Şimdi Ara

SYM Fiddle 3 Enjeksiyonlu Versiyon alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, İzmir'de okul iş ev 3 lüsünde günlük 30 km yapacağım bir scooter ararken karşıma bu yakışıklı ufak çıktı. Tipine hayran kaldım, Djangoyu da çok beğendim fakat yedek parça konusunda araba parça fiyatlarıyla yarıştığını öğrendim ve güncel fiyatı olan 15.549 Pazarlıkla 14.000 olan Fiddle 3 e bakmaya başladım. Kullanan bilen duyan işiten tecrübe eden var mı acaba?
    SYM Fiddle 3 Enjeksiyonlu Versiyon alınır mı?

• Youtube'da Utku Cihan Kantar kanalında bunun incelemesi ya da yorum videosu vardı. uzun süre kullandı ve baya memnundu. Ordan inceleyebilirsin.

Şahsi fikrim ise, sizin kullanımız için uygun. Fakat bir süre sonra yetersiz gelebilir haberiniz olsun. Eğer ilk motorunuzsa ekipmanlarınızı almayı unutmayın ve her daim kullanın.
  • selamlar,

bende 10 ay önce " SYM Fiddle 3 125'i' Nasıldır? i motoru Tecrübe eden varmı ? " başlığı ile bu motoru araştırıp kullanıcıların fikirlerini almıştım, bu konuyu aratıp bak istersen, kullananlar fikirlerini yazmıştı,

PCX , N max alamayanlar yada almayanlar bu motoru alıyor yada almak için incelemeye başlıyor :) çünkü fiyatı donanımına göre çok cazip :)

benim gördüğüm en büyük fark 2. el sorunu, bu motoru uzun süre kullanacaksan al, yoksa 2. elde satarken canın sıkılıyor, 2. elde değeri artmıyor vs...

(ben almadım senin kadar bile günlük kullanımım yok ben 50 cc aldım)
  • Şu video işini görecektir.
  • 50cc den bende bu motora geçmeyi düşünüyorum.

1 haftadır araştırdım, hoşuma gitti

muhtemel elimdekini satınca bu modele geçeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Darknes

50cc den bende bu motora geçmeyi düşünüyorum.

1 haftadır araştırdım, hoşuma gitti

muhtemel elimdekini satınca bu modele geçeceğim
    valla bende aynı fikirdeyim, şimdi değil de ilerde olabilir...

fiyatlar nedir? son günlerde piyasa allak bullak olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_efe

valla bende aynı fikirdeyim, şimdi değil de ilerde olabilir...

fiyatlar nedir? son günlerde piyasa allak bullak olmuş...

Alıntıları Göster
    ben sıfır almayı düşünüyorum, 15000 tl dediler liste fiyatı. nakitin ucunu gösterince 13500e dahi düşeni var
  • Aynen öyle bana da 13.500 e indiler 2020 modeli için
    Geçen hafta 2019 modelleri 12.500 TL den vermiş bayi,
  • Sifirinda o fiyatlara indirim yapiyorlarsa cok iyi gercekten.
  • Hocam nakit 2020 model 13.500 TL fiyat, istanbuldaki bayilerde veriliyor. ama bu geçici olabilir bilememi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.