Şimdi Ara

Sx40-hs30-p510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon sx40-Fuji hs30-Nikon P510 bu üç makina arasında kaldım ve hangisini almam gerektiğini bilmiyorum amerikadayım ve üçünün fiyatlarıda yaklaşık olarak aynı. Dslr makina almamı lütfen tavsiye etmeyin daha iyi olduklarını biliyorum ama dslr-like bi makina almak istiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

• Arkadaşlar yok mu hiç fikir verebilecek yardımcı olabilecek birileri? Fotoğraf mak.konusuna biraz yabancıyım dolayısyla seçim yapmak için bilginize ihitiyacım var.
  • bence canon sx40 içlerinde en iyi seçenek. makro da 0 cm den dahi çekim imkanı veriyor. 35x optik zoom var. bence tek dezavantajı ekranı. biraz dikkatli kullanmak gerekiyor...

ama videosu çok iyi olsun diyosan panasonic FZ-150 yi düşünebilirsin. listende yok gerçi ama onu da ben eklemiş olayım :)
  • teşekkür ederim yorumun için. Panasonic i de eklemiş oldum seçeneklere. canonda panoramik çekimin olmaması, 3d fotoğraf çekiminin olmaması ve ekranın kötü olması çok büyük dezavantajlar mıdır? Fuji de hepsi var üstelik bir batarya ile 600 çekim yapıyor ancak ondada yabancı ve türkçe sitelerde okuduğuma göre iyi fotoğraf çekebilmenin zor olduğunu yazmışlar. Fotoğraf mak. ile ilgilenmedim daha önce ve teknik bilgim ve tecrübem yok bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • 1- Panaromik çekime ihtiyacın ne kadar olur bilmiyorum ama benim makinada da yoktu. çok nadir dir keşke panaromik mod olsaydı da şu manzarayı o modda çekseydim dediğim.
    2-3d fotoğraf olayı da bana kalırsa çok yeni bir teknoloji olduğu için şuan piyasadaki 3d foto çekebilen makinalardan iyi sonuçlar alınabileceğini pek düşünmüyorum. (Tabi hiç deneme şansım olmadı sadece tahmin)
    3-ekranın pixel kalitesi çok önemli değil ama önemli olan arıza yapmaması, biraz dikkatli kullanmak gerekebilir...
    4-Fuji için yorum yapamıycam hiç kullanmadım. Forumdan okuduklarım da genelde tutarsız kimi överken kimi de yerden yere vuruyor.

bana kalırsa canın sx40 ve panasonic fz150 tavsiye edeceğim makinalar olur.
  • Çok teşekkür ederim yorumların için. İkisi arasında bir seçim yapacağımı düşünüyorum.
  • @sibge dediklerinize katılıyorum ayrıca panaromik fotoğraf çekmek isterseniz photoshop üzerinden yapabilirsiniz emin olun bir kaç video ile hem panaromik bir fotoğraf oluşturursunuz hemde fotoğraflarınızı düzeltebilirsiniz zor birşey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 9 Ağustos 2012; 2:36:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canon e464
    3 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.