Şimdi Ara

Tabanca tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunda 47 lvl ım.Bütün tabancaları açtım 93r ,g18 ,magnum arasında kaldım.Genelde yakın orta mesafede kullanılır zaten en iyisi magnum gibi ama mesela bi çatışmada öldüğümüzde bi medicin bizi kaldırdığı esnada nişan almak çok zor oluyo diğerlerinin de zararı çok az zaten.Siz ne kullanıyosunuz

• Accuracy in iyi ise magnum tabiki.
  • 93r ve magnum tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: *AliKaptan*

93r ve magnum tabiki
    93R'yi Co-op ile mi açıyoruz?

Bu arada ben G18 Suppressed kullanıyorum. Yakın mesafede çok etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

93R'yi Co-op ile mi açıyoruz?

Bu arada ben G18 Suppressed kullanıyorum. Yakın mesafede çok etkili.

Alıntıları Göster
    bc2den beri favorim ,mp443
  • quote:

Orijinalden alıntı: n201

bc2den beri favorim ,mp443

Alıntıları Göster
    Ya bırakın hepsini. M1911 tactical kickass !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Ya bırakın hepsini. M1911 tactical kickass !

Alıntıları Göster
    Magnum yakın mesafede çok etkili . Head shotlada tekde alabiliyor . Bir kaç gündür magnumla oynuyorum alışınca feci bir silah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Magnum yakın mesafede çok etkili . Head shotlada tekde alabiliyor . Bir kaç gündür magnumla oynuyorum alışınca feci bir silah

Alıntıları Göster
    Uzun mesafede kullanıcaksan tabiki magnum yakın mesafede affetmez ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: batu771

Uzun mesafede kullanıcaksan tabiki magnum yakın mesafede affetmez ayrıca

Alıntıları Göster
    M1911
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

M1911

m1911 ftw
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

M1911

m1911 ftw

Alıntıları Göster
    1911 gerçek hayattaki favori silahlarımdan birisi, oyunda da tavsiye.

Ayrıca nişan almana güveniyorsan magnum, biraz daha hızlı olsun ama magnum'a yakın damage olsun diyorsan rex, yok otomatik olsun diyorsan g18 ve 93r (3'lü atar), uzuuuun şarjör olsun diyorsan da 443 tabiki.

Şahsen uzun bir süre rex kullandıktan sonra maksat değişiklik olsun diyerek 1911'e geçiş yaptım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Ayrıca nişan almana güveniyorsan magnum, biraz daha hızlı olsun ama magnum'a yakın damage olsun diyorsan rex, yok otomatik olsun diyorsan g18 ve 93r (3'lü atar), uzuuuun şarjör olsun diyorsan da 443 tabiki.

Şahsen uzun bir süre rex kullandıktan sonra maksat değişiklik olsun diyerek 1911'e geçiş yaptım ben

Bende bayaa uzun bi süre rex kullandım ama beni tabancayla öldürene bakıyorum 1911 kullanıyo mesels böyle böyle çok tabanca denedim ama magnum gerçekten iyi ama biraz hantal kalıyo gibi.1911 i bi süre kullanayım bakıyım tactic mi supp. mi önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: WoltMaster

quote:

Bende bayaa uzun bi süre rex kullandım ama beni tabancayla öldürene bakıyorum 1911 kullanıyo mesels böyle böyle çok tabanca denedim ama magnum gerçekten iyi ama biraz hantal kalıyo gibi.1911 i bi süre kullanayım bakıyım tactic mi supp. mi önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    Önceden olsa susturuculu olan modeli tavsiye ederdim. Ama iki patch önce o olayı artık devre dışı bıraktılar. O sebeple ışıklı olan daha mantıklı geliyor bana. En azından gözünü alıyor, ışığa bakan tavşan gibi bırakıyor adamı heheh

• quote:

Önceden olsa susturuculu olan modeli tavsiye ederdim. Ama iki patch önce o olayı artık devre dışı bıraktılar. O sebeple ışıklı olan daha mantıklı geliyor bana. En azından gözünü alıyor, ışığa bakan tavşan gibi bırakıyor adamı heheh

Alıntıları Göster
    G18 kullanıyorum.1950 kadar kişi vurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

G18 kullanıyorum.1950 kadar kişi vurdum.

Alıntıları Göster
    Bence 93r o tabancayla 20-30 metreden bile adam vuruyorum ben ana silahın kurşunu bitince.Tabi bir kaç kurşun değdirmen lazım ana silahla sonra 93r sık bitti adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Bence 93r o tabancayla 20-30 metreden bile adam vuruyorum ben ana silahın kurşunu bitince.Tabi bir kaç kurşun değdirmen lazım ana silahla sonra 93r sık bitti adam.

Alıntıları Göster
    Magnum akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockboy222

+1

Bence ana silahla birkaç kurşun sıkmana bile gerek yok. PDW gibi bir silah maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentkiller

quote:

+1

Bence ana silahla birkaç kurşun sıkmana bile gerek yok. PDW gibi bir silah maşallah

Alıntıları Göster
    g18 candır

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent6

quote:

+1

Aynen pdw'den farkı yok :D Elinde m249 olan adamları bile vuruyorum yakından.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Silent6

quote:

+1

Aynen pdw'den farkı yok :D Elinde m249 olan adamları bile vuruyorum yakından.

Alıntıları Göster
    Bu arada gelen yorumlardan sonra 93R'yi açma kararı aldım, silahı test ettim. Gerçekten makineli tüfekten hiç bir farkı yok. Hatta 30-40 metre içerisinde daha bile güçlü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.