Şimdi Ara

SX1 parça parça, ilanıda herkes mutlaka ama mutlaka okusun!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar istediniz parçasını söyleyin söküp satayım.........
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joecordell -- 31 Ağustos 2007; 21:19:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ne oldu hocam tele dolandırma hikayesi nedir?bu arada üst board lazım
  • Hocam dolandırma hikayesi aynen devam ediyo, işte bu tel o dolandırıldığımız tel. Yöneticiye mesaj attım hiçbir cevap gelmedi bende düşündümki........

Bu sitede herkes kafasına göre dolandırıcılık yapsın biz dolandırılalım, hırlı dolandırıcı vs alsın haram parayı yesin. Demekki milleti bari biz dolandırıldık başkası dolandırılmasın diye üst konu olması gereken bir ilan açıp uyarmamak gerekirmiş.

*Bende artık aldığı para en küçük kuruşuna kadar haram olsun diyorum
    *Beş kuruş para için onca lafı yedi nekadar küfür yediyse hepsini o beş kuruş paraya yadi yuttu şerefini sattı sayıyorum.
    *Ve artık kendimizi savunamıyorsak milleti hiç koruyamayız diye kabulleniyorum ve bu adamda ortalıkta böylece herkesi kafasına göre dolandırmaya devam etsin, birde utanmadan hakkında ilan açılınca ilanı açanı başlık yazıp dolandırdığı adamı dolandırıcı ilan etsin. Herif kargo parasını bile karşı ödemeli yollamış bozuk malın yaa

Hiçbirşey yapmıcam Allaha havale ediyorum o beş kuruş ondan beşyüzbin kuruş olarak bile çıkar yeri gelir inanırım. Acıdığım şey; zaten para böyle şerefsizlere gidiceğine bari gerçekten maddi durumu köü karnını doyurmaya çalışan insanlara gitsin.

Neyse hocam valla Olucak bişey yok bari başkalarına olmasın nediyeyim.

DOLANDIRILDIĞIM KİŞİ oRooT ARKADAŞLAR LÜFTEN AMAN DİKKAT EDİN, DÜNYA AHİRET İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMESİN ŞU EZAN VAKTİ!!!!!

Hee hcam bak şimdi yine sinirlendim senin cevabını veremedim yaa, tamam hocam hangi boardsa istediğin bi pm atta konuşalım ok. Cevap bekliyorum pm!!

• oRooT haaaa vaaayyyyy be az daha bu heriften aliyodum telefonu ya 85 ytl ye bana satiyodu verilmis sadakam varmis hakikaten
    ilk once hic killanmadim ya nasip iste cuma parayi gonderecektim bi sey oldu gonderemedim dedim pazartesi gonderirim pazartesi de kendi vazgecti gondermedi
    ama ben cok sey istedim imei no falan baktim kayitli ve servis te tamir falan gormemis
    demekki yeni bozulmus o da sana satmis vay be uc bes kurus icin bunu yapanlar nasil rahat ediyolar anlamiyorum
    neyse dostum istersen bende cep numarasi olmasi lazim verebilirim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 1 Eylül 2007; 10:26:30 >
  • ole bı uye adı cıkmıokı
  • cikiyo dostum cikiyo her sekilde aramadan yap cikiyo ama sanirim arkadas yine de ismini yanlis vermis

ORooT olmasi lazim sanirim degilmi dostum. bastaki o harfi buyuk olacak
  • Evet dostum yazılışı senin dediğin gibi. Ben yanlış yazmışım. Telefon servise gitmesine gerek yok valla servise 5000000 kez gitse yinede okadar harap olamazki :)

Kasa yan sanayi ve kırık
    Tuşlar kopuk ve bitanesi siyah kasaya gri tuş takılmış
    Pil yan sanayi ve biti
    Veriyorum dediği kulaklık ta verilmiyor yani yalan
    2 vida takılı bile değil
    Kart kapağının köşesi kırık
    Sol kopuk tuşlar basmıyor
    Şarz aleti başka telin
    Orta kasa alt ve üste japonlanmış açılmıyo direk kırılıyo
    Ve en önemlisi tel zaten ne şarzda ne başka türlü hiç açılmıyo

Daha ne olsun!

Aslında sorunda biraz bende sitede onca alışveriş yaptım bilen biliyor birçok şey aldım sattım ama hiç en ufak problemle karşılaştırmadım yada problem yaratmadım. O yüzden biraz güvendim nedense birçok soru sordum cavap vermedi atladı falan çok sağlam taş gibi hiçbi sorunu yok, kayıtlı, kulaklık full kutu falan dedi.

