Arkadaşlar ben oyunda 47 lvl ım.Bütün tabancaları açtım 93r ,g18 ,magnum arasında kaldım.Genelde yakın orta mesafede kullanılır zaten en iyisi magnum gibi ama mesela bi çatışmada öldüğümüzde bi medicin bizi kaldırdığı esnada nişan almak çok zor oluyo diğerlerinin de zararı çok az zaten.Siz ne kullanıyosunuz
Accuracy in iyi ise magnum tabiki.
93r ve magnum tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: *AliKaptan*
93r ve magnum tabiki
93R'yi Co-op ile mi açıyoruz?
Bu arada ben G18 Suppressed kullanıyorum. Yakın mesafede çok etkili.
quote:
Orijinalden alıntı: Tony
93R'yi Co-op ile mi açıyoruz?
Bu arada ben G18 Suppressed kullanıyorum. Yakın mesafede çok etkili.
Alıntıları Göster
bc2den beri favorim ,mp443
quote:
Orijinalden alıntı: n201
bc2den beri favorim ,mp443
Alıntıları Göster
Ya bırakın hepsini. M1911 tactical kickass !
quote:
Orijinalden alıntı: Lifetaker
Ya bırakın hepsini. M1911 tactical kickass !
Alıntıları Göster
Magnum yakın mesafede çok etkili . Head shotlada tekde alabiliyor . Bir kaç gündür magnumla oynuyorum alışınca feci bir silah
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Magnum yakın mesafede çok etkili . Head shotlada tekde alabiliyor . Bir kaç gündür magnumla oynuyorum alışınca feci bir silah
Alıntıları Göster
Uzun mesafede kullanıcaksan tabiki magnum yakın mesafede affetmez ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: batu771
Uzun mesafede kullanıcaksan tabiki magnum yakın mesafede affetmez ayrıca
Alıntıları Göster
M1911
quote:
Orijinalden alıntı: VIKTOR
M1911
m1911 ftw
quote:
Orijinalden alıntı: waltran
quote:
Orijinalden alıntı: VIKTOR
M1911
m1911 ftw
Alıntıları Göster
1911 gerçek hayattaki favori silahlarımdan birisi, oyunda da tavsiye.
Ayrıca nişan almana güveniyorsan magnum, biraz daha hızlı olsun ama magnum'a yakın damage olsun diyorsan rex, yok otomatik olsun diyorsan g18 ve 93r (3'lü atar), uzuuuun şarjör olsun diyorsan da 443 tabiki.
Şahsen uzun bir süre rex kullandıktan sonra maksat değişiklik olsun diyerek 1911'e geçiş yaptım ben
quote:
Orijinalden alıntı: side_effect
Ayrıca nişan almana güveniyorsan magnum, biraz daha hızlı olsun ama magnum'a yakın damage olsun diyorsan rex, yok otomatik olsun diyorsan g18 ve 93r (3'lü atar), uzuuuun şarjör olsun diyorsan da 443 tabiki.
Şahsen uzun bir süre rex kullandıktan sonra maksat değişiklik olsun diyerek 1911'e geçiş yaptım ben
Bende bayaa uzun bi süre rex kullandım ama beni tabancayla öldürene bakıyorum 1911 kullanıyo mesels böyle böyle çok tabanca denedim ama magnum gerçekten iyi ama biraz hantal kalıyo gibi.1911 i bi süre kullanayım bakıyım tactic mi supp. mi önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: WoltMaster
quote:
Bende bayaa uzun bi süre rex kullandım ama beni tabancayla öldürene bakıyorum 1911 kullanıyo mesels böyle böyle çok tabanca denedim ama magnum gerçekten iyi ama biraz hantal kalıyo gibi.1911 i bi süre kullanayım bakıyım tactic mi supp. mi önerirsiniz?
Alıntıları Göster
Önceden olsa susturuculu olan modeli tavsiye ederdim. Ama iki patch önce o olayı artık devre dışı bıraktılar. O sebeple ışıklı olan daha mantıklı geliyor bana. En azından gözünü alıyor, ışığa bakan tavşan gibi bırakıyor adamı heheh
quote:
Önceden olsa susturuculu olan modeli tavsiye ederdim. Ama iki patch önce o olayı artık devre dışı bıraktılar. O sebeple ışıklı olan daha mantıklı geliyor bana. En azından gözünü alıyor, ışığa bakan tavşan gibi bırakıyor adamı heheh
Alıntıları Göster
G18 kullanıyorum.1950 kadar kişi vurdum.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurrapper
G18 kullanıyorum.1950 kadar kişi vurdum.
Alıntıları Göster
Bence 93r o tabancayla 20-30 metreden bile adam vuruyorum ben ana silahın kurşunu bitince.Tabi bir kaç kurşun değdirmen lazım ana silahla sonra 93r sık bitti adam.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
Bence 93r o tabancayla 20-30 metreden bile adam vuruyorum ben ana silahın kurşunu bitince.Tabi bir kaç kurşun değdirmen lazım ana silahla sonra 93r sık bitti adam.
Alıntıları Göster
Magnum akar
quote:
Orijinalden alıntı: rockboy222
+1
Bence ana silahla birkaç kurşun sıkmana bile gerek yok. PDW gibi bir silah maşallah
quote:
Orijinalden alıntı: Silentkiller
quote:
+1
Bence ana silahla birkaç kurşun sıkmana bile gerek yok. PDW gibi bir silah maşallah
Alıntıları Göster
g18 candır
quote:
Orijinalden alıntı: Silent6
quote:
+1
Aynen pdw'den farkı yok :D Elinde m249 olan adamları bile vuruyorum yakından.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
quote:
Orijinalden alıntı: Silent6
quote:
+1
Aynen pdw'den farkı yok :D Elinde m249 olan adamları bile vuruyorum yakından.
Alıntıları Göster
Bu arada gelen yorumlardan sonra 93R'yi açma kararı aldım, silahı test ettim. Gerçekten makineli tüfekten hiç bir farkı yok. Hatta 30-40 metre içerisinde daha bile güçlü.