block şansının olmasını çok hafif derecede az vurmak istiyosan sword eğer block şansının olmamasını çok vurmak istiyosan spear
çok hafif derecede azmı ? yane! abartmasan ? sword le spear arasında neredeyse hiç fark yoktur olsunda 500-600 olsun ...
ya o kdrda değil yaa en fazla olsa olsa 100-200 fark var denedim bunu ondan biliyom
Hangisi guzl silahsa onu kullan :D
quote:
Orjinalden alıntı: Yakamoz
Hangisi guzl silahsa onu kullan :D
tabiki en güzel silah sword-shield
kim nederse desin speardan iyisi yok
Tabiki sword nuker birde yanında bicheon kasarsan kolay yıkılmazsın(br-extra def ve yatır,batır) Spearla cok daha ii vurursun ama müdafaan olmadığı için kendinden düşüklere yatma şansın da cok yüksek Son birsey swordla-spear pvp sınde eşit şartlarda spearın şansı yoq
sword - shield
swordun ustune yok
sword spear pvpsinde hangisi yener sence? ona ver... sword block koyar yere atar 2 defa bıçak saplar yani stratejine bağlı... nuker olursun bunun yanında ilk vuruşu yaparsın zaten spearın seni yenme ihtimali çok az.... spear 1 tane vurana kadar sen rahatlıkla 3 tane yerleştirirsin.... o vursun 2000 sen tek vuruşun 900 olsun rahat yersin... spear ne işe yarıyor tam anlamış değilim... 50 lvl e kadar spear kasmıştım bi halta yaramadı full int sword kastım nuker yaptım adama kodumu indirir affetmez... :D ha full str blade de öneririm sadece ateş 1 skill serisini aç.... geri kalan vuruş skillerinde kalsın... nuker bi bladeci düşünemiyorum zaten :D her kafadan bir ses çıkar son ses şu olur sp yetmiyo abi :D özellikle int sen sp yetmez sp farm ı araştırmanı öneririm forumda bolca konusu açılmıştır...
alın size yeni bi tartışma sword-armor spear-garmenti yenermi
quote:
Orjinalden alıntı: Alperbey
sword spear pvpsinde hangisi yener sence? ona ver... sword block koyar yere atar 2 defa bıçak saplar yani stratejine bağlı... nuker olursun bunun yanında ilk vuruşu yaparsın zaten spearın seni yenme ihtimali çok az.... spear 1 tane vurana kadar sen rahatlıkla 3 tane yerleştirirsin.... o vursun 2000 sen tek vuruşun 900 olsun rahat yersin... spear ne işe yarıyor tam anlamış değilim... 50 lvl e kadar spear kasmıştım bi halta yaramadı full int sword kastım nuker yaptım adama kodumu indirir affetmez... :D ha full str blade de öneririm sadece ateş 1 skill serisini aç.... geri kalan vuruş skillerinde kalsın... nuker bi bladeci düşünemiyorum zaten :D her kafadan bir ses çıkar son ses şu olur sp yetmiyo abi :D özellikle int sen sp yetmez sp farm ı araştırmanı öneririm forumda bolca konusu açılmıştır...
4 yıldır oynuyorum bana sp farmı bahsetmen hakaret gibi