selamın aleyküm herkeze yeni fiat hastası oldum fazla yaklaşmayın :) ( fiat bis 126 arıyorum acele )
Arkadaşlar imza için profilim bölümüne giriyosunuz(girmeden alttaki kodu tarayıp kopyala yapın) ve altta verilen kodu imza bölümüne yapıştır yapıyosunuz sonrasında koddaki center,image.image.link yazan yerlerdeki * işaretleri kaldırıp tamam diyosunuz........... imzanız tamamdır... bi sorunuuz olursa buradan veya pm den ulaşabilirsiniz....
Bu arada fiat! hangi şehirdesin? ankaradaysan bi kaç yerde var satılık.......
Arkadaşlar doblo cular yeni kasa doblo ya herhangi bir mod yapan varmı varsa bi zahmet resim koysunda bizde fikir edinelim
bende şu tofaş-fiat logosu çıkmıyo," * " işaretlerinin hepsini sildikten sonra imzam kabul edilmiyor,hata veriyor
quote:
bucakli
bende şu tofaş-fiat logosu çıkmıyo," * " işaretlerinin hepsini sildikten sonra imzam kabul edilmiyor,hata veriyor
İmage nin orda bi yıldız daha var........
quote:
otomans13
Arkadaşlar doblo cular yeni kasa doblo ya herhangi bir mod yapan varmı varsa bi zahmet resim koysunda bizde fikir edinelim
vallawww.oto-sport.com adresine bi bak derim belki karlıkçı halil yapmıştır bişeyler........
slm aslında nick imin içki markası ile alakası var ama o nun için kullanmadım soyadımın ingilizcesi bu arada ismimi listeye eklemişsiniz saolun ama bu listeyi neren görebilirim....saygılarımla
affedersiniz ama ben bu linki bulamadım acizim biraz galiba :)
quote:
Orjinalden alıntı: millerhasan
slm aslında nick imin içki markası ile alakası var ama o nun için kullanmadım soyadımın ingilizcesi bu arada ismimi listeye eklemişsiniz saolun ama bu listeyi neren görebilirim....saygılarımla
İmzamdaki takım tofaş fiat yazısına tıkla veya bu topic e direk ilk sayfadan gir görürsün........
bu arada hangi linki bulamadın?
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
quote:
İmzamdaki takım tofaş fiat yazısına tıkla veya bu topic e direk ilk sayfadan gir görürsün........
gördüm saolasın link "bi toplanma günü yapalım diyoruz linki daha önceki sayfada vermiş olmam lazım ama merak edenler yarışlar fuarlar bölümünden bakabilir.... bence güzel olur birbirimizle tanışırız siz ne dersiniz? " bu link i bulamadım
birde benim tipo için bazı parçalar ihtiyacım olacak bunları istanbuldan temin edebileceğim bir yer varmı ? varsa telefonunu alabilirmiyim
saygılar
quote:
quote:
quote:
gördüm saolasın link "bi toplanma günü yapalım diyoruz linki daha önceki sayfada vermiş olmam lazım ama merak edenler yarışlar fuarlar bölümünden bakabilir.... bence güzel olur birbirimizle tanışırız siz ne dersiniz? " bu link i bulamadım
birde benim tipo için bazı parçalar ihtiyacım olacak bunları istanbuldan temin edebileceğim bir yer varmı ? varsa telefonunu alabilirmiyim
tipo için sanayideki büyük parçacılara bak derim ve myutlaka orjinal parça al derim.bunun dışında özel bi önerim yok..........
ilgine teşekkür ederim orjinal parça tercih edeceğim çok fark olduğunu söylüyorlar ömür ve bakım açısından
quote:
quote:
quote:
quote:
tipo için sanayideki büyük parçacılara bak derim ve myutlaka orjinal parça al derim.bunun dışında özel bi önerim yok..........
2004 Fiat Stilo Tek kapı sarı bende geldim.....
fiatçı kabul etmiyor imzamız. yıldız demişsin ama sildim yıldızları hiç yıldız kalmadı. ama hala forum kabul etmiyor ne yapmam lazım.
kardeş FIAT ve TOFAŞçıların imzaasını bizzat hazırladım aradaki bütün "YILDIZLARI" kaldırırsanız imzanız geçerli olacaktır bu konuyuda Sayın yöneticilerimizden "emre." ilede görüştüm "OLUR" raporu aldım gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz
küber_ez imza konusnu nadir arkadaşımızn dediği g ibi bi dene derim...... olmazsa forum yöneticileriyle görüşürüz..
bütün girişleri okuyamadım ama sanırım ticari araç olarak aranızda olan yok. yanılıyorsam düzeltin lütfen.
fiat, fiat tır. binek, ticari farketmez. ayrıca otomobilde italyan deyince duracaksın
2004 ducato 2.8 jtd 14+1
yeri mi bilmiyorum ama bir de sorum olacak tipo'larda üç kollu direksiyon hangi üretimlerde var acaba bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: ozmenrifat
yeri mi bilmiyorum ama bir de sorum olacak tipo'larda üç kollu direksiyon hangi üretimlerde var acaba bilen var mı?
Nasıl üç kollu.benim bildiğim hava yastığı olan tüm seriler üç kollu....
bu arda ticari araç olarak doblo en büyük aracımız ama aramıza katılıyosan hemen listeye ekliyim... çünki ticari hususi diye ayrımımız yok.........
Selam
2003 Fiat Albea 1.2 16v HL , Istanbul , benide ekler misiniz listeye ?
Fiatciyim diyen beri gelsin, 78 dogumluyum dogdugumda 77 model 131 varmıs, sonra sırasıyla 86 doğan, 93 dogan sl, 98 Marea ELX, 2001 Siena ve son olarak 2003 Albea kendimi bildim bileli fiat tepesindeyim ...