Şimdi Ara

Taahhüt sonunda modem iade ediliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba birkaç ay sonra türk telekom ile olan sözleşmem bitiyor. Başka bir operatöre geçmek istiyorum. Sözleşme sonunda modem bende mi kalacak? Aylık 6 tl modem ücreti alındı benden. Bilgisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Modem İadesi: Sözleşme Sonunda Ne Olur?

Türk Telekom internet hizmetine abone olduğunuzda, genellikle bir modem sağlanır. Bu modemin sahipliği, sözleşmenizdeki şartlara bağlıdır.

Bazı sözleşmelerde, sözleşme süresi sonunda modemi Türk Telekom'a iade etmeniz gerekebilir. Bu durumda, modemi iade etmezseniz ek ücretlerle karşılaşabilirsiniz.

Diğer sözleşmelerde ise modem, kullanım süresinin sonunda size ait olur. Bu durumda, modemi iade etmek zorunda kalmazsınız.

Türk Telekom modem iadesi ile ilgili şartları öğrenmek için sözleşmenizi dikkatlice incelemeniz önemlidir. Sözleşmenizde modem iadesi ile ilgili net bir bilgi yoksa, Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• Türk Telekom modem iadesi
    • Modem sahipliği
    • Sözleşme şartları
    • Ek ücretler
    • Müşteri hizmetleri
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Altyapı vdsl mi fiber mi ?

• Türknetde 100 mbps fiber, türk telekomda 35 mbps’ye kadar destekliyordu ben bağlattığımda ben 16 mbps olanı seçtim. Modemin yanında küçük fiber ayrıştırıcısı var küçük bir modem gibi kablolar cam gibi bu fiber olmuyor mu?
  • Tamam 2 konunuz var https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//bu siteden sorguladığınızda fiber çıkıyorsa türk.net ten 100 mbps olarak geçiş yapabilirsiniz. Ayrıştırıcıda var demişsiniz. İsterseniz geçişte aklınıza takılan sorun olursa yardım ederim.

• Yani şuan kullandığım 16 mbps fiber. Aynı modem üzerinden geçiş yapabiliyorum yani doğru mu?
  • https://1.bp.blogspot.com/-Kq0N1k2BTh8/XYvz8Nq1OQI/AAAAAAAAGmg/cTSSAb8kZoEHDf1H-DCnY_PTV7b2QMpyQCLcBGAsYHQ/s1600/Modem-1.jpg 

Evinizdeki cihazlar bu şekildeyse evet fiber. Geçiş yapabilirsiniz. Yardım isterseniz pm atabilirim.

• Tıpatıp aynısı türk telekom ile gelen modemler. Aylık 6 tl ücret aldılar benden şimdi ben geçiş yapınca benden alınacak mı bu modemler veya iptal ettim farzedelim alınıyor mu geri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Aylık Yeni Hat İptal Etme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbirini iade etmeyeceksiniz. Bunlarım mülkiyeti Türk.net e geçecek. Yani hepsi sizde kalacak abonelik sonuna kadar.

• Anlıyorum peki türknete geçtikten sonra iptal ettim farzedelim etmem de. Bu durumda ne oluyor. Türk telekomdayken aylık 6 tl modem ücreti alındı bende kalması gerekmiyor mu?
  • Durum şu bu modemler satılmıyor. Siz türk.net e geçince bu kira ücretini Türk.net Türk telekoma ödemeye devam edecek. Kiralık yani bu modem. İptal ederseniz modemi türk.net e kargo ile gönderiyorsunuz. İptal etmezseniz başka bir ISS ye geçerseniz modemde o ISS ye geçer sorun olmaz yani.

• Anlıyorum çok teşekkür ederim
  • Ne demek önemli değil pm den bişey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.

• Tabi buyrun
  • imzaladığın sözleşmede yazar. kimi satış bedeli der kimi kiralama bedeli der. kiralama bedeli yazıyorsa iade edersin. sözleşmeyi okuman daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.