Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.304
Cevap
138
Favori
372.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm yeni nesil vw grubunda ilerde çok baş ağrıtacak gibi gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

İşte vw garantisi bu kadar. "Değişen pompa ötüyor" diyorum garantide, dinlemiyorlar. Garanti bitince de, "parasını öde değişelim" diyorlar. İnsanın sabrını test ediyorlar.

Muadil bişey arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 18 Aralık 2024; 16:32:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Vallahi.

Bu arada ön cam sileceğini ve suyunu kullandıktan sonra hemen veya 1 gün sonra kaputu kaldırınca yolcu tarafı fiskeye den bir miktar cam suyu akıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 18 Aralık 2024; 17:51:26 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Hiç dikkat etmedim.

• Merhaba yeni bir araba alacağım da Ankara Doğuş'ta T-roc style pirit gümüş + Adaptif hız sabitleyici, ön bölge asistanı, proaktif yolcu koruma paketi için 1822TL fiyat verdiler. Fiyatı bana biraz yüksek geldi ama siz kullanıcıların düşünceleri ne?

• Beylwr kaybolan anahtarı tedariği basıl yapılır kaça patlar trocta?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jeoenis J kullanıcısına yanıt
    Troc’un zaten fiyatlaması hep yüksek anlamsız bir şekilde😅 temiz 2. El var mı baktınız mı hiç? Ha liste fiyatına göre renk ve acc’siz haline göre bile 300 bin liste altı osiyonlarla min 360-370bin ama zaten listesi afaki yüksek. Şu indirimleri keşke tiguanlarda da yapsalar

• kasımda ankara doğuştan t-roc life paket aldım. bana da sürpriz oldu ama araçta kablosuz şarj, kablosuz carplay, şerit takip sistemi ve ön bölge asistanı bulunuyor. sanırım gsr2 den dolayı modellerde iyileştirmelere gidilmiş.

• unexpectederror U kullanıcısına yanıt
    Ekstra donanım olarak mı vardı yoksa aracın artık standartında mı böyle yoksa troclarda kablosuz birşey ha getire!! Bırak style’ı rline larda bile kablosuz şarj, şerit takip, kablosuz carplay normalde yoktu. Ön bölge asistanı sabitti yine

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

yok hocam ekstra hiçbir şey ekletmedim standart life pakette bulunuyor.

• unexpectederror U kullanıcısına yanıt
    Bunu duyduğuma sevindim, ben de kısmetse ay sonu alacağım style paket. Kablosuz car play kafama takılmıştı.

• ahmetcan_34 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj+kablosuz car play telefonu daha çok ısındırıp daha yavaş şarj eder diye yaptırmadım. Bu şekilde düşünen bir ben varım herhalde...

• OROFI kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarja katılıyorum, eski aracımda vardı kullanmıyordum.

Kablosuz car play olmalı bence, kablo ile telefonu bağlayınca da bataryaya zararlı gibi tecrübe ettim ben. Bir de büyük kolaylık ya, arabaya biniyorsun hemen bağlanıyor otomatik.

Kaskonu var mı?

• Merhabalar,

Bu araçta Apple Music ile bağlantı yaptığım zaman her araçtan inip binmemde çaldığım şarkının ya da çalma listesinin kaldığı yerden devam etmesi yerine saçma sapan beğenilen şarkılar listesini sil baştan çalmaya başlıyor. Bu olay ister istemez dinleme algoritmamı da etkiledi. Öneriler listem full beğendiğim şarkılarla dolmaya başladı ve artık ciddi anlamda sinir ediyor. Eskiden böyle bir şey yoktu. Son 1 haftadır her araçtan inip binmemde şarkı kaldığı yerden devam etmek yerine beğendiğim şarkılar listesini ilk şarkıdan itibaren çalmaya başlıyor. Kafayı yedirecek. Bunun bir ayarı var mı? Girmediğim menü kalmadı çözemedim şu durumu.

Bir de, bu araçta 239 km/h hız limiti mi var? Araç 240 demiyor. 239'da kalıyor her denememde.

• dobruca D kullanıcısına yanıt
    Kasko var 10000₺’ye kadar karşılıyormuş ta gerek kalmadı. Mantıksız bi yerden tesadüfen çıktı. Yoksa kaskoyu deldirecektik

• TMRT kullanıcısına yanıt
    Bu hızı çok deneyimleyen yoktur sanırım. Gerek yoksa sizde denemeyin:)

İzmir otoyolunda öylesine bi yapıştırdım limana yetişeceğim derken BMW X1 vardı benimle beraber yapıştıran onun önünde gittim fark ne açıldı ne de kapandı iki araç dip gaz eşit yürüyor. Basa bas giderken yol bitti zaten :) Yağ sıcaklığı da hemen artıyor zaten 20-30 dk 239 gidince. 240 demedi ama… Muhtemelen limitör var :) Ayrıca haklısınız, Aracın o hızlarda verdiği güven de Türkiye Milli Futbol takımı defans dörtlüsünün verdiği güvenle eşdeğer herhalde. Bir yanal rüzgarda 2 şerit birden atlıyor falan.

Araç yürüyor yalnız, kimse bu araca gitmiyor diyemez ki bence kasa hafifliğinden dolayı bu motor bu araca fazla bile. Gayet yürüyen bir araç hafiflik + 1.5 tsi kombiniyle. Eskişehir-İstanbul arasını 3.9 litre ile gitmişliğim de var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 24 Aralık 2024; 16:27:53 >
  • Troc lara son 1 yıl içerisinde hiç motor yazılım güncellemesi vs geldi mi?

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Peki , yakıt artışı vs yağıyor mu , yapmıyorsa ağırmses bariyer örtüleri var , temin edip koltuk altına sermek ses izolasyonu gibi , tatmin etmez mi hocam seni ... sinir olacağına , sesi sönümlemek

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.