Şimdi Ara

SX1 FORUMU!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar topicler silinsede :) forumu açıyorum doğrudüzgün olucak ucankuc aman pardon donanımhabere benzemicek.benle birlikte olan varmı ? protochip ve diğer arkadaşlarınada moderatörlük veririm.

• Bence bir olaydan gaza gelip böyle şeyler yapmanız çok yanlış.
    DonanımHaber'in geçmişini biliyor musunuz siz? Herşey 8m uzantılı bir site ile başladı. Orada haberler yazılırdı. Daha sonra DonanımHaber.com tescil edildi ve orada haberler yazılmaya başladı. Çok büyük emekler verildi bu siteye. Bir süre sonra Vargonen Technologies adlı firma hosting işlemlerini yürütmeye başladı. Ocak 2001'de forum açıldı. İlk zamanlarda pek kimse yazmıyordu. Forumun açılışında emeği geçen Düzgün hocama buradan çok teşekkür ediyorum. DonanımHaber bir günde oluşmadı ve 2001'den itibaren çok fazla da üye gelmedi. Hepsi kademe kademe oldu. Üyeler yavaş yavaş artmaya başladı ve birçok kişinin günlük ortak mekanı olan DonanımHaber Forum oluştu. Bununla da bitmedi. Siz bilmezsiniz tabi 12 temmuz olaylarını. Sadece DonanımHaber'e ve emeği geçenlere taş atın gerisine karışmayın.

• 2-3 kişiye güvenip de site açanın aklına şaşarım. o 2-3 moderator kurtarmaz sizi. Forumu adam yapan oraya gelen üyelerdir.
  • SX1'i istemeyenler gitsin bu formlardan. SX1'cilerle uğraşmasınlar. Rahat bırakın SX1'cileri.
  • 2-3 kişiye güvensem nolur güvenmesem nolur. en fazla vereceğim 30-35$ bişey yani.İsteyen gelir isteyen gelmez beni ilgilendirmez.Ben ciddi bi şekilde bu işi yapmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terroronline

2-3 kişiye güvensem nolur güvenmesem nolur. en fazla vereceğim 30-35$ bişey yani.İsteyen gelir isteyen gelmez beni ilgilendirmez.Ben ciddi bi şekilde bu işi yapmak istiyorum.

Arkadaşım olay para kaybetmek değil. Olay bu işlerin zor olduğu. Bir anlık hevesle "tamam ben yaptım oldu" diye bir şey yok. Bu forum da 1 yılda buraya gelmedi. hulya nın dediği gibi yıllar sürmüş bu süreç. Sen bakalım hevesini 2-3 yıl tutabilecek misin yoksa 2 ay sonra bu iş olmayacak deuip bırakacak mısın?
  • ben donanımhaber yokkende vardım.terroronline.net ilgili olanlar bilir bu işlerle.Elimde şuan herşey hazır forum açık olur olmaz tutar tutmaz çokta umrumda değil yani. forum tutmaz sayfa açarım vs.. vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum Nokia Firmware
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kurdum zaten terror ben seninleyim
    SX! in iyi olduğun8u kabullenmeyenler veya istemeyenler gitsin istiyolarsa.
    forum açanların vay haline diyenler bu memlekette forum açanlar olmasaydı bu forum da olmazdı bunu göz önünde bulundursunlar
  • ewet yaptımhttp://wearesx1.cjb.net iki tane forum bulunuyor isteyen istediğine girsin
  • www.forumactive.net
    açılır 2-3 güne kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terroronline

arkadaşlar topicler silinsede :) forumu açıyorum doğrudüzgün olucak ucankuc aman pardon donanımhabere benzemicek.benle birlikte olan varmı ? protochip ve diğer arkadaşlarınada moderatörlük veririm.

Ne ne topic bune muhabbet. Alakasız konular açmaya devam ederseniz
  • sen bosver forum acmayı bızım foruma gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneDream -- 19 Nisan 2005, 1:05:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.