Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiatci benide alırsınız artık çünkü bende de 2 tane FIAT araç var
    2005 FIAT Doblo PREMIO 1.9 JTD
    2005 FIAT Idea 1.3 Multijet
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7299469/tm.htm resımler varda onun ıcın kodum fiatc ı degılım yanı hehe
  • Lokosit arkadaşım aramıza hoş geldin.........

bu arada karşıyakalı ve özdamar arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkürler........
  • Bizide yaz bari fiatci... araç tipo 1.6
  • http://images.google.com.tr/images?q=fiat+logo&svnum=10&hl=tr&lr=&start=0&sa=N

burdan bi logo seçelim olurmu?

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 28 Mayıs 2006; 16:20:25 >

• işte benim çok yakan ve diğer modifiyesiz şahinlere göre daha seri ve atak aracım bu
  • BENİDE UNUTMA FİATÇİ.ARACIM
    95 MODEL TEMPRA SXA 1,6 8 V
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavis717

BENİDE UNUTMA FİATÇİ.ARACIM
    95 MODEL TEMPRA SXA 1,6 8 V

aramıza hoş geldin kardeş Fiatci'ya hemen sölüyorum senide aramıza alıyor
  • TESEKKÜR EDERİM.
  • bende üye olmak istiyorum duyrulur.
  • İlk önce mavis717 ve aslan_scania arkadaşlarıma hoş geldin demek istiyorum...

Arkadaşlar otomobil genelde yani bulunduğumuz bölümde emre arkadaşımızın üst konu bi yazısı var team ve club terimleri hakkında........... bu isimleri türkçeleştirelim diyor ve kendi görüşümcede haklı.. çünki bir millet bayrağı marşı kadar dilinede sahip çıkmalı......... söylemek istediğim team adını ben koydum ancak değişmesinde fayda var gibi görülüyor ancak burada artık bi topluluk olduğumuzdan dolayı kendi başıma bişey yapamayacağımdan size sormak istiyorum... adımızı ne olarak değişelim? herkes istediği fikiri sunabilir......

benim aklıma gelenler Takım tofaş&fiat
    tofaş&fiat klüp
    Tofaş&fiat topluluğu....

Diğer sorunumuz imza olayı..........malum dün verdiğimiz kodlar imza kurallarına uymadı..yeni bi kod kullandık.....
    onu yazıyorum.inşallah bu uyar:

[*center][*image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/simage]
    [*link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link]

aradaki * işaretlerini silerek kopyala yapıştr yapabilirsiniz.... aslında shamsheytanı arkadaşımızın dediği gibi resim koyalım dedik ancak yazı bile kolay kolay kurallara uymuyor...Bu işle nadir gurece arkadaşımız uğraşıyor ancak imza önerisi olan varsa söyleyebilir......

Şimdilik başka bir sorunumuz yok heralde.......

en kısa zamanda bu işleri çözüp burayı amacına uygun olarak kullanıcaz inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 31 Mayıs 2006; 22:36:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kicker_kenan

Bizide yaz bari fiatci... araç tipo 1.6

Sizi görmemişim kenan bey sizde hoşgeldiniz....İşler nasıl?.........

arkadaşlar kenan bey oto ses sistemleri işiyle uğraşıyor............. ses sistemiyle ilgili sorularınızı da yazabilirsiniz.bende yardımcı olmaya çalışırım........
  • Yıllar boyunca fiat;

• teşekkürler imza meselesini ise herkes aynı logoyu kullansın diye düşünüyorum. biraz ters olmuş tofaş fiat die değiştirsek daha ii olmazmı?
  • Arkadaşlar benide ekleyin
    ARACIM:Tofaş fiat efsanesi yenikasa doblo 1.9 105
  • Otomans 13 sende hoşgeldin..........bu arada beyler isime ne diyoruz? aslan scania arkadaşımızın da dediği gibi tofaş fiat yazalım....

o zaman: takım tofaş fiat
    Grup tofaş-fiat
    Tofaş fiat takımı
    garaj tofaş fiat. benim aklıma gelken bunlar..........başka fikri olan varmı?
  • Fiat tofaş takımı iyi bence. Ama sadece bir öneri.Diğer arkadaşlarda fikir belirtirse çoğunluğun istediğini hemen uygulayalım bence. sadece biz kaldık forumda imzasını değiştirmeyen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

Fiat tofaş takımı iyi bence. Ama sadece bir öneri.Diğer arkadaşlarda fikir belirtirse çoğunluğun istediğini hemen uygulayalım bence. sadece biz kaldık forumda imzasını değiştirmeyen...

Olabilir ben şimdilik başlığı değiştim ama öneriler doğrultusunda değişirim.............

evet beyler başka öneri?
  • Arkadaşlar Paliolara sonradan serviste falan klima taktıran varmı.Veya takılabilirmi?Malum havalar iyice ısınmaya başladı yanıyoruz arabanın içinde.Biliyorum performansı düşürür ama benim için pek önemli değil.Birde takılabilirse fiyatı ne olur tahminen...(Arabayı değiştir falan demeyin ben memnunum benim ufaklıktan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Arkadaşlar imza kodumuz;

[*center][*size=5][*link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/::::::/T/E/A/M/ :::...[/link][/center]

Yanlız * işaretlerini silin ve sildikten sonra kopyala yapıştır yaparak değişin......bi süre bununla idare edelim.............

Bu arada sende hoşgeldin bucaklı..... hemen ekliyorum......

fiatci abi dediğin gibi yaptım ama bilgisayarı kapatıp yeniden forumu açtığımda imzanız kural dışı diyor,biyerleri yanlış yapıyorum heralde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.