Bildirim
SysDll32.dll hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.dynamiclink.nl/htmfiles/rframes/info_dll/info_s/2870.htm
c/windows/system32 mi win32 mi ne atıyorduk. -
arkadaşım verdiğin linkten program indi. RegistryBooster isminde. tam olarak ne iş yapar ne yapmam lazım. -
Ben indirmemiştim dll dosyası sandım demekki programmış. -
arkadaşımwww.dll-files.com a gir SysDll32.dll indir C: de system dosyalarının içine at -
arkadaşım verdiğin site adresinde bulunmuyor bu dosya. peki başka bilgisayardan kopyalanamaz mı bu dosya. kopyalanabilirse yollayabilecek olan var mı acaba. -
http://www.dynamiclink.nl/htmfiles/rframes/info_dll/info_s/2870.htm
buradan indirebilirsin indirdiin dosyayı C:\WINDOWS\system32 içine atabilirsin -
arkadaşım bu adresten dll dosyası inmiyor. program iniyor. kurulumdan sonra da key istiyor. -
arkadaşlar aynı sorun bende de olduğu için konuyu hortlatıyorum, yardım eden olursa sevinirim... -
bu dosya benim windows ta yok
bende şüphelendim ve interneten arattım
bu sayfada
spy olabileceği yazıyo
sayfadaki manuel kaldırma işlemlerini uygulamanızı tavsiye ederim
bahsedilen programı kullanmadığımdan tavsiye etmiyorum pek guven olmuyo bu tarz programlara
kolay gelsin -
SysDll32.dll hatası ile karşılaşan arkadaşlar. Nasıl hallettiğimi kısaca anlatayım.
CoolWWWSearch.SmartKiller removal tool
HijackThis
CWShredder
bu üç programı googleden arattırıp bulun. CWShredder için CWShredder download yazarak arattırın. bu üç programcığı masa üstüne atın. bilgisayarı güvenli modda başlatın. yazıldığı sırayla bu üç programı çalıştırın. sorun ortadan kalkıyor. nasıl oluyor bilmiyorum ama uyguladım ve sorun kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_37 -- 22 Ekim 2007; 18:12:38 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- twitter harf arama geçmişi silme
- çizik cd kurtarma
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- video boyutu küçültme
- bilgisayar hızlandırma
- 0xc00007b hatası
- ekran kartı resetleme
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X