Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2005 model Stilo Active+Sky window
  • BENİDE EKLEYİN
    DOBLO 2006 1.4 FİRE DYNAMİC

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)
  • beni de dahil edin gruba 2004 Palio 1.2 16v
  • bende isterem benide ekleyin 98 şahin s 1.6
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Arkadaşlar imza kodumuz;

[*center][*image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/simage]
    [*link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link]

Yanlız * işaretlerini silin ve sildikten sonra kopyala yapıştır yaparak değişin......bi süre bununla idare edelim.............

Bu arada sende hoşgeldin bucaklı..... hemen ekliyorum......

fiatci abi dediğin gibi yaptım ama bilgisayarı kapatıp yeniden forumu açtığımda imzanız kural dışı diyor,biyerleri yanlış yapıyorum heralde

Valla bucaklı denedik bu seferde size yerini ya iki yada bir yapmak gerekiyo...
    . millet resim koyuko kurala uyuyo biz yazı yazıyoruz uymuyo valla bende
    anlamadım.............

serdar arkadaşım klima sonradan takılır....zaten araç üzerinde yeri var sadece
    parçalar takılacak fiyat konusunu tam bilmiyorum ama 1.500-2.000 ytl yi bulur....
    ...bu arada şarj dinamosunuda mutlaka değiştir yoksa ileride kafan ağrır.......
    ..parçalarıda bi servise bide dışarı sor derim.......... eğer ankaradaysan usta
    önerebilirim........

bu arada aserel sadcav lancearmstrong ve bjkamil arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz
    ........hemen ekliyorum....

İmza olarakta aradaki * ları kaldırıp bunu yapalım o zaman;

[*center][*image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/simage]
    [*link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 31 Mayıs 2006; 22:37:35 >

• bu arada fiatci baský balatam bitmiþ, öyle diyorlar. Markasi var mi bu parçalarin ne tavsiye edersin ne taktiralim. Bir de fiyat söyle iscilik haric, dahil ne olur maliyeti. Tek bildigim yer parça markasi ayna markasi olan cercelik....
  • quote:

Orjinalden alıntı: lancearmstrong

bu arada fiatci baský balatam bitmiþ, öyle diyorlar. Markasi var mi bu parçalarin ne tavsiye edersin ne taktiralim. Bir de fiyat söyle iscilik haric, dahil ne olur maliyeti. Tek bildigim yer parça markasi ayna markasi olan cercelik....

Valla orjinal baskı balata bilya takımına ben 80 ytl ye alıyorum...........marka olarak valeo opar kutusundan çıkan......

Orjinali de kapalı kutuda geleni kullan yoksa yan sanayiler rezalet sorun yaşarsın...........
  • ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İMZANIZINA FIATCI'NIN İMZA KURALLARI DAHİLİNDE KOD KISMINI KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN İMZANIZA EKLEYİN VEYA DEİŞTİRİN Kİ SİZİ TANIYABİLELİM BAKIN FIATCI SIZIDE EKLEMİŞ ARAMIZA AMA SİZ HALA İMZANIZI DEİŞTİRMEMİŞSİNİZ
    BİLGİLERİNİZE
  • ben albea (2006 model,1.240 cc,80 hp,16 valf)kullanıyorum.neden bu fiat grubu çok benzin yakıyor adıyla anlıyor..lütfen cevaplarınızı rica ediyorum...ayrıca bu grup benzın konusunda,neden reno,hundayi gibi firmaların teknolojisine ulaşamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 30 Mayıs 2006; 21:44:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

ben albea (2006 model,1.240 cc,80 hp,16 valf)kullanıyorum.neden bu fiat grubu çok benzin yakıyor adıyla anlıyor..lütfen cevaplarınızı rica ediyorum...

kardeş aracın kaç binde ilk 5 000 km dahilindeyse aracın yakar çünkü sıfır yok 5 000 km'yi çoktan geçtim diyosan seni "Fiatci" ya havale ediyorum
  • bende geldim naaapcaz. stilo 2005 1.6 16v full
  • quote:

ben albea (2006 model,1.240 cc,80 hp,16 valf)kullanıyorum.neden bu fiat grubu çok benzin yakıyor adıyla anlıyor..lütfen cevaplarınızı rica ediyorum...

sebebi şahinin çok yakması.yeni nesil fire serisi benzinliler gayet az yakıyor.benim palio 7 l ortalama yakıyordu.

