Swat4'ün 2.bölümünde(FairFax Residence adında bir bölüm)bütün adamları tutukluyorum,ancak daha yapmam gereken 2 görev kalıyor.
Bu görevler şunlar: Rescue Melinda Kline Rescue all of the civilians
Bu 2 görevi nasıl yerine getirebilirim? Ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim.
o sivillerden biri zorluk cıkarıyor o zorluk cıkaranı bibir gazı ile etkisiz hale getir bide binanın bodrmunda gizli bi yer var orda şiman arkadas kızı rehin tutuyor onuda urtardınmı bölüm biter sen istersen kerevetine cıkarsın
quote:
Orijinalinden alıntı: Ares
o sivillerden biri zorluk cıkarıyor o zorluk cıkaranı bibir gazı ile etkisiz hale getir bide binanın bodrmunda gizli bi yer var orda şiman arkadas kızı rehin tutuyor onuda urtardınmı bölüm biter sen istersen kerevetine cıkarsın
Kızı nasıl kurtarırım? Şişman arkadaşı tutukladım. Ama kız yerde yatıyor. Onun için bir şey yapmalımıyım?
f miydi e miydi kıza bakıp tıkla onu rapor et yerde yatan bi tane var o nu sadece rapor ediyon şimanın kini ise kelepceliyon bide bu oyunda okdar sacmaki adam rehinelerede suclu muamelesi çekiyo ayıp yaws
quote:
Orijinalinden alıntı: Ares
f miydi e miydi kıza bakıp tıkla onu rapor et yerde yatan bi tane var o nu sadece rapor ediyon şimanın kini ise kelepceliyon bide bu oyunda okdar sacmaki adam rehinelerede suclu muamelesi çekiyo ayıp yaws
sende bizdensin vay swatcı wayy online oynuyonmu bari
Rescue Melinda Kline - Melinda Kline'ı kurtar Rescue all of the civilians - Tüm sivilleri kurtar
melinda yı f ile rapor et butun sivilleride rapor et kıllık yapanlara biber gazı sık flashbang at akıllanırlar yakala ama H ye basıp kelepçeyi al
Zorluk çıkartan rehineler için biber spireyi kulan tüm rehinelere kelepçe tak ve her yaralıyı ve ölüyü rapor et, geçersin..
İlerki bölümler oldukca zor, oyunu mümkün olduğunca yavaş ve atak oynamak gerekli ilerde yerde silah bırakmamaya çalış, az terörist öldürmeye çalış ve ölme.. :p
HORT
ben şuan bu bölümü oynuyorum maziler çok iyi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme