Şimdi Ara

symbol mu linea mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Al birini vur diğerine. Ama içlerinden illaki biri seçilecek dersen linea.
  • Kesinlikle linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Al birini vur diğerine. Ama içlerinden illaki biri seçilecek dersen linea.
    ben de linea derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

ben de linea derim

Alıntıları Göster
    Hocam linea daha oturaklı geliyor bana genelde. Muhtemelen symbol'un artısı olursa ki emin değilim o konuda da yakıt olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

ben de linea derim

Alıntıları Göster
    Gösterdiğiniz araçlardan Symbol benzinli, Linea dizel... Sırf bu bile Linea için tercih sebebidir.

Ancak ikiside dizel veya benzinlide olsa kesinlikle Linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakone

Hocam linea daha oturaklı geliyor bana genelde. Muhtemelen symbol'un artısı olursa ki emin değilim o konuda da yakıt olur.

Alıntıları Göster
    peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir şey var mı ben manisada oturuyorum izmirden de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizatas

peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir şey var mı ben manisada oturuyorum izmirden de olabilir

İzmir bayraklı birmotta füme renk 40 bin kmda lpg li bir linea vardı fiyat 22 bin TL gözüme takılmıştı geçen hafta şirketin aracı teslim alırken bi bakın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoki

quote:

Orijinalden alıntı: denizatas

İzmir bayraklı birmotta füme renk 40 bin kmda lpg li bir linea vardı fiyat 22 bin TL gözüme takılmıştı geçen hafta şirketin aracı teslim alırken bi bakın isterseniz

tamamdır teşekkür ederim internetten baktım ama öyle bi araç gözükmüyor ben yinede izmire haftaya gidince uğrarım
  • Linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Linea
    linea,linea ,linea.20 bin küsür parayı sümbüle vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

linea,linea ,linea.20 bin küsür parayı sümbüle vermem.

Alıntıları Göster
    Karşılaştırma yanlış sınıflar farklı Kesinlikle Linea Teknolojik olarak daha üstün ve daha kaliteli yol tutuşu, yalıtım, tüketim, performans, ebat olarak Symbol den çok daha iyi, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Karşılaştırma yanlış sınıflar farklı Kesinlikle Linea Teknolojik olarak daha üstün ve daha kaliteli yol tutuşu, yalıtım, tüketim, performans, ebat olarak Symbol den çok daha iyi, kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    accent era alın LPGli
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

quote:

Alıntıları Göster
    symbol kesinlikle almayın 2009 model arabada kuru fren olurmu tek abs ,,

her türlü linea derim

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

symbol kesinlikle almayın 2009 model arabada kuru fren olurmu tek abs ,,

her türlü linea derim

Alıntıları Göster
    hocam merhabalar.bende manisalıyım :) ikisi arasında kaldıysanız symbol benzinli imiş linea dizel. tercihinizi dizelden yana kullanınız tabii. lakiin symbol un dizeli lineanın dizeline göre daha az yakar diye biliyorum. . eğer başka araçlarda düşünürseniz kriterlerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirtip ona göre konu açmanızı tavsiye ederim.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwrf45

hocam merhabalar.bende manisalıyım :) ikisi arasında kaldıysanız symbol benzinli imiş linea dizel. tercihinizi dizelden yana kullanınız tabii. lakiin symbol un dizeli lineanın dizeline göre daha az yakar diye biliyorum. . eğer başka araçlarda düşünürseniz kriterlerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirtip ona göre konu açmanızı tavsiye ederim.saygılar

Alıntıları Göster
    linea derim
  • quote:

+1
  • aynı özelliklerdeki sembolun sıfırını, lineanın ikinci eliyle aynı fiyata verseler dahi, linea derim... İkisini de kiralayıp kullanmıştım resmen sınıf farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwrf45

sırf dizel diye mi diyorsunuz bunada baktım da bunla linea yı karşılaştırsanız hangisi olur sizce teşekkür ederim bu arada herkesin yorumları için
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-80.000-km-de-128678219/detay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.