Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı yola senide hayata bağlayan dört nokta var oda lastik.......... bunu hiç bir zaman unutma motor bozulsun gidrsin fren patlasa yol müsaitse durursun ama lastik fırladımı yada yol tutuşunu kaybettimi kurtuluşn çok zor........
  • Arkadaşlar arabama devir saati taktırmak istiyorum.Hani şu sonradan takılanlardan, konsola dokunmadan.Araç palio 1.2s orjinalinde yok maalesef. Ve şimdi sorular: 1-Takılabilirmi ve takılabiliyorsa sanayide sıradan biryerde takılacak kadar basitmi? 2-Kaça malolur. 3-Kesin doğru gösterirmi, yoksa sapma olabilirmi?Şimdilik bu kadar teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

Arkadaşlar arabama devir saati taktırmak istiyorum.Hani şu sonradan takılanlardan, konsola dokunmadan.Araç palio 1.2s orjinalinde yok maalesef. Ve şimdi sorular: 1-Takılabilirmi ve takılabiliyorsa sanayide sıradan biryerde takılacak kadar basitmi? 2-Kaça malolur. 3-Kesin doğru gösterirmi, yoksa sapma olabilirmi?Şimdilik bu kadar teşekkürler...

takılır sorun olmaz sanayide bir tuningciye veya iyi bir elektrikçiye taktırabilirsin % 2 lik hata payı olur ama o kadarda önemli değil......

ekleme: 80 den başlar 400 € ya kadar gider fiyatı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 9 Temmuz 2006; 10:47:49 >
  • buluşacaz ha unutmayın tofaşcı arklar ank da olan warsa pazar günü kesin buluşuyoruz
  • Beyler haftaya pazara bi organizasyon yapıyoruz katılmak isteyen olursa yerini ve zamanını sonra açıklıycaz yerede hepimiz ortak karar verelim diyorum örneğin ben gölbaşında sessiz sakin bi çay bahçesi var orası diyorum sizin önerileriniz neler?
  • buluşma güsell olurdu ama ne yazık ki ankara'da değilim
  • Pazar günü saat kaç gibi buluşmayı düşünüyoruz. Ben de gelebilirim çok erken olmazsa

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Beyler haftaya pazara bi organizasyon yapıyoruz katılmak isteyen olursa yerini ve zamanını sonra açıklıycaz yerede hepimiz ortak karar verelim diyorum örneğin ben gölbaşında sessiz sakin bi çay bahçesi var orası diyorum sizin önerileriniz neler?
  • Napalım bucaklı kısmet başka zamana hangi şehirdesinki yolum düşerse uğrayım yanına....

bu arada erenuz şu an yeri kararlaştırıyoruz saat belli değil senin istediğin bi yer varsa orgnizasyon bölümüne girip yazabilirsin...
  • Beyler tempra sw arıyorum lpg li olması tercih sebebidir. Aklınızda olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Napalım bucaklı kısmet başka zamana hangi şehirdesinki yolum düşerse uğrayım yanına....

bu arada erenuz şu an yeri kararlaştırıyoruz saat belli değil senin istediğin bi yer varsa orgnizasyon bölümüne girip yazabilirsin...

sevgili fiatci kardeşim
    ne yazık ki yakında değilim
    ben burdur'un bucak ilçesinde oturuyorum
    yani baya bi yol var aramızda(arabayla bile 6 saat)
    neyse inşallah bi gün hepimizde buluşuruz da birbirimizi tanırız artık kısmetse tabi

• Arkadaşlar bende varım.

Üye adı : keane_
    Araç : 2004 Palio 1.2 16v

Aracı ikinci el aldım kullanım klavuzu yok pdf formatında bulma şansım varmıdır.
  • quote:

gprs78
    Beyler tempra sw arıyorum lpg li olması tercih sebebidir. Aklınızda olsun.

internetten bi bak derim bide hangi şehirdesin?

quote:

bucakli
    sevgili fiatci kardeşim
    ne yazık ki yakında değilim
    ben burdur'un bucak ilçesinde oturuyorum
    yani baya bi yol var aramızda(arabayla bile 6 saat )
    neyse inşallah bi gün hepimizde buluşuruz da birbirimizi tanırız artık kısmetse tabi

abi ekim-kasım gibi bi iş var eğer olursa zaten türkiyeyi dolaşıcam yanına uğrayabilirim haberin olsun..

quote:

keane_
    Arkadaşlar bende varım.

