 4 V1.1 İNDİR

• @rietveld

adam zaten yükledim demiş sen sanırım iyice okumadan yazmıssın adam zaten kurdum olmuyor diyor

dostum senin sorununa gelice sanırım dil secenekleri olan bi patch bu yani eruopa için ayrı u.s (amerika) için ayrı patch var sendeki oyunun verisyonu hangisi ise onu imdir az bi patch de değilmiş 45 mb bence iyice bi arastır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

@rietveld

adam zaten yükledim demiş sen sanırım iyice okumadan yazmıssın adam zaten kurdum olmuyor diyor

dostum senin sorununa gelice sanırım dil secenekleri olan bi patch bu yani eruopa için ayrı u.s (amerika) için ayrı patch var sendeki oyunun verisyonu hangisi ise onu imdir az bi patch de değilmiş 45 mb bence iyice bi arastır

Ya resmi 1024*768 çözünürlükte koymuş.O resmin üstündeki yazı sağ taraftaki reklam yüzünden görünmüyor.Yani reklam yüzünden o kısmı okuyamıyorum.Kusura bakmayın.
  • dolandırılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

dolandırılmış

??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

dolandırılmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    5 ay önce açıldı
    2001 PALİO 1.2 S ACİL YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yüklediğin CD korsan ise crack hatası alıyorsundur 1.1 crack'ini bulman gerek.

Yok eğer oyun orjinalse yeni sürüm yüklenirken bir hata oluşmuş olabilir.

edit:Bu hata indirirken olmuş galiba yeni sürüm yükleme işlemini resmi siteden ve doğru bir kaynaktan yaptığına emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KedilereFisildayanAdam -- 13 Nisan 2006; 19:47:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.