Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMUN ALEYKÜM FİAT AİLESİ;;;;;;;BENDE BAYAĞIDIR DONANIMDAYIM BENDE BİR TOFAŞCI OLARAK ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
    ADIM MURAT ATEŞŞ
    İSTANBUL PENDİKDE OTURUYORUM..
    1998 MODEL TİPO1.6SLX ARABAM VAR....HERKESE MERHABA VE İİİ FORUMLARRRR
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozmenrifat

yeri mi bilmiyorum ama bir de sorum olacak tipo'larda üç kollu direksiyon hangi üretimlerde var acaba bilen var mı?

Nasıl üç kollu.benim bildiğim hava yastığı olan tüm seriler üç kollu....

bu arda ticari araç olarak doblo en büyük aracımız ama aramıza katılıyosan hemen listeye ekliyim... çünki ticari hususi diye ayrımımız yok.........

fiatci ; eklerseniz memnun olurum ilk olayım devamı gelsin
  • quote:

SELAMUN ALEYKÜM FİAT AİLESİ;;;;;;;BENDE BAYAĞIDIR DONANIMDAYIM BENDE BİR TOFAŞCI OLARAK ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM...
    ADIM MURAT ATEŞŞ
    İSTANBUL PENDİKDE OTURUYORUM..
    1998 MODEL TİPO1.6SLX ARABAM VAR....HERKESE MERHABA VE İİİ FORUMLARRRR

daf 54 senin tipo üç kollu mu bu olayı çözemedim halen
    özel üretim olayıyla da alakalı olduğunu düşünmeye başladım
  • ozmenrifat yat_uyu daf54 arkadaşlşarım aramıza hoşgeldiniz....... sizinle beraber 30 kişi olduk...

beyler buluşma düzenlenlyelkim diyoruz tofaş fiatcılardan ses seda yok ne diyosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

ozmenrifat yat_uyu daf54 arkadaşlşarım aramıza hoşgeldiniz....... sizinle beraber 30 kişi olduk...

beyler buluşma düzenlenlyelkim diyoruz tofaş fiatcılardan ses seda yok ne diyosunuz?

fiatci kardeş şu takım üyelerini yazsana bi zahmet olmazsa merak ettim de
  • Tabi bucaklı bu arada sedicivalvole arkadaşımızda bana msn den ulaşarak aramıza katıldı..... sende hoş geldin sedicivalvole..........makinanın resimlerini bekliyoruz..........

Sayımız 31 oldu üye listemiz ise şu an itibariyle şöyle:

Üye adı:Fiatcı
    Msn adresi: Fiatci@mynet.com
    Araç: Fiat Albea 1.2 16 v

Üye adı:Nadirgurece
    msn adresi: Nadirgurece@hotmail.com
    araç: Tofaş Şahin 1.6 8 v

Üye adı:Shamsheytani
    araç: 2004 Fiat Punto 1.3multijet

Üye adı:bucakli
    Araç; Fiat scudo ve fiat tempra 2.0 ie 16 v

Üye adı:serdar_39
    Araç: Fiat Palio 1.2 8v 75 hp

Üye adı: lokosit
    Araç: 2005 FIAT Doblo PREMIO 1.9 JTD 2005 FIAT Idea 1.3 Multijet

Üye adı: mavis717
    Araç:TEMPRA SXA 1,6 8 V

Üye adı: küber_ez
    Araç:2005 ford tourneo connect 1,8 duratorq

Üye adı: kicker_kenan
    Araç: fiat tipo 1.6

Üye adı:otomans13
    Araç: Tofaş fiat efsanesi yenikasa doblo 1.9 105

Üye adı: aserel
    araç:2005 model Stilo Active+Sky window

Üye adı:sadcav
    Araç:DOBLO 2006 1.4 FİRE DYNAMİC

Üye adı:lancearmstrong
    araç:2004 Palio 1.2 16v

Üye adı:bjkamil
    araç:98 şahin s 1.6

Üye adı:fataleagle
    araç:stilo 2005 1.6 16v full

Üye adı:onurum88
    araç:2006 Albea Dynamic 1.2
    mail:demilh@hotmail.com

Üye adı:erenuz
    araç:palio 1.3 multijet

Üye adı:kommodor

Üye adı:miraz.miraz
    araç: fiat doblo vip 1.9 jtd
    msn adresi: y.elitok@hotmail.com

üye adı nJOY
    msn: doganduran@hotmail.com
    araç: 1994 fiat uno 60s

Üye adı:Alper83
    araç:97 Tipo 1.4 SX i.e.

Üye adı:eamyraen
    msn:tayyareci1907@hotmail.com
    araç:Fiat Palio 1.2 16 El 2004

Üye adı:TatanQa
    Araç:98 model Uno 70s

Üye adı:millerhasan
    Araç:1994 tipo 1.6 cc lpg li
    msn:millerhasan@hotmail.com

Üye adı:FİAT!

