Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FİAT_cı

YOK ABİ BALIKESİRDEYİm ben. burdan önereceğin biri warsa söylersen sevinirim abiiyoksa servis çözemicek bu işi..

Sanayi sitesine gir ne kadar tofaş fiatcı varsa gez ve hepsine sor sorun ne ne kadara patlar ve çıkardıkları sonucu burada yaz.çünki aracı görmeden yorum yapamam ok?
  • TAMAM abi yarında sanayicileri gezerim.SONUCU haber weririm mutlaka!!!DESTEK İÇİN SAOL ABİ!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİAT_cı

TAMAM abi yarında sanayicileri gezerim.SONUCU haber weririm mutlaka!!!DESTEK İÇİN SAOL ABİ!!

Estafurullah..servisin beceriksizliği yüzünden güzelim doblodan olmayın o araba satılmaz....
  • Fiatçı verdiğin bilgiler için çok teşekkürler

kaç gündür forum sitesi açılmıyordu oh yahu girebildim en sonunda...
  • valla ya şu anda çok yavaş iki saate zor açıyor bunu bildirelim yöneticilere...... iki satır yazı yazamıyorum ya....
  • fiatci kardeş sana bir sorum olacak...benim arabanın müzik sisteminde bir sorunum var..arabada orjinal olarak 2önde 2 arkada fabrika çıkışı hoparlör var bide dikiz aynalarının orda 2 tane tweeter var..geçen gün kenwood 240w lık 2tane hoparlör taktırdım..teybin sesini açtıgımda (max 66 ya kadar cıkıyor,bu arada teyp orjinal teyp blaupunkt) ses seviyesi 50 civarındayken ses cızırdamaya başlıyor ve kesik kesik cızırtılı gelmeye başlıyor dinlenemeyecek şekilde kötü oluyor..taktıgım hoparlörlerin kablosunu cıkarıp denedim kendi hoparlöründe de aynı olay oluyor..acaba teyp de mi bir sorun var?yoksa bi amfimi istiyor?bu işlerden pek anlamıyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir...yardımcı olabilirsen sevinirim kardeş..
  • saham sheytanı eğerki direk o hoparlörleride aynı teybe taktıysan o belli sesten sonra cızırdaması ve ses kalitesinin düşmesi gücün yetmediğini gösterir.sen sesi az açıyım öyle devam ediyim bile desen bir süre sonra omaj değeri yüzünden çıkışlar yanar... orjinal teybine orjinal veya aynı güçte olan hoparlörden başka hoparlör ne tak nede fazladan ekle....teypçiler genelde çok yapar ama yaptırma.... gelelim soruna o hoparlörler için ucuz yollu bi dört kanal boshmann gibi bi anfi al ileridede bi sub alırsın set tamamlanır..
    kendi hoparlörlerinde bozmaya gelince

-bas tiz ayarlarını kontrol et sıfıra indir balans ön/arka ayarlarını kontrol et sıfıra getir(ortaya yani) ve dinlediğin kaset vveya radyo kanalı neyse değişip başka yerlerde dene büyük ihtimal keser ama yine aynıysa büyük ihtimal teybin çıkışlarıyla alakalı gibi elektroniği pek bilmem ama büyük ihtimal o hoparlörler zara vermiştir bu durumda..

bide cızırdama tek hoparlördenmi yoksa hepsindenmi gelyo? tek geliyosa hangisi? bu hoparlörü taktıklarınmı yoksa diğerlerimi?

