Şimdi Ara

SysDll32.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım açılışta SysDll32.dll hatası veriyor. SysDll32.dll hatası modül yüklenemedi diyor. yardım lütfen. googledan arattırıyorum türkçe sonuç yok. ben de de ingilizce yok. kaldık böyle.

• http://www.dynamiclink.nl/htmfiles/rframes/info_dll/info_s/2870.htm

c/windows/system32 mi win32 mi ne atıyorduk.
  • arkadaşım verdiğin linkten program indi. RegistryBooster isminde. tam olarak ne iş yapar ne yapmam lazım.
  • Ben indirmemiştim dll dosyası sandım demekki programmış.
  • arkadaşımwww.dll-files.com a gir SysDll32.dll indir C: de system dosyalarının içine at
  • arkadaşım verdiğin site adresinde bulunmuyor bu dosya. peki başka bilgisayardan kopyalanamaz mı bu dosya. kopyalanabilirse yollayabilecek olan var mı acaba.
  • http://www.dynamiclink.nl/htmfiles/rframes/info_dll/info_s/2870.htm

buradan indirebilirsin indirdiin dosyayı C:\WINDOWS\system32 içine atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d3dx9_40.dll
    16 yıl önce açıldı
    System32 clbcatq.dll kopyalama??
    15 yıl önce açıldı
    msvcrt.dll Hatası Çözüm
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu adresten dll dosyası inmiyor. program iniyor. kurulumdan sonra da key istiyor.
  • arkadaşlar aynı sorun bende de olduğu için konuyu hortlatıyorum, yardım eden olursa sevinirim...
  • bu dosya benim windows ta yok
    bende şüphelendim ve interneten arattım
    bu sayfada
    spy olabileceği yazıyo
    sayfadaki manuel kaldırma işlemlerini uygulamanızı tavsiye ederim
    bahsedilen programı kullanmadığımdan tavsiye etmiyorum pek guven olmuyo bu tarz programlara
    kolay gelsin
  • SysDll32.dll hatası ile karşılaşan arkadaşlar. Nasıl hallettiğimi kısaca anlatayım.

CoolWWWSearch.SmartKiller removal tool
    HijackThis
    CWShredder

bu üç programı googleden arattırıp bulun. CWShredder için CWShredder download yazarak arattırın. bu üç programcığı masa üstüne atın. bilgisayarı güvenli modda başlatın. yazıldığı sırayla bu üç programı çalıştırın. sorun ortadan kalkıyor. nasıl oluyor bilmiyorum ama uyguladım ve sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_37 -- 22 Ekim 2007; 18:12:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.