Üye adı : keane_
    Araç : 2004 Palio 1.2 16v

Aracı ikinci el aldım kullanım klavuzu yok pdf formatında bulma şansım varmıdır.

ilk önce aramıza hoşgeldin ilk sayfamıza kaydını yaptım...... gelelim soruna internetten katalok bulman çok zor teknik verileri bulursun ama katalok zor.bence tofaş müşteri hizmetlerinden iste 444-22-55 yada servislerden.... para almıyolar diye biliyorum ama yinede bi sor.........

• Fiatci arkadaş çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar; Tüplü 93 Şahin aldık. Kullanırken nelere dikkat etmeli. (Yağı, suyu, bakımı, ayarı v.b.)
    Tüketim ort. genelde ne oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: H-WALKER

Arkadaşlar; Tüplü 93 Şahin aldık. Kullanırken nelere dikkat etmeli. (Yağı, suyu, bakımı, ayarı v.b.)
    Tüketim ort. genelde ne oluyor.

İlk önce hayırlı olsun ilk olarak silinidir kapak contasına bakın ve çelik taktırın ancak çeklikten sonra aracın hararet yapması demek silindir kapağını unut demek bu yüzden hararete de çok dikkat et.. bunun dışında bi periyodik bakım triger alt takım kontrolü yağlanması ve lpg bakımıyla sorunsuzca binebilirsin...
  • Saygıdeğer arkadaşlarım;

2004 model 7800 km de fiat marea bir aracı tanıdığım satıyor ve almak istiyorum. Araç full çelik jant var lastikler sıfır 18 istiyor pazarlık payı var 16.5 a olacak gibi nasıl bir araçtır kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimalp

Saygıdeğer arkadaşlarım;

2004 model 7800 km de fiat marea bir aracı tanıdığım satıyor ve almak istiyorum. Araç full çelik jant var lastikler sıfır 18 istiyor pazarlık payı var 16.5 a olacak gibi nasıl bir araçtır kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

araba çok güzel bir araba biz tarif etmiyelim bi bin otobana çık şöyle bi 200-210 de zaten o zaman anlarsın arabayı.... yanlız yakıtı biraz fazla lpg takmazsan baya yakar haberin olsun...
  • FIATCI BANA MONIFOT BUYULTME OLAYINI BIDE MIAFORININ NORMAL VERSIYONUNUN OZELLILERINI VERMISIIN ONUN BIDE SPORU OLMASI LAZIMDI ONUDA VERIRMISIN ZAHMET OLMASSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRIVERWRX

FIATCI BANA MONIFOT BUYULTME OLAYINI BIDE MIAFORININ NORMAL VERSIYONUNUN OZELLILERINI VERMISIIN ONUN BIDE SPORU OLMASI LAZIMDI ONUDA VERIRMISIN ZAHMET OLMASSA

bak sonunda bulmuşsun....

ilk olarak manifoltu tek başına büyültmek bi işe yaramaz neden yaramaz...

manifolt karbüratörden veya gaz kelebeğinden aldığı havayı motor silindir kapağına yollayan ara borudur... sen bunu genişlettin diyelim.... ee gaz kelebeği dar silindir kapak yuvaları dar bura geniş olsa ne? hem hava girişi hemde çıkışı dar bi işe yararmı? yok bu iş için üretilen özel manifoltlar var bunlardan alırsan işe yarar ancak doğana şahine özelde yok biz kendimiz yapıyoruz.............

mirafiorinin ilk sayfada tüm bilgilerine ulaşabilirsin sporuda tek kapı olanı.... tofaş fiatla ilgili bi sorunda olursa burda sormanda fayda var yoksa topiclerin kilitlenir haberin olsun...

• FIATCI BEN DE DOĞAN VAR BITANE ZEVKINE TAKILIYORUM ONA BEN BU ARABAYA TURBO FELANTAKICAM MONIFOT NOS FELAN TAKICAM YURUYEN AKSAMI TABI BUNA BAĞLI OLARAK DEGISTIRCEM SEN CE MODIFIYEYI NASIL YAPIM SONUC NE OLUR.AMA 1,6 ORJINAL MOTORU CIKARMICAM ARABADAN: BIDE AKLIMA GELMISKEN BANA 3 5 BG VEYA MAX 10 BG EXTRA GUC LAZIM BUNUN İÇİN BILDIGIN KOLAY PRATIK BISE VARMI ACABA CEVAPLARSAN SEVINIRIM
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.