• [center][image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/image]  
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link]

fiatci kardeşim sizin imza olayını böyle yaz insanlar kopyalasın bunu yapmak için cevap kısmındaki code ye bas onun arasına yaz
  • sağolasın ya pek anlamam biliyomusun bu bilgisayar işinden..

eline sağlık....
  • [center][image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/image]  
    [size=1][b][i][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link][/size]

arkadaşlar imzamız bu şekilde direk kopyala yapıştır yapıp kullanabilirsiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

saham sheytanı eğerki direk o hoparlörleride aynı teybe taktıysan o belli sesten sonra cızırdaması ve ses kalitesinin düşmesi gücün yetmediğini gösterir.sen sesi az açıyım öyle devam ediyim bile desen bir süre sonra omaj değeri yüzünden çıkışlar yanar... orjinal teybine orjinal veya aynı güçte olan hoparlörden başka hoparlör ne tak nede fazladan ekle....teypçiler genelde çok yapar ama yaptırma.... gelelim soruna o hoparlörler için ucuz yollu bi dört kanal boshmann gibi bi anfi al ileridede bi sub alırsın set tamamlanır..
    kendi hoparlörlerinde bozmaya gelince

-bas tiz ayarlarını kontrol et sıfıra indir balans ön/arka ayarlarını kontrol et sıfıra getir(ortaya yani) ve dinlediğin kaset vveya radyo kanalı neyse değişip başka yerlerde dene büyük ihtimal keser ama yine aynıysa büyük ihtimal teybin çıkışlarıyla alakalı gibi elektroniği pek bilmem ama büyük ihtimal o hoparlörler zara vermiştir bu durumda..

bide cızırdama tek hoparlördenmi yoksa hepsindenmi gelyo? tek geliyosa hangisi? bu hoparlörü taktıklarınmı yoksa diğerlerimi?

cızırtı hepsinden geliyor..aslında teyp almayı düşünüyorum ama arabanın orjinal teyp kokpitle çok iyi bi uyumu var+direksiyondan kumanda cok hosuma gidiyor..teyp cıkışları 4*40w yazıo..senin dediğini şimdi inip deniyorum balans,bas tiz ayarları falan..amfi alsam acaba çözüm olurmu derdime?ha birde dediğin amfiler ortalama kaç para?

• valla exstra hoparlör için anfi şart o teybe bide anfi dönüştürücü alcan orjinalde anfi çıkışın yok..... dört kanallı bi anfi istersen boschmannların sıfırı 250-300 falan vardır heralde trident boschmann bu iki marka işini görür.sen ankaradaydın ulusta konya sokağı gez derim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

valla exstra hoparlör için anfi şart o teybe bide anfi dönüştürücü alcan orjinalde anfi çıkışın yok..... dört kanallı bi anfi istersen boschmannların sıfırı 250-300 falan vardır heralde trident boschmann bu iki marka işini görür.sen ankaradaydın ulusta konya sokağı gez derim....

ilk fırsatımda gezecem ...aslında ikinci el de olabilir sonuçta profesyonel bişe yapamayacagım sesi kessin yeter..sağol yardımların için fiatci sen olmasan kimden yardım alacaz

• estafurullah..şimdi sana elektronikçilere git desem pahalı oralarda konya sokakta üç beş yerden fiyat al öyle al bence...
  • kesinlikle çok özel bir araba marea VIP nedense şimdiye kadar hiç rastlamadım yolda.ah bir de 2.0 20 valve olacaktı yolları yakardı.gerçi ona benzeyen eski hlx 2.0 lar var onlar da güzel.
  • Yeni kasada zaten tek motor tipi bıraktılar oda 1.6 16 v.... eski hlx lerden kalmadı üretimde malesef...
  • ARKADAŞLAR BU BULUŞMA İŞİNE Bİ BAKIN..ÖZELLİKLE ANKARADAKİLER...

http://forum.donanimhaber.com/m_7470376/mpage_2/key_//tm.htm#7870484
  • exclusive marea var ve tüp taktıracam ne önerirsiniz
  • arkdaşlar benide alın takıma arabam 2004 Punto 16v 95Hp (206-clio 1,4-astra classic 1,6-Fiesta eline verdiğim arabalar) 1,4 motor olpt 95hp olan piyasada Punto ve Colt var şuanda

[img=http://img175.imageshack.us/img175/870/237mo.jpg]

[img=http://img172.imageshack.us/img172/8089/bizimaraba6kr.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 1 Temmuz 2006; 21:06:12 >
  • bende varım

üye adı:ozancaliskan
    araç:2003 Doblo 1.9 JTD
    msn:deccal_turk@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.