Şimdi Ara

taahhüt iptal ettirsem ne kadar öderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha ayın 5'i hız düştü 1mb ta taahhütün bitmesine 6 ay var

download desem yapamıyorum, online oyun oynuyacam desem ping yüksek daha ne işe yarar bu internet sayfalarda dolaşsam onu zaten cepten yapıyorum. taahhüt iptal ettiren varsa ne kadar para verdiniz?benim hesabım ilk 5 ay fark 5x45=225tl bağlantı ücreti 24tl ilk 12 aybittti zaten birde modemin kalan parası var bu ayın faturasıda eklenin 300tl yi geçer gibi

• Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren iptal zamanına kadar geçen dönem içindeki tüm indirimlerin toplamı, Abone'nin sonraki faturasına yansıtılmak suretiyle Abone'den tahsil edilecektir. Yani kaç ay indirim aldıysan o kadarını bir defada geri alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <

daha ayın 5'i hız düştü 1mb ta taahhütün bitmesine 6 ay var

download desem yapamıyorum, online oyun oynuyacam desem ping yüksek daha ne işe yarar bu internet sayfalarda dolaşsam onu zaten cepten yapıyorum. taahhüt iptal ettiren varsa ne kadar para verdiniz?benim hesabım ilk 5 ay fark 5x45=225tl bağlantı ücreti 24tl ilk 12 aybittti zaten birde modemin kalan parası var bu ayın faturasıda eklenin 300tl yi geçer gibi

İptal ettirsende ettirmesende neredeyse aynı parayı ödeyeceksin o zaman

• Sözleşmemizi geçen ay kapattırmak için gittik daha doğrusu kardeşimin, sözleşme bitimine 5 ay vardı, kafadan söylüyorlar, bilgisayardan çıktı ile ne kadar ödeyeceğimi bana gösterirmisin dedim.

Lafta 105 lira dedikleri olay, resmi kağıtta 170 lira olarak çıkınca haliyle kızdım, laflarına güvenip tamam desem cebimden 65 lira çöpe gidecekti, kalsın beklerim dedim.

Modemde almadık yani bizim modem turarı yok, böyle olduğu halde 170 lira çıkarıldı.

Lafla hiç birşeye inanıp tamam demeyin, çıkan fatura farklı olabiliyor, buna dikkat etmelisiniz.

Eylül ayında sözleşme bitmesini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

quote:

Orijinalden alıntı: <

daha ayın 5'i hız düştü 1mb ta taahhütün bitmesine 6 ay var

İptal ettirsende ettirmesende neredeyse aynı parayı ödeyeceksin o zaman

haklısın ama sinir oldum 5 gün normal 25 gün 1mb internet bu böylemi gidecek hadi online oyun oynuyum desen ping desen almış başını gitmiş elle tutulur yanı yok videolara bakmadan feyste takılıyoz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.