Üye adı:nitrousoxide
    Araç:2001 siena 1.2 75 hp

Üye adı:matecli
    Araç:2004 Fiat Stilo Tek kapı sarı

Üye adı:ozmenrifat
    Araç:2004 ducato 2.8 jtd 14+1

Üye adı:yat_uyu
    Araç: 2003 Fiat Albea 1.2 16v HL

Üye adı:daf54
    Araç:1998 MODEL TİPO1.6SLX

Üye adı:Sedicivalvole
    Araç:Fiat Tipo 2.0 Sedicivalvole

• ellerin dert görmesin fiatci
    merak etmiştim ondan sordum
    sağolasın

bu arada Akıncl kardeşi ben hep fiat hakkında açılan konularda görüyorum ve fiat'la ilgili baya bi bilgiye sahip,onu göremedim ben aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 15 Haziran 2006; 20:20:16 >
  • Akıncl grande punto takımında......
  • Bu arada arkadaşlar fiatla ilgili bildiğiniz faydalı linkler varsa isterseniz onlarıda ekleyelim..

örneğin fiat ın türkiye sayfası:www.fiat.com.tr www.fiat.comwww.fiatteam.com gibi.......

bunlar benim aklıma gelenler.....

• Arkadaşlar bir sorunum var

ilgilenirseniz yada bir fikir verirseniz çok sevinirim...

1 hafta önce gece eve dönerken sinyal vermelerde sorun gözlemledim birden , sinyaller bir yavaş yanmaya başladı sonra normale döndü sonra ara sıra çalışmamaya başladı... çpok şaşırdım 1-2 km ötedeki shell istasyonuna girdim.. kaputu açtım aklıma akü ye bakmak geldi .. kuru akü olduğundan üzerindeki saydam yerin rengine baktığımda beyazdı... akünün üzerindeki kullanım yönergesinde beyaz renk ise saf su ilave edin yazıyordu , hemen shell markete girip 1lt lik saf su aldım.. akünün kapaklarını tek tek açtım ve bir baktım hiç saf su kalmamıştı... inşallah dedim aküyü yemedik... hemen her kapağı doldurana kadar döktüm hepsine yetti 1 lt.. sonra kapattım kapakları yola çıktım bir süre şarj etmesini bekledim ilk ışıklarda sinyal verdim normaldi dörtlü flaşörleri yaktım çalışmadı bir çalıştı bi durdu .. vs.vs. şimdi yine yolda sinyaller acayiplik yapıyor , dörtlülerde bi hızlı bi yavaş çalışıyor.. farlarda bir sorun yok Allah tan havalandırma radya teyp yada diğer herşey normal , alarm da çalışıyor merkezi kilitde.. sadece flaşörlerde ve sintallerde sorun yaşıyorum

sizce ne olmuş olabilir ? sinyal sigortaları kondansatörleri yada akü mü dür ??

çok teşekkürler

• Ben üyeyim sanıyordum,ismim geçmemiş.
  • quote:

Bu arada arkadaşlar fiatla ilgili bildiğiniz faydalı linkler varsa isterseniz onlarıda ekleyelim..

örneğin fiat ın türkiye sayfası:www.fiat.com.tr www.fiat.comwww.fiatteam.com gibi.......

bunlar benim aklıma gelenler.....

www.teampalio.com tam olarak fiat için değil paliocuların sitesi ama güzel bi site

• quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Ben üyeyim sanıyordum,ismim geçmemiş.

kardeş imzana eklememişsin

kardeş FIAT ve TOFAŞçıların imzaasını bizzat hazırladım aradaki bütün "YILDIZLARI" kaldırırsanız imzanız geçerli olacaktır bu konuyuda Sayın yöneticilerimizden "emre." ilede görüştüm "OLUR" raporu aldım gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz

[*center][*image]*http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/simage]
    [*b][*i][*link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 17 Haziran 2006; 20:25:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

kardeş imzana eklememişsin

kardeş FIAT ve TOFAŞçıların imzaasını bizzat hazırladım aradaki bütün "YILDIZLARI" kaldırırsanız imzanız geçerli olacaktır bu konuyuda Sayın yöneticilerimizden "emre." ilede görüştüm "OLUR" raporu aldım gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz

[*center][*image]*http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/simage]
    [*b][*i][*link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link]

Dostum kabul etmiyor,
    imza kurallara uygun değil diyor...

• quote:

TatanQa

Arkadaşlar bir sorunum var

ilgilenirseniz yada bir fikir verirseniz çok sevinirim...

