Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ES3NT
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.973
Cevap
100
Favori
231.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses sistemi ile ilgili kimse birşey yazmamış sanırım deneyimleyen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tsamet T kullanıcısına yanıt

Bende anlattığınız gibi olduğunu düşünüyorum. Ama kitapçıktada eco mode olduğu yazıyor. Daha öncede 2012Polo kullandığımda hızım belli bir seviydeyse gaza basmayı tercih etmiyordum. Aynı sürüşü Taigo dada uyguluyorum poloya göre hız daha uzun süre sabit kalabiliyor eco göstergesi ekranda belirdiğinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoulla Z kullanıcısına yanıt

Ses sistemi bence Taigoda yazıf 2012 Polonun daha kaliteli sesi vardı. Taigoda bir tık daha zayıf geliyor surround bir ses alamadım.

• belmont B kullanıcısına yanıt

Kitapcık multimedyadan sürüş profili (eco, konfor, sport vb.) seçmeyi de anlatıyor ama o özellik ülkemizdeki Taigolarin hiçbirine standart gelmiyor. Alırken özel siparişle ekletirseniz o zaman oluyor. Bizdeki Taigolarda Eco mode diye göstergede de gözüken gerçek Eco mode değil, aslında Yelken mode. Yani gazdan ayağını çekince aracın kendi ivmesiyle gitme modu. Zaten her araçta var bu özellik. Sadece Vw göstergeye koyup kafa karıştırmış. Gerçek Eco mode öyle olmaz, bir tuşa falan basınca devreye girer ve gaz yemeyi ayarlar, daha yumuşak yapar.

Passat highline , Tiguan Rline aracım var 2018 ve 2019 Taigo'nun bunlara nazaran inanılmaz kötü ses sistemi. Ayarlara koydukları tizler bile hiç bir işe yaramıyor. Taigo 1.5 Rline araç 2022 Özel sipariş verme imkanı olsaydı Beatsaudio seçerdim.

• Birde ekranda ayna ayarlarında geri viteste aynalar aşağı insin diye bir seçenek var. O özellik aktif mi

evet aktif, sol tarafta ayna ayarlarında sağ ayna seçili olduğunda geri vitese takarsanız otomatik sağ ayna aşağı iniyor

• Herkese selamlar, bugün itibariyle bende life paketle aranıza katıldım arkadaşlar acaba bu acemiye dikkat etmem gerekenlerle ilgili tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Kazasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkcan1806 B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Bu formda birçok konuyu bulabilirsiniz.

• blueice76 B kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar, sert kapanan bagaj kapağının ayarlanması ile ilgili bir video var. Sağolsun bir arkadaş(Onur Atlı) çözmüş olayı...
    onur atlıyoutube
    TAİGO SERT KAPANAN BAGAJ KAPAĞI AYARI
    https://www.youtube.com/watch?v=j4wJpGe5iq0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 9 Ağustos 2023; 11:6:36 >

• Taigo 1.0 r-line ile aranıza katıldım.

• Emre.35 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın...

• Selamlar GB ve B yazan uyarı alıyorum anlamını bilen var mıdır

• pirate19 kullanıcısına yanıt
    Güney batı, batı olabilir mi?

• pirate19 kullanıcısına yanıt

Evet onlar yönlerin kısaltması, uyarı degil. Pusula açık olunca çıkıyor. Uyarı olduğunda sarı ya da kırmızı ünlem işareti de olması lazım.

• Merhabalar.
    Marttan bu yana taigocuyuz 1.0 life dsg
    İlk aldığımda depo fulledigimde 470 km yazıyordu gidilecek mesafe şuan 3200 km deyim depoyu fulledigimde 580 yazıyor ve bu gitgide artıyor tecrübe sahibi olanlar sizde ne yazıyor ekranlarınızda

• Kgunduz K kullanıcısına yanıt
    uzun yol yaptıkça ya da trafiğe girilmediği taktirde menzil artıyor. benzer bir durum yaşıyorum istanbul trafiğinde depoyu bitirip fullersem 430-480 km uzun yoldan sonra fullersem 570-580 gösteriyor

• blueice76 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Style paket 2023 Taigo ile aranızdayım aynı sorun bende de var, verimli bir video olmuş elinize sağlık deneyeceğim. Teşekkürler kazasız sürüşler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.