Al birini vur diğerine. Ama içlerinden illaki biri seçilecek dersen linea.
Kesinlikle linea
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
ben de linea derim
quote:
Orijinalden alıntı: Nancy Ajram
ben de linea derim
Alıntıları Göster
Hocam linea daha oturaklı geliyor bana genelde. Muhtemelen symbol'un artısı olursa ki emin değilim o konuda da yakıt olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Nancy Ajram
ben de linea derim
Alıntıları Göster
Gösterdiğiniz araçlardan Symbol benzinli, Linea dizel... Sırf bu bile Linea için tercih sebebidir.
Ancak ikiside dizel veya benzinlide olsa kesinlikle Linea
quote:
Orijinalden alıntı: bakone
Hocam linea daha oturaklı geliyor bana genelde. Muhtemelen symbol'un artısı olursa ki emin değilim o konuda da yakıt olur.
Alıntıları Göster
peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir şey var mı ben manisada oturuyorum izmirden de olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: denizatas
peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir şey var mı ben manisada oturuyorum izmirden de olabilir
İzmir bayraklı birmotta füme renk 40 bin kmda lpg li bir linea vardı fiyat 22 bin TL gözüme takılmıştı geçen hafta şirketin aracı teslim alırken bi bakın isterseniz
quote:
Orijinalden alıntı: cemoki
quote:
Orijinalden alıntı: denizatas
İzmir bayraklı birmotta füme renk 40 bin kmda lpg li bir linea vardı fiyat 22 bin TL gözüme takılmıştı geçen hafta şirketin aracı teslim alırken bi bakın isterseniz
tamamdır teşekkür ederim internetten baktım ama öyle bi araç gözükmüyor ben yinede izmire haftaya gidince uğrarım
Linea
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
Linea
linea,linea ,linea.20 bin küsür parayı sümbüle vermem.
quote:
Orijinalden alıntı: Spirited
linea,linea ,linea.20 bin küsür parayı sümbüle vermem.
Alıntıları Göster
Karşılaştırma yanlış sınıflar farklı Kesinlikle Linea Teknolojik olarak daha üstün ve daha kaliteli yol tutuşu, yalıtım, tüketim, performans, ebat olarak Symbol den çok daha iyi, kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Mono Italiano
Karşılaştırma yanlış sınıflar farklı Kesinlikle Linea Teknolojik olarak daha üstün ve daha kaliteli yol tutuşu, yalıtım, tüketim, performans, ebat olarak Symbol den çok daha iyi, kolay gelsin.
Alıntıları Göster
accent era alın LPGli
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aslan Amca
quote:
Alıntıları Göster
symbol kesinlikle almayın 2009 model arabada kuru fren olurmu tek abs ,,
her türlü linea derim
quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
symbol kesinlikle almayın 2009 model arabada kuru fren olurmu tek abs ,,
her türlü linea derim
Alıntıları Göster
hocam merhabalar.bende manisalıyım :) ikisi arasında kaldıysanız symbol benzinli imiş linea dizel. tercihinizi dizelden yana kullanınız tabii. lakiin symbol un dizeli lineanın dizeline göre daha az yakar diye biliyorum. . eğer başka araçlarda düşünürseniz kriterlerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirtip ona göre konu açmanızı tavsiye ederim.saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: dwrf45
hocam merhabalar.bende manisalıyım :) ikisi arasında kaldıysanız symbol benzinli imiş linea dizel. tercihinizi dizelden yana kullanınız tabii. lakiin symbol un dizeli lineanın dizeline göre daha az yakar diye biliyorum. . eğer başka araçlarda düşünürseniz kriterlerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirtip ona göre konu açmanızı tavsiye ederim.saygılar
Alıntıları Göster
linea derim
quote:
+1
aynı özelliklerdeki sembolun sıfırını, lineanın ikinci eliyle aynı fiyata verseler dahi, linea derim... İkisini de kiralayıp kullanmıştım resmen sınıf farkı var
quote:
Orijinalden alıntı: dwrf45