1 hafta önce gece eve dönerken sinyal vermelerde sorun gözlemledim birden , sinyaller bir yavaş yanmaya başladı sonra normale döndü sonra ara sıra çalışmamaya başladı... çpok şaşırdım 1-2 km ötedeki shell istasyonuna girdim.. kaputu açtım aklıma akü ye bakmak geldi .. kuru akü olduğundan üzerindeki saydam yerin rengine baktığımda beyazdı... akünün üzerindeki kullanım yönergesinde beyaz renk ise saf su ilave edin yazıyordu , hemen shell markete girip 1lt lik saf su aldım.. akünün kapaklarını tek tek açtım ve bir baktım hiç saf su kalmamıştı... inşallah dedim aküyü yemedik... hemen her kapağı doldurana kadar döktüm hepsine yetti 1 lt.. sonra kapattım kapakları yola çıktım bir süre şarj etmesini bekledim ilk ışıklarda sinyal verdim normaldi dörtlü flaşörleri yaktım çalışmadı bir çalıştı bi durdu .. vs.vs. şimdi yine yolda sinyaller acayiplik yapıyor , dörtlülerde bi hızlı bi yavaş çalışıyor.. farlarda bir sorun yok Allah tan havalandırma radya teyp yada diğer herşey normal , alarm da çalışıyor merkezi kilitde.. sadece flaşörlerde ve sintallerde sorun yaşıyorum

sizce ne olmuş olabilir ? sinyal sigortaları kondansatörleri yada akü mü dür ??

çok teşekkürler

Arkadaşım aracının büyük ihtimal sinyal kolu bozulmuş veya arka stop sinyal birbirine karşmıştır... bu hızlanma sadece sinyal verirken oluyorsa sigorta tablası veya flaşörede baktır derim ama frene bastığında artıyo ve freni bıraktığında sönüyosa büyük ihtimal arka elektrik panosundandır..... yanlız aracın unoymuş yeni gördüm unoların sigorta tablaları çok çabuk karışıyor bundan olma olasılığı çok yüksek..

kısacası sebep çok burada böyle anlatmakla olmaz bi an önce iyi bi elektrikçiye gitmeni tavsiye ederim...

• quote:

Kusura bakma nasıl yazmamışım şaştım.hemen düzelttim....

Bu arada imza konusunda nadirgurece arkadaşımızın dediği imzayı ben kullanıyorum ve bi sorun yok ama sizinkini anlamadım..bence yönetici arkadaşlarla bi görüşün derim........
  • quote:

quote:

Kusura bakma nasıl yazmamışım şaştım.hemen düzelttim....

Bu arada imza konusunda nadirgurece arkadaşımızın dediği imzayı ben kullanıyorum ve bi sorun yok ama sizinkini anlamadım..bence yönetici arkadaşlarla bi görüşün derim........

Eyvallah...

Valla yine denedim ,yıldızlarıda kaldırıyorum yine olmuyor...
    neyse İtalyan Aygırına devamsorun yok.

• arkadaşlar meraba ekleyin benide fiatçi sanada bravo yazdıkların hakikaten güzel şeyler

Fatih/İst/K.Çekmece 1998 Doğan SLX 1.6 i.e.

hazır yadım bişey sormam lazım.Doğan ın kitapçığına baktımda beygir gücü olarak 96 beygir yazıyodu kitapçıkta doğru mudur acaba bu.Kitapçıkta orjinal fiat kitapçığıydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatoyoko

arkadaşlar meraba ekleyin benide fiatçi sanada bravo yazdıkların hakikaten güzel şeyler

Fatih/İst/K.Çekmece 1998 Doğan SLX 1.6 i.e.

hazır yadım bişey sormam lazım.Doğan ın kitapçığına baktımda beygir gücü olarak 96 beygir yazıyodu kitapçıkta doğru mudur acaba bu.Kitapçıkta orjinal fiat kitapçığıydı...

Arkadaşım ilk önce aramıza hoş geldin demek istiyorum..... soruna gelirsek.. senin aracında kullanılan motor fiat temprada kullanılan 1600cc 8 v 96 beygirlik motorla birebir aynı.hatta bu doğanlara yatık tempra motorlu derler duymuşsundur... motor gücü doğrudur........

temprayla senin aracının motorunun farklarına gelirsek... temranınki araç önden çekiş olduğundan yatay seninki arkadan itiş olduğundan dikey yerleştirlimiştir ve üst eksantrik muhafaza kapağında onunkinde fiat seninkinde tofaş yazar görebileceğin farklar bunlardır....

• sağol fiatçı sende olmasan merakımdan ölebilirdim:D peki bu motorun yakıt tüketimini düşürmek için ne yapabilirim katalitik konvertor yok zaten arabada onun yerine direk düz boru çekişler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.