Siemens SX1 hakkında bir yerde okuduklarıma göre Siemens , SX1 kullanıcılarını yalnız bırakmıyor ve sürekli versiyon güncelleme için ugrasıyor hataları telafi etmeye çalışıyormuş. Şu an piyasadaki en son sürüm sx1 versiyonu hangisidir ? Ben Mpx200 aldım 3 gün kullandım ve hepsiburada'ya geri iade ettim nedenini boşverin sx1 siparişi veriorum salı günü .. hangi versiyonu yüklemeliyiz hangi versiyonda takılmalar yapmıyo ? ayrıca takılmalar çok mu kötü ? WHICH VERSION IS BEST AND nerden download edicez ?]
SX1 forumunu oku uzun fln ama daha sonradan ayni sorulari eminim sende sorcaksin. En son fw 15 war ama ingilizce! Turkiyedeki tellerde en son fw14 war, teknik servislerde yukletilebilir... siemensin sitesinden download edebilecegin son turkce surum ise fw12
ya bende fw14 var ben fw15 yapmak istediğimde en son versiyon yüklü diyor ne yapa bilirim?
önce unoffical olan ve varyanti seninkini aynisi olan düşük bi fw yükle mesela 13 olabilir. tamam.ondan sonra 15 isorunsuz kurarsin
genpadan aldım 2 gün önce 15 türkçe versiyon yüklü.
quote:
Orjinalden alıntı: timhat
önce unoffical olan ve varyanti seninkini aynisi olan düşük bi fw yükle mesela 13 olabilir. tamam.ondan sonra 15 isorunsuz kurarsin
bunu nasıl yapabilirm bu yani unoffical 13 ü nerden bulurum?
parson 14 yüklüymüş ...15 yazıları okuya okuya 15 yazmışım gerçi kendim 15 yazııcı düzenleme yaparak telefona yükledim zaten bu 14 türkçesini nerden bulabiliriz acaba siemens sayfasında yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme