Syrox Type-C To Type-C Kablo 25TL
-
-
Aldım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macbook için acil durumda kullanılır mu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana kalırsa piyasadaki en dandik/en kalitesiz marka bu.Neyini kullanmaya calıstıysam elimde kaldı üste daha ekleyip kaliteli bişey alın kanımca.
amazonUgreen Type-C to Type-C 3A Hızlı Data ve Şarj Kablosu, 1 Metrehttps://www.amazon.com.tr/Ugreen-Type-C-H%C4%B1zl%C4%B1-Data-Kablosu/dp/B07K3WP67Qcok sık fiyatları düşüyor bu kabloların
-
ipad için usb-c / lightning olanı kullanıyorum aynı markanın. hızlı şarj destekliyor ve sorun yaşatmadı bana
-
Aman diyim. Telefonunuza yazık
-
En son bu markanın şarj aletini almıştım. Telefona takınca dokunmatik kendi kendine basıyordu.
-
Ben telefoncudan aynı ürünü almıştım 2 hafta önce 60 dedi 50 ye anlaşmıştık :) sorunsuz süper hızlıyı destekliyor samsung da.
-
Lazımdı iyi oldu teşekkürler.
-
Bazı cihazlar nedense böyle bir tepkimeye sebep veriyor. Bulaşmamak lazım en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu markanın usb belleğini aldım stabil çalışmıyor telefon bir görüyor bir görmüyor güvenilir bir marka değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25 liranızı çöpe atarsanız daha hayırlı bir iş olur, en azından buna takacağınız binlerce liralık cihazınıza birşey olmaz.
-
Syrox marka hiçbir şey alınmaz. Piranha gibi Turbox gibi. Yazık paranıza. Ugreen, Belkin ve yan markası Playa, zorda kalırsanız Besaus ve GM (General Mobile) ürünleri alın. 10 TL bile olsa almayın boşuna.
-
Selamlar, kablo geldi denedim (S20FE) hızlı şarj sorunsuz çalışıyor. 25w adaptör siparişi verdim gelince onunla da süper şarj test ederek yazarım. İyi forumlar.
-
aldım teşekkürler
-
Sana katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
25 liranızı çöpe atarsanız daha hayırlı bir iş olur, en azından buna takacağınız binlerce liralık cihazınıza birşey olmaz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X