Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: İbrahimAksoy LR6QP
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.941
Cevap
98
Favori
226.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ay gidecem bakalım servis ne diyecek. amortisörlerinin sertliği cupe suv olduğundan dolayıymış alırken öyle demişlerdi.

• adem1901 A kullanıcısına yanıt

Hadi sertliği anlarım biraz, aracın çok yatmaması için kullanılıyor ama yeni vw araçlarda geneldu bu sorun var. Özellikle B segmentte.

Bi servis çalışanın, "sert olduğu kadar, eskisi kadar da kaliteli değil" dedi. Cidden bakıyorum, odun gibi amortisörler var, içeri aşırı ses alıyor. Taigo, T-roc böyle hadi, geçen 8000 küsür kilometr ede golf8 kullandım, kısmen yumuşak olsa da, içeri aşırı vuruntu sesi alıyor. Kısacası genel kalitede düşme var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r line da front asist ve hız sabitleme var mı?

• camoncan C kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Aslında amortisör sertliği B segmentinde bir sorun değil. Durum hepsinde hemen hemen aynı, Vw'ne has bişey değil yani. Çünkü B segmentinde dingil mesafesi kısa, bu mesafe ne kadar uzun olursa yol konforu da o kadar iyi oluyor. C ve D segmentinde dingil mesafesi uzun olduğu için yol konforu da iyi oluyor. Yol konforunu etkileyen diğer faktör ise arka süspansiyonun bağımsız veya bağımlı olması. Tabi ki bağımsız süspansiyon yol konforunu arttırır ama maliyeti yüksek diye hem Vw hem de diğer markalar genelde kullanmıyor. Onun yerine sabit süspansiyon olan ve daha ucuz olan torsiyon çubuğu kullanıyorlar. Yine sert yay ve sert yanaklı lastik kullanmak da yol konforunu baya düşürüyor maalesef. Giti lastiklerin yanakları sert mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 11 Mayıs 2023; 9:41:42 >
  • Navigasyondaki aksanlı erkek sesini değiştirebiliyor muyuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba daha öncede grupta yazmıştım diğer kullanıcıların fikrini sormak içintekrar soruyorum

1. 0 life ocakta alındı
    22 km hız civarında özellikle kasisli bozulmuş yollarda vuruntu(arkadan çarpmılmış hissine benzer, vites düşürme ve yükseltme kararsızlığı gibi birşey) yapıyor araç sizler de benzer durum var mıdır. Bulunduğum ilde servis yok, ve çok uzakta bilginize ve fikrinize ihtiyacım, var. Araç 3000 km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskesmoke -- 12 Mayıs 2023; 22:37:4 >
  • Maskesmoke M kullanıcısına yanıt
    bende yok hocam 5bin km

• Maskesmoke M kullanıcısına yanıt
    bazen dsg nin bu hızlarda kararsız kaldığı oluyor ama vuruntu hissi yaşamadım açıkcası. benim yaşadığım başka olay, araç ecoya geçtikten sonra fren yaptığımda bazen sert yapıyor freni benden mi kaynaklı araçtan mı bilemiyorum.

• furkanngul F kullanıcısına yanıt

Sizde sert frenlemeyi düz yolda mı yapıyor, aşağı eğimlı biraz dik yolda mı yapıyor? Yoksa her iki durumda da mı yapıyor? Bende düz yolda değil de, eğimli yollarda ve yüksek hızda yaptığı oluyor. Sanki araçta eğimli yola ve hıza göre devreye giren fren güçlendirme gibi bir özellik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 23 Mayıs 2023; 11:40:43 >
  • blueice76 B kullanıcısına yanıt
    eğimli yolda yapıyor aslında

• Aracın navigasyonu eski bir çok yer yok. Güncelleme yapmak istedim ama sayfada taigo hariç tüm araçlar var. Belki t-roc un nav güncellemesi olur diye yükledim ki görmüyor.

• furkanngul F kullanıcısına yanıt

Evet bu benim araçta da var hatta bazen çekinerek frene basıyorum acaba sert mi fren yapacak yoksa normal mi fren yapacak daha çok düz yolda yapıyor bunu söyleyebilirim

• Vw araclara %6 zam gelmiş, Taigo araçlar ortalama 50000 TL zam yemiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım şirkette taigoya geçti. Bugün aracımı teslim aldım. Life paket . Gayet şirin kutu gibi bir araba. Benim sormak istediğim CAM FİLMİ bu araca gerekli mi sizce. Şirket aracı için öyle çok yüksek rakamlar vermeyi düşünmüyorum. İstanbul Avrupa bölgesinde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 2 Haziran 2023; 22:10:24 >
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Taigo'nun camlarının ısı yalıtımlı olduğunu duymuştum ama tam emin değilim. Ama gizlilik, UV koruma ve ekstra ısı yalıtımı için cam filmi iyi olur. Yalnız önler çok koyu olursa gece sürüşünde görüş düşüyor bilginize. Yaptıracaksanız Llumar bayilerinde yaptırın ATR serisini, pişman olmazsınız. https://www.llumar.com.tr/bayiler//

• 1.5 tsi R-Line 2022

SD-CARD ve arkadaki 2 TYPE-C çalışmıyor.

Ankara'da servise götürdüm aracı temmuz-ağustos gibi güncelleme geleceğini söylediler.

Benzer durumu yaşayanlar var mı ? ??

• Hatta şöyle sorsam daha doğru olacak arka TYPE-C ve torpidoda ki SD-CARD yuvası "ÇALIŞAN" var mı ? (Sadece öncedeki type-c ler çalışıyor)

• Mr.Uur M kullanıcısına yanıt

Sd kartı denemedim ama C-type'larda bende bir sorun yok. Kullanma kılavuzuna göre; 4 adet C-type'ın 3 tanesinde(arkadaki 2 ve öndeki yolcu tarafında) sadece şarj etme özelliği var, öndeki şoför tarafındakinde hem şarj etme hem de multimedyaya bağlanma özelliği var. Ayrıca uyumsuz kablo ve Sd kart adaptörü kullanımına dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 5 Haziran 2023; 15:20:32 >
  • ACC ve lane assist montaji servislerde ne zaman başlayacakmış bilen var mi. En azindan cruise control ne zaman takılabilecekmis.
    Disarda takan cok ama garanti kesin bozulur dedi servis.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.