Merhaba herkes çok uzun süre olmuştu bu foruma birşeyler yazmayalı ama bir sorunda takıldım buradan yardım alabilirim belki diye düşündüm bende.
Şimdi benim X-Builder Framework 1.04 yüklemem gerekiyor çünkü yüklemem gereken başka bir program bu program olmadan yüklenmiyor. Ben bu programı asus marka laptopuma kuracağım. Bunu kurmayı başlattığımda system32 klasörünün altındaki bir msvcrt40.dll dosyasına erişim olmadığı için hata veriyor. Bu dosyayı bende değiştiremiyorum bundan dolayı kurulum yapamıyorum. Sistemi yeniden kurdum yine problem değişmedi geriye tek çözüm driverlar kaldı ancak hangi driverın onu kullandığını bulamıyorum. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?. Hangi driverın hangi programı kullandığını gösteren bir program var mı?.
Bu programı bir çok makinaya kurdum hiç bir problem yaşamadım bir tek kendi laptopumda böyle oluyor. İşletim sistemi vista.
Teşekkürler
internette hiçbirşey bulamadım framework kurulumu sırasında msvcrt40.dll hatasıyla ilgili . diğer sorunsuz kurduğunuz işletim sistemleri de vista mıydı ? kullanıcı denetim ayarı kapalı mı ? (bazı programlar bu ayar açıkken sıkıntı yaratabiliyor) sesli düşünüyorum ; framework u güvenli modda kurmayı denemek işe yarayabilir mi ?
xp,vista windows 7 32 ve 64 bit bütün işletim sistemlerine kurulum yaptım. Bir tek benim pc de olmuyor o da sanırım driver dan diye düşünüyorum. O dosyayı hangi driver'ın kullandığını bulsam sorun kalmayacak. Kullanıcı denetim ayarları kapalı, güvenli modda kurulum denedim. malesef sonuç olumsuz.
vista dışında bir işletim sistemi kurup deneseniz ? pek pratik bir çözüm değil belki ama ...
bu pek iyi bir çözüm değil lisanslı olan işletim sistemimi değiştiremiyorum malesef