Merhaba arkadaşlar. Binamda Superonline fiber altyapısı var ancak Türk Telekom altyapısı 35 Mbps'ye kadar destekliyor yani fiber olarak yok. Mevcutta kullandığım ayda 270 TL ödediğim Superonline 100 Mbps paketim (TV+ üyeliği dahil) Mayıs itibarıyla sona erecek, Turkcell beni arayarak 24 ay taahhütle aynı paketi 545 TL'ye almamı öneriyor. Modemimi yenilemeyi ve yanında da ıvır zıvır bir kulaklık vermeyi teklif ettiler. Açıkçası modemden ve hızdan memnun değilim, ailecek kullandığımız için takılmalar yaşayabiliyoruz. 100 Mbps de yeterli gelmiyor. Taşınma ihtimalim de var ancak küçük bir ihtimal. İnternetime bir güncelleme gerekiyor. Yine de fiyat teklifleri çok yüksek geldi. Superonline altyapısını kullanan diğer ISS'lerde 100 Mbps hız olarak Millenicom taahhütsüz olarak 320 TL, Vodafone da 12 ay taahhütle 444 TL teklif veriyor. Superonline'da kendi binama yönelik yeni abonelik imkanlarına baktığımda 12 ay taahhütlü paketlerde 500 Mbps interneti bana 100 Mbps için teklif ettikleri fiyata (ilk 2 ay ücretsiz, sonrası için 10 ay 530 TL) verdiğini görüyorum. 100 Mbps internet için ise ilk iki ay ücretsiz son 10 ay 430 TL teklif çıkartıyorlar. Sizce aboneliğim bittiğinde yeni taahhütle eşimin üzerinden başvursam daha mı mantıklı olur? Nasıl bir yol izlemeliyim? |
Taahhüt yenileme mi yeni internet mi?
-
-
Resmi enflasyonun %70, gerçek enflasyonun %150 olduğu bir yerde taahhütsüz internet kullanmak intihardır. Dediğiniz gibi eşiniz başvursun uygun fiyatlı paket alıp Superonline kullanmaya devam edin.
-
yıllardır avantajlı fiyat verme işini kenara ittiler, 10 yıllık üyeye bile, uğraşacak adam gider sıfırdan alır ama çoğu kişi düzenim bozulmasın diye teklifte orta yol bulup devam ediyor, tabii her konuda olduğu gibi bunda da istisnalar olabilir lakin genel durum bu gibi, siz hangisi size uyuyorsa onu alın, bu arada türknet baya atılım yapmış gibi göünüyor ona da şans verilebilir yaşadığınız yere 1000 mb fiber 400 ise 500 ü 250 ye veriyorlarsa bu hiç fena değil hele yıllık sözleşme fiyat değişmeme garantisi varsa
-
Yeni aboneliklerde bir sürü vergi var ilk faturaya eklenen. Bu tutarları iyi hesaplamak lazım karda mı oluyorsunuz yoksa zararda mı şeklinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X