Şimdi Ara

t5 e xenon mu beyaz far mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu tarz forum sitesine ilk defa mesaj yazıyorum çünkü buradaki arkadaşların forumlarını okuyarak çok doğru bir iş yaptım bende 2007 105 lik t5 var arabamda xenon far yok normal standart ampül vardı ne zamandır arabama xenon taktırayım diye araştırırken philips diamond vision u keşfettim benim arabama uygun problem çıkarmayacak xenon far kitlerine çok yüksek fiyatlar çıktı(yaklaşık 700-800YTL) ben de işin açığı vermek istemedim ve beyaz ampüllerden almaya karar verdim bu ampülleri araştırdığımda beyaz ampüllerden çok kişi şikayetçiydi yağmurda sis te görüş neredeyse sıfır diyordu herkes uzun bir araştırmanın sonunda tek bir ampülde karar kıldım philips diamond vision H4 5000K aracıma taktım ve 2 gündür kullanıyorum antalyada ikamet ediyorum hem şehir içinde hemde şehir dışı yolda mükemmel bir görüş iyiki xenon a o kadar para vermemişim dedim tabiki xenon kadar hiç bir ampül aydınlatma sağlayamaz araçta görüntü mükemmel görüş açısı mükemmel önceki standart ampüllerimden daha iyi görüş sağladı diyebilirim biraz pahalı bu ampüller amagezdim aradım en sonunda çiftini 60 abuldum(malum dolar kuru çok yükseltti) bir çok yerde 85-100 arası dediler bir çift bundan aldım bir çiftte mtec in mavi park lambasını aldım müthiş bir görüntü oluştu düşünen arkadaşlara tavsiye ederim arabama çok titizim şimdi çektiğim resimleri yükleyeceğim umarım kafanızdaki soru işareti kalkar(benim foto mak ancak bu kadar çekebildi)

• bilmiyorum senin beyaz dedigin yollarda gordugum beyaz ampulmu

o kadar cok lanet ediyorumki onlara karsidakinin gozunu cok engelliyor inan yolu goremiyorum

en iyisi xenon ondan sasma
  • sizin gözünüzü alan xenon. ampul değil
  • evet o göz alan şey lanet olası xenon resmen kör ediyor adamı allah muhafaza dar bir yolda insan kafa kafaya girecek hiç göremiyorsun karşına bi xenonlu gelince adama sellektör yakıom farı kıssada bişey farketmiyor.. aslında bunların merceksiz far olmayan araçlara uygulanmaması lazım ama söz dinlermi bizim milletimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.