80.000km boyunca da değişmedi.

fiat grubunda az yaktığı ispatlanmış, dünyanın en ileri teknolojili ödül toplayan multijet dizeli var.

biraz da ondan bahsetsinler .
  • ben zaten burdayım.

uye adı:onurum88

Araç:2006 Albea Dynamic 1.2

e.posta:demilh@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 30 Mayıs 2006; 22:46:40 >
  • quote:

ben zaten burdayım.

uye adı:onurum88

Araç:2006 Albea Dynamic 1.2

e.posta:demilh@hotmail.com

kardeş imzana ekle diyodum normal mesaja deil üye olduğunu bende görüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Grande arkadaşımızın ve benim ortak aşkımız;

Fiat bravo hgt;

Teknik özellikleri;

Bravo 1.6 SX Bravo 2.0 HGT
    Motor Hacmi (cc) 1581 1998
    Silindir Sayısı 4 5
    Beygir Gücü (BG)/(d/d) 103/5750 147/6100
    En Yüksek Tork (Nm)/(d/d) 144/4000 187/4500
    Son Hız (km/s) 184 210
    0-100 km/s Hızlanma (sn) 11.0 8.5
    Yakıt tüketimi (100 km'de) 90 km/s hızda (litre) 5.5 7.1
    120 km/s hızda (litre) 7.5 8.7
    Şehir İçinde (litre) 9.3 11.0
    Ağırlık (kg) 1050 1190
    Dingil mesafesi (mm)2540 2540
    Uzunluk (mm) 4025 4031
    Genişlik (mm) 1755 1755

Türkiyeye bu iki modelle giriş yaptı ancak yurt dışında 1.8 benzinli motor seçeneğide var.....
    Yükseklik (mm) 1420 1420
    Bagaj Hacmi (litre) 280/1030 280/1030

benim de aşkım....... eski arabam 1.6 bravo ydu....sattığıma o kadar pişmanım ki........... ford focus tdci kullanmama rağmen bravo yu tercih ederim.... :((((( çok özledim :(((

bu da benimkiydi : bu güzellikte yine siyah bi hgt bulursam ileride mutlaka alıcam!!!! mutlaka!!!

• Ben de varım takımda
    palio 1.3 multijet
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenuz

Ben de varım takımda
    palio 1.3 multijet

kardeş Fiatciya sölüyoruz ve hemen seni aramıza alıyor bu arada imza sayesinde aramıza hoş geldin
  • İlk önce onurum88, fataleagle ve erenuz arkadaşıma hoşgeldin diyorum.......

gelelim sorulara....

ilk olarak fataleagle arkadaşım.ilk önce buradaki amacımız araçlarımızın sorunları hakkında bilgi alıverişinde bulunmak.daha sonrasında burada araçlarımızla ilgili sohbet ve bu marka araç almak isteyenlere yardımcxı olomak...........hatta herkes yaşadığı şehri ve mesleğinide yazabilir............

onurum88 sorunun detayını bi ara vericem şu an fazla zamanım yok ancak fazla yakıyor denmesinin tek sebebi kullanım haltası olarak görüyorum....bunuda açıklıycam........... teknoloji olarak şu an fiat çok çok iyi durumda.....
  • Bu arada nadirgurece senin imzan kurallara uyarsa hepimiz öyle yapalım bence........
  • benim aracım 4500km de (albea).perıyodik servis bakım ücretlerı kaç ytl dir.acaba...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.