Günümüzde malesef hemen hemen her yerde tacizin bi şeklini görüyoruz duyuyoruz yada yaşıyoruz.Gerekçeler hep aynı oluyor öyle giyinmeseydi beni baştan çıkarmasaydı ,güzel kokular sürmeseydi yada öyle bakmasaydı vs vs. Benim merak ettiğim bizler karşı taraf olarak nasıl davranmalı ve önlem almalıyız bu açlığı eğitim dışında nasıl çözebiliriz artık eğitilmeye geç kalmiş insanları değiştirebilmenin yolları nelerdir ?
Karşı taraf derken hangi taraftan bahsediyosun?
quote:
Orjinalden alıntı: gecikmişzaman
Günümüzde malesef hemen hemen her yerde tacizin bi şeklini görüyoruz duyuyoruz yada yaşıyoruz.Gerekçeler hep aynı oluyor öyle giyinmeseydi beni baştan çıkarmasaydı ,güzel kokular sürmeseydi yada öyle bakmasaydı vs vs. Benim merak ettiğim bizler karşı taraf olarak nasıl davranmalı ve önlem almalıyız bu açlığı eğitim dışında nasıl çözebiliriz artık eğitilmeye geç kalmiş insanları değiştirebilmenin yolları nelerdir ?
Merakın , ilginin giderilmesiyle... Bireylerin cinsel dürtüleri engellendikçe , bastırıldıkça oluyor tüm bunlar.
İnsan bir takım şeyleri göre göre alışıyor , kanıksıyor. Bir yerden sonra etkilenmiyor.
bence tacizin hiç bir şekilde haklı kılan bir sebebi olamaz. insan insan olmasını bilemez ise manen boşluk içinde ise taciz de yapar sapıklıkta tecavüzde bunun sonu yok . Karsı taraf ne kadar kendini zorlasada insanolgluna irade verilmiş iradene sahip olmazsan insanoglu olmanın vasıflarından birini çignemiş olursun bana göre.
şöyle belirteyim fikrimi: eğer haklı sebep varsa zaten taciz olmaz.
Aslında bayanlar tarafından taciz ediliyormuşuz gibi geliyor. Haksızmıyım? Tabi sokağa çıkmaz - televizyon izlemez dağ başında yaşarsak taciz edilmeyiz! Yani yapacak bişeyimiz yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: gprs78
Aslında bayanlar tarafından taciz ediliyormuşuz gibi geliyor. Haksızmıyım? Tabi sokağa çıkmaz - televizyon izlemez dağ başında yaşarsak taciz edilmeyiz! Yani yapacak bişeyimiz yok mu?
katılıyorum sana. densiz bir bayan vardı, kendisine bakmıyorum diye bana kızardı. herkes ona hayran hayran bakıyormuş ben niye bakmıyormuşum. neyse. bence de kadının erkeğin şehvet duygularına direkt hitap etmesi "taciz" sayılır. diğer türlü cinselliğin serbest bırakılmasından bahsedilmiş. normaldir, aştıkça herşey normal geliyor. okuldayken erkek öğrenciler oturmuş, yoldan geçen minili bir kız ve yanında ailesi vardı. ailesi kızına laf atılmasına içerlemiş olacak ki! sitemde bulundu öğretmene. o da altta kalmaya pek niyetli değildi: - siz bir ineğe sahip olamazsanız ben bu kadar tosuna nasıl sahip çıkayım..
kesinlikle bayanların sadece şehvet malzemesi olduğunu düşündüren kıyafetlerden uzak tutmalıyız.
Ama bunların kocaları, babaları var biz ne yapabilirizki bu durumda? ben artık bu konuda çok rahatsızım umarım bununla ilgili bir çözüm vardır kafanızda
Hiç kimsenin karşı cinsini taciz etmeye hakkı yoktur.. Herkes istediği gibi giyinir ama sen onun giyimine laf edemezsin onu bahane sayıp taciz edemezsin.. Edersen dayağıda hak edersin..
Taciz edenin allah belasını versin.. Lafla olsun cinsel olsun fark etmez.. Hepimizin annesi kız kardeşi erkek kardeşi var.. Bunu yapanlar nasıl bi aile terbiyesi görmüştür nasıl bi ahlaka sahipler aklım almıyor.. Görsemde dövsem bi tane..
O tahrikle beni yoldan çıkardı bende saldırdım diyebilirsin.Ama bu lafı kim takar bilemem.
karşı taraf derken tacize uğrayan taraf demek istedim
bence var..dün iki tane kız arkadaş gördüm(AYRICA TANIYORUM BUNLARI) iyi ki erkek deilim dedm onlara ve de hareketlerine..
dağdan gelen ayıysan bir neden aramadana gerek yok.
testestoron ve östrojen haklı kılabilir bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme