< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (106. sayfa)

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TopSecret98 -- 26 Şubat 2025; 22:47:16 > -
Herkese merhaba, 3 aylık aracımda vites N konumundayken (araç durur pozisyonda) ayağımı frene basıp çektikten sonra vites kolundan bir tık diye ses geliyor. Sadece N konumunda böyle belirgin bir ses var, P konumunda böyle bir net ses gelmiyor, belli belirsiz oluyor. Daha önce vardı da yeni mi farkettim bilmiyorum. Durumla alakalı bir video ekledim. Servise götürdüm orada başka taigo'ya baktılar onda da aynı durum vardı. Bu yüzden normal dediler vites kilidi sesi dediler. Sizin araçlarda bu şekilde ses gelen var mı? N konumunda frenden ayağı çektikten sonra ekranda beliren yeşil ayak simgesiyle paralel olarak vites kolundan tık diye ses geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _primero_ -- 27 Şubat 2025; 13:32:37 > -
Çok teşekkür ederim. Faydalı bir site paylasmissiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dostlar start stop devredeyken araç stop ettiğinde emniyet kemerini çıkartırsanız araç manuel olarak çalıştırılmayı istiyor bilginiz olsun.
-
SElamlar, aracındaki carplaye 2 farklı telefon bağlayıpta navigasyou bağlanan telefona göre kullanbilen var mı?
-
Bende istanbulda kullanıyorum 8.5 ortalamam
-
Hız sabitleyici taktıran veya açılıyorsa açtıran oldu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Miraç3143SElamlar, aracındaki carplaye 2 farklı telefon bağlayıpta navigasyou bağlanan telefona göre kullanbilen var mı?
navigasyou bağlanan telefona göre kullanbilen var 'den kastınızı tam anlayamadım
-
Evet hocam, araçta 2 farklı telefon ile car play yapabiliyorsunuz.
Biz uzun yollarda. Navigasyonu benim telefondan, music gibi uygulamaları eşimin telefonundan yapıyoruz.
-
yok hocam, daha önce kullanıp ihtiyaç hissediyorsanız bişey diyemem ama çok fazla kullanılan bişey değil benim 10 yıllık golfte var toplasan 15 kere kullanmamışımdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X