Neyse zaten ben giden parada değilim o zaten çıkar burham burham, inşallah kendinden çıkar suçsuz yakınlarından değil. Kendini 50 ytl ye satan bir herif işte. Arkadaşlar siteden dolandırıldım diye ilan açtım başka kimse dolandırılmasın diye iki ilanımda silindi. O herif gitti beni dolandırıcı diye ilan açtı bide yaptığı şerefsizliğin üstüne mllletin aklını çelmek için ama onu ilan 1 saat silinmedi bide ben bela aldım milletten. Sonra ilan açma izni istedim siliniyor diye cevap gelmedi. bilmiyorum bunlar neden oluyor ama yapıcak şeyi Allah en iyisini bilir!!!!!!!

Keşke bu dolandırılan paralar bu şerefsizlere gidiceğie bilebilsekte bi fakirin üstüne başına gitse yaa!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyle sey olmaz isyan ediyorum ya bu forum bitmis resmen

dostum eleman hala ilan vermeye devamn ediyo birinden mi torpilli nedir

isin pesini birakma sakin baska modlara da sikayet et

ilan ac

ilanlarina pislik yap mesaj at bu adamdan almayin bu dolandirici diye

ya benim en nefret ettigim sey ya

bu forumda modlarda dahil herkeste insanlik bitti mi

protesto ediyorum

bu eleman koruma altindaysa kimin korumasi altinda

http://forum.donanimhaber.com/m_17186371/mpage_1/key_//tm.htm#17186371

bu da elemanin en yeni satilik ilani

bak dostum bi ilan ac basligi da mesela ''dolandirici .....'' yap nikini yaz oraya

sonra modlar silseler bile ilerde bu adam hakkinda forumun arama kismindan yapilacak aramalarda
    ilanin ilk actigin sekliyle de cikar yani adamin adi direk dolandirici olarak cikar.
    bence yap derim boyle insanlarin artik bu forumda barinmamasi lazim kim neden koruyor bunlari
    bulmak lazim

• baktı buraya kactı cevap bıle vermedıgıne gore demekkı ...

http://forum.donanimhaber.com/m_17186371/mpage_1/key_//tm.htm#17187022

adam ılan acmıs neden bısı yazmıosun oda ayrı sıneyemı cekıceksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHCLASSIC -- 1 Eylül 2007; 11:27:01 >
  • joecordell adamın ılanınıa bakıp cıkıyorsun bısı yazmadan adamın dedıgı dogrumu pekı
  • joecordell BURSAYA GELİR O TELİ ALIR SENİN G: NE SOKARIM OZAMN ORTADA NE TEL KALIR NE BİŞEY İFTİRA ATMA PİSLİK YAPMA ALLAHSIZ!
  • Kasa yan sanayi ve kırık
    Pil yan sanayi ve biti
    2 vida takılı bile değil
    Şarz aleti başka telin

• YALAN ŞEYLERE İNANIOSUNUZ İNSANLARIN HAKKINI YÜOSUNUZ ARKADASLAR BİRAZ ARAŞTIRDIKTAN SONRA YAPIN BU İŞİ PEYGAMBERİMİZ BİLE BÖYLE YAPMIS DİKKATİNİZİ ÇEKERİM!

ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ASLANIM TMM MI BENİM GÖNDERDİĞİM TELİN BENZERİNİ BULUN ÜSTÜNE AYNI PARAYI VERMEEYEN EN ADİ OLSUN OK. FORUMA SORUN BAKALIM ORooT dan ŞİMDİYE KADAR BÖYLE Bİ MAL ÇIKMIŞMI !!

• eger oroot haklıysan cok fena agzımı bozacam karsı tarafa cunku hemde cok agır!!!! ceza almayıda goze alarak saydırcam dumduz
  • alalhın adamı haklıda nie ilana bakıp çıkıo neden hiç kimseye sölemio bunu peki en önemlisi ben nie banlanmadım bu konuda nie YALANNNNNNNNNNNN çünkü YALANNNNNNN.!

ve ben bu sabah daha kasa aldım hiç bi sorunda olmadı neden allah inancımız var şükür ben bişey demiorum istediğini yazsın benim alışveriş yaptıqım insanlar belli ama sizde araştırmadan ayıb ediosunuz ilana tutup msj yazmalar fln çocuk gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORooT -- 1 Eylül 2007; 11:41:31 >
  • Kasa yan sanayi ve kırık
    Pil yan sanayi ve biti
    2 vida takılı bile değil
    Şarz aleti başka telin

oroot bunların hıcbırı yok dıosun sen olemı? pekı dur sımdı bı cvp yazssın arkadas
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17173608/mpage_1/key_//tm.htm#17186435

Tek yorumum link arkadaşlar bu linkte yazdıklarım yeterli olur,
    Şimdi söylettiricen lan DANA,
    Boğazından nasıl geçiriyon lan yediklerini.
    Patlangaçlı poşete koysan neolur bozuk sktriboktn malı.
    Ulan bide millete kendini anlatmaya çalışıyosun ya şaşıyorum valla.
    Arkadaşlar sakın bu adamdan alışveriş falan yapmayın, diyorum bu adam dolandırıcı haram parada yer bozuk malıda satar, bana sattı!!!!!!!!
    ALLAH BİLİYO.

Bana sağlam kayıtlı taş gibi sorunu yok kulaklık dahil full kutu dedi. Ben linkte açıkladım bişeyler.
    Daha fazlada uzatmaya gerek yok, giden beş kuruş para olsun, onun yediğide tonlarca küfür yanında ve haram para olsun.

Benim amacım bu adamdan başka kimse alışveriş yapmasın,dolandırıcı olduğunu herkes bilsin yeter bana.
    Bide utanmadan patlayan oşete koydum diyo bende koyarım, mal bozuk olunca poşet iyi olsa neolur be!

Bu adamda dedimki bak milletten telefon dileniyorum telefonum yok kullanmalık laıcam, bişeyi varmı 50 kere sordum, yok yoyk yok. Birde ben parayı pazartesi eft yaptım herif malı perşembe yolladı. BOZUK, KIRIK,REZİL mal!!!!!!!!

Poşete koymuşmuş........................
    Ulan hiç düşünmedinmi be 50 lirayla zengin olucanımı sanıyon, iste sadaka vereyim onu. Yada ihtiyacım var de hayır vereyim bozuk mal satarak adam enayi yerine koymaya çalışma, hiç düşünmüyonmu bu para senden binlerce kat fazlasıyla burham burham çıkar. İnsan para için harama el uzatırmı be. Ve ben şuan telefona çok ihtiyacım var milletten istiyorum dediğim halede.
    İş 50 lira değil anla bunu iş, dolandırıcılık milleti keklemeye çelışmak, iş haram yememek.

Yaa arkadaşlar herkese yayın bunu bu adamdan kimse alışveriş yapmasın DOLANDIRICI diyorum aha işte bir dolandırılan örneği benim bu adamın. DEDİMKİ BU YAPTIĞINI MİLLETYE ANLATICAM diye, anlat çokta Si..mde falan dedi.
    Bu adam başkasını dolandıramasın yaa, ilan açamıyorum dolandırıcılığı ile ilgili çünkü yöneticiden ilan açma izni istedim daha tık yok.........................................................................

• Ulan ben alı o tuşları ayrı ayrı sokarım senin O G....tüne

Ualan bide haklı gibi konuşup kendini melek yapıyon yaa.
    ALLAHSIZ SENSİN
    Diyorumki haram yiyosun haram, sana ilan açalrım forumdas dedim çokta S..kimde dedin.
    Sana birsürü pm attım niye cevap vermedin!!!!!
    Hangi yüzle giriyon hala bu foru ayaa
    Al ye ben parasında değilim,yaptığın şey pislik başka bişey değil.
    para falan istemiyorum, bana özelden bi özür dilesen durumun izah etsen yine açmazdım biyere ilan
    Adam gibi pmlerime cevap yazsaydın hiçbiri olmazdı.
    Bu arada gel bursayada seni TEXASla birlikte gebertelim kimvurduya bok yoluna git...............
    Allahım yaa hala ne yüzle yaaa,kafayı yiyorum burda şu herife.......
    Adam gibi özür dile bidahada kimseye yapma bana yeter,
    bana pmlerime adam akıllı cevap verseydinde yeterdi ya
    Allah biliyo be yaptığın belli, dolandırıcısın işte ama böle devap edersen kimse değil Allah yaşatma zseni
    Yolda araba çarpar yada kaza yaparsın yine gidersin her pislik gibi B...K yoluna.........

• telin sana gelmeden önceki hali bu arakdasım ona göre yorumunu yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORooT -- 1 Eylül 2007; 12:03:52 >
  • neden banlanmadın çünkü kimse bilmiyoki, hakkında iki ilan açtım silindi.
    İzin alıncakmış, yöneticiden izin istedim pm ile cevapta gelmedi.
    Bu arada ilana bakıp ne kaçıcam bilgisayar başında değildim
    Al işte geldim, yalan malan deme diyoruzki ALLAH var,
    Utanda özelden özür dile kapatayım, savunma boşa kendini.
    Bu arada bursaya gel sen bursaya.........................
    Bak bidaha diyorum adam gibi özür dile benden ve başka kimi dolandırdıysan onlardan!!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.