sağol fiatçı sende olmasan merakımdan ölebilirdim:D peki bu motorun yakıt tüketimini düşürmek için ne yapabilirim katalitik konvertor yok zaten arabada onun yerine direk düz boru çekişler
Valla en etkilisi lpg dahada az yakıt istersen su sistemi ama motoru perişan edersin.bunun dışında doğru montajlanmış performans tipi filtrenin ve enjektör temizlemenin yararı olabilir...
yaa FİATCI ABİ BEN senin verdiğin linkten ulaşamıyorum bende üye olmak istiyorum sadece adımı falan yazsam yetrmi üye olmuş sayılırmıyım
ÜYE ADI:FİAT_cı MSN:kekocan1907@hotmail.com ARAÇ:2006 doblo 1.3 multijet
Arkadaslar 9 sene kartal 2 sene palio kullandım. Haziran basında da 2001 marea elx aldım orjinal italyan full modeli. Benide ekleyin takıma bayagı bilgim var fiat üzerine
FİAT_cı ve cezmi33 arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz.... inşallah iyi vakit geçirirsiniz.... bnu arada fiatcı senden isim telif hakkı almam lazım... şaka bi yana hoşgeldiniz isimleriniz girişteki listeye eklendi....
Bu arada imza konusunda hala sorun yaşayan varsa istediği taktirde kullanıcı şifresini değişsin ve kullanıcı adıyla şifresini bana Fiatci@mynet.com adresine mail atarak bildirsin ben değişiyim.sonra şifrenizi tekrar eski haline çevirirsiniz...
abi ben senin adına dikkat etmemişim yaakusura bakma.abi walla kaç gündür bi fiatcilar kulübü arıyodum en sonunda buldum.hizmet için saol
Hosbulduk bu konunun acılması cok isabet olmus. İnsallah guzel paylasımlar olacak
wallahi arabanın bi sorunu zaten gözüme çarptı enjeksiyon lambası çok geç sönüyo bi sorun war heralde zaten araç 10 gün sonra bi bakıma sokcam filtreler felan değişcek her silindirde bi eksoz çıkış borusu felan olcak öle yani çift eksoz felan alındı işte evde yatıyo o montajlancak felan öle yani bakalım ne olcak
quote:
FİAT_cı abi ben senin adına dikkat etmemişim yaa kusura bakma.abi walla kaç gündür bi fiatcilar kulübü arıyodum en sonunda buldum.hizmet için saol
Yok ya estafurullah....şaka yapıyorum..... sana bi pm atıcam okursun madem bu kadar fiat aşığısın....
quote:
fatoyoko wallahi arabanın bi sorunu zaten gözüme çarptı enjeksiyon lambası çok geç sönüyo bi sorun war heralde zaten araç 10 gün sonra bi bakıma sokcam filtreler felan değişcek her silindirde bi eksoz çıkış borusu felan olcak öle yani çift eksoz felan alındı işte evde yatıyo o montajlancak felan öle yani bakalım ne olcak
Çok geç sönme derken kaç saniye sonra sönüyor? normal şartlarda bir iki saniyede söner ve bii sorun olursa motor çalışırkende süreklü yanar....... bvu arada senin dediğin egsoz sisteminin adı headers... hangi düzende yaptırdın?
abi sen ne dion yaa.biz ailecek fiatcıyız.bizim ufak bi şirket war.8 tane araba war.hepsi fiat.her tüelü fiat organizasyonunda warım abi.üç beş organizasyon düzenleyelim.
arkadaşlar balıkesirde dobloya nikelaj yaptırcam kapı kollarına falan ama bulamadım bi türlü.yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Arkadaşlar arabanın kullanma kitapçıgı yoktum tofas cagrı merkezine telefon ettim hemen gonderdiler kargoyla. Ya Turkiye'de birseyler değişiyor gerçekten guzel seyler de oluyor eskiden olsa araki bulasın. tofas magdur etmedi beni sagolsunlar yepyeni kitapcık su an elimde
FİAT_cı Forum yöneticilerinden gökhan arkadaşımız nikelaj kapı kolu ayna gibi işlerin üretimini yapıyor.ürünlerini incelkedim ve gerçekten kaliteli onunla görüşebilirsin.... yanlız montaja dikkat et alt taraf iyi temizlenmezse atabilir.....
cezmi33 arkadaşım valla o konularda fiat çok iyi konüşmalarda falan tatlı diileri adamı kandırıyor...keşke servisteki işçilikleride o kadar iyi olsa............
Arkadaşlar merhaba bende 94 model Fiat Tempra 1.6 SXAK var bende katılmak istiyorum gruba Bu arada feci halde bir Punto hayranıyım temiz bişey bulsam hemen atlıcam 2004 model almayı planlıyorum
çok iyi, bana da albea kitapçığı lazım, numarayı bulup heman arayayım, yada netten mail atayım. belki bana da gönderirler.. bunu söylediğin iyi oldu cezmi33
quote:
Orjinalden alıntı: cezmi33
Arkadaşlar arabanın kullanma kitapçıgı yoktum tofas cagrı merkezine telefon ettim hemen gonderdiler kargoyla. Ya Turkiye'de birseyler değişiyor gerçekten guzel seyler de oluyor eskiden olsa araki bulasın. tofas magdur etmedi beni sagolsunlar yepyeni kitapcık su an elimde
quote:
Orjinalden alıntı: yolgezer03
Arkadaşlar merhaba bende 94 model Fiat Tempra 1.6 SXAK var bende katılmak istiyorum gruba Bu arada feci halde bir Punto hayranıyım temiz bişey bulsam hemen atlıcam 2004 model almayı planlıyorum
Arkadaşım aramıza hoş geldin....
Bu arada lebu numara 444 22 55 ti yanılmıyosam aklımda öyle kaldı ama...
SAOO fiatci ii oldu bu!sırf nikelaj sevdasına arabayı siyah aldık yaw
Oooo nikelaj zaten siyaha yakışıyo...gerçi bende benim arabaya kapı kolu alıyım dedim nikelaj araba çelik gri diye vazgeçtim........ bence kapı kollarını ve aynayı nikelaj yapıp yan nikelaj basamak alman çok güzel olur..canmlarada siyah film........dadından yinmez vallah......
bülent ecevit te bir zamanlar kartal a biniyordu...
şimdi 2006 S 350 L a biniyor....
yaa arka camlar falan siyah zaten önüne orjinal koruyucu yaptım farlar zenon bitek kromajla marşpiye kaldı şimdi onları yaptıktan sonra devam edicem dahada para yok resim koyabilsem koycam arabanın resmini