Bildirim
Taahhütle iPhone 4 alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne kadara mal olacağına bağlı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Ne kadara mal olacağına bağlı.
Aylık 44 TL ödeyeceğim ve toplamda 1056 liraya denk geliyo.Sıfır fiyatının pek fazla üstünde ödemem diye düşünüyorum.Çünkü sıfır fiyatları da o civarda diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: L^Rouge
quote:
Aylık 44 TL ödeyeceğim ve toplamda 1056 liraya denk geliyo.Sıfır fiyatının pek fazla üstünde ödemem diye düşünüyorum.Çünkü sıfır fiyatları da o civarda diye biliyorum.
+12 taksit çok önemli değilse kesinlikle almayın,gereği yok.
Yakın zamanda 800-900 seviyelerine 12 taksit taahhütsüz alabileceksiniz. -
quote:
quote:
quote:
Aylık 44 TL ödeyeceğim ve toplamda 1056 liraya denk geliyo.Sıfır fiyatının pek fazla üstünde ödemem diye düşünüyorum.Çünkü sıfır fiyatları da o civarda diye biliyorum.
Yakın zamanda 800-900 seviyelerine 12 taksit taahhütsüz alabileceksiniz.
24 ay taksitli olması bi yönden işime geliyor.Çünkü kendi harçlıklarımdan alacağım için benim için ödemesi daha kolay olacak.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
24 ay taksitli olması bi yönden işime geliyor.Çünkü kendi harçlıklarımdan alacağım için benim için ödemesi daha kolay olacak.
2 sene taahhüt önemli değil,100-200 fazla veririm 24 taksitli alırım diyorsan alabilirsin,öğrenci olduğun için ödemesi daha kolay olur.
-
Meselenin taahhütle bi alakası yok. Ama bence alma. Hafızası bi yana işlemci olsun kamera olsun vadesini doldurmak üzere olan bi telefon. Şu an için kullanılabilir olabilir ancak 1 sene sonra pişman olabilirsin. Çünkü öğrenciyim diyorsun kendim alıcam diyorsun muhtemelen kısa vadede telefonu değiştirme imkanın olmayacak. Bence alma.quote:
Orijinalden alıntı: Sacramentalquote:
quote:
quote:
quote:
2 sene taahhüt önemli değil,100-200 fazla veririm 24 taksitli alırım diyorsan alabilirsin,öğrenci olduğun için ödemesi daha kolay olur.
Alıntıları Göster
-
İçiniz rahat olsun, alınır. Saniselik fark çok önemli değilse -
quote:
Orijinalden alıntı: b0mberm0n
İçiniz rahat olsun, alınır. Saniselik fark çok önemli değilse
Saniselik farktan kastınız? -
Nasil hafiza yetmez 32gb alin sizde sahsen bana 16 gb yetiyor ve artiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: DesertEagle67
Nasil hafiza yetmez 32gb alin sizde sahsen bana 16 gb yetiyor ve artiyor
Ben faturaya ek(taahhüt ile)alacağım için 8gb veriyorlar.Zaten 1.5gb telefon kendisi kullanıyor.Kalan kısmı bana yetmeyebilir.Çünkü fotoğraf,müzik,program,oyun derken dolar taşar.Kasmaya da başladığı zaman gelde kafayı yeme -
quote:
quote:
Ben faturaya ek(taahhüt ile)alacağım için 8gb veriyorlar.Zaten 1.5gb telefon kendisi kullanıyor.Kalan kısmı bana yetmeyebilir.Çünkü fotoğraf,müzik,program,oyun derken dolar taşar.Kasmaya da başladığı zaman gelde kafayı yeme
8 gb yetmez kesinlikle yetmez 16 gb versiyonunu alamazmisiniz -
4s ile hız farkından bahsettim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: L^Rougequote:
İçiniz rahat olsun, alınır. Saniselik fark çok önemli değilse
Saniselik farktan kastınız?
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
quote:
Ben faturaya ek(taahhüt ile)alacağım için 8gb veriyorlar.Zaten 1.5gb telefon kendisi kullanıyor.Kalan kısmı bana yetmeyebilir.Çünkü fotoğraf,müzik,program,oyun derken dolar taşar.Kasmaya da başladığı zaman gelde kafayı yeme
8 gb yetmez kesinlikle yetmez 16 gb versiyonunu alamazmisiniz
Dostum taahhütle alacağım için bu cihazın tüm çeşitleri yok.sadece 8gb olanı var.Gerçi ben bunu internet sitesinde gördüm.Bayisine gidip sormadım.Ama eğer 16gb varsa onu alırım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dostum taahhütle alacağım için bu cihazın tüm çeşitleri yok.sadece 8gb olanı var.Gerçi ben bunu internet sitesinde gördüm.Bayisine gidip sormadım.Ama eğer 16gb varsa onu alırım.
Alirsaniz 16 sini alin
-
16quote:
Orijinalden alıntı: DesertEagle67quote:
quote:
quote:
quote:
Alirsaniz 16 sini alin
Alıntıları Göster
-
quote:
4s ile hız farkından bahsettim hocam.
Saliselik fark önemli değilse alın demişsiniz. İnternet hızında, uygulama açmada saliselik olabilir ancak iphone 4s te yaşamayacağınız kasma, takılma gibi sorunlar oluyor 4te bunları unutmayalım. -
uzun süredir iphone kullanıyorum, hala iphone4'teyim, yeni uygulamalar ile mutlaka kasmalar vs. olacaktır ama beni bunlar pek sıkıntıya sokmuyor, çok acelem yok :) en az 16gb'lık bir versiyonunu tercih etmenizi tavsiye ederim, eşim 8gb kullandı bir süre ama gerçekten ızdırap 8gb kullanmak, o kadar bezdi ki şu anda ip5 32gb kullanıyor o derece yani :) öğrencilik imkanları buna yetiyor diyorsan sevgili kardeşim o zaman, senkronizasyon olayını rutin ve düzenli yapmalısın, gerekli gereksiz her application'ı yüklememelisin, dinleyeceğin şarkılarda belli bir limitte olacak tabi haliyle, fikirlerim ve tecrübelerim bunlardır, karar vermende işe yarar inşallah. kolay gelsinquote:
Orijinalden alıntı: |Alucard|quote:
4s ile hız farkından bahsettim hocam.
Saliselik fark önemli değilse alın demişsiniz. İnternet hızında, uygulama açmada saliselik olabilir ancak iphone 4s te yaşamayacağınız kasma, takılma gibi sorunlar oluyor 4te bunları unutmayalım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: traumaniac
uzun süredir iphone kullanıyorum, hala iphone4'teyim, yeni uygulamalar ile mutlaka kasmalar vs. olacaktır ama beni bunlar pek sıkıntıya sokmuyor, çok acelem yok :) en az 16gb'lık bir versiyonunu tercih etmenizi tavsiye ederim, eşim 8gb kullandı bir süre ama gerçekten ızdırap 8gb kullanmak, o kadar bezdi ki şu anda ip5 32gb kullanıyor o derece yani :) öğrencilik imkanları buna yetiyor diyorsan sevgili kardeşim o zaman, senkronizasyon olayını rutin ve düzenli yapmalısın, gerekli gereksiz her application'ı yüklememelisin, dinleyeceğin şarkılarda belli bir limitte olacak tabi haliyle, fikirlerim ve tecrübelerim bunlardır, karar vermende işe yarar inşallah. kolay gelsin
Zaten öyle pek fazla oyun meraklısı değilim.Birkaç tane oyun,biraz müzik ve fotoğraf,bir kaç tane de program yeter diye düşünüyorum.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
-
Alınır ama fiyat çok pahalı geçen ay sıfır 4 ü 850 ye aldım. 850 tl nere 1056 tl nere. 8 gbda yetiyo da artıyo bana 200 müzik 60 uygulama 10 tane oyun 1000 fotoğraf. 1-2 gblık oyunlardan yüklemiceksen ve müzik arşivi yapmicaksan yeter.
Benzer içerikler
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- uluslararası dolaşım nedir
- whatsapp bildirim sesi değiştirme
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- çift sim’li telefonları imei kaydı yaptırmadan kullanmak mümkün mü?
- iphone 13 dxomark
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- airpods 4 vs airpods pro 2
- ios 18 almayacak telefonlar
- iphone se 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X