Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.773
Cevap
91
Favori
209.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön park sensörü varsa arabada olabilir aslında. Aynı mantık ile çalışıyordur diye düşünüyorum. Faydalı olur önde de varsa. Bazen ön tarafı kestiremiyorum park yaparken.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Evet dostum aynen bu şekilde kilitliyor , ekranda uyarıya dikkat etmedim ama belki gelmiştir frenleme diye , önde de olsa iyimiş yinede çok hoşuma gitti özellik  

• Arkadaşlar 2020 civic exe eco araçtan taigo r-lineye geçmeye değer mi? Aracım 1m ediyor. Sarı siteden ise 1.0 r-line 1250ye bulabiliyorum. Sizde mantıklı mı? Vw liste fiyatından 200bin üstünde resmen.
  • civic için yorum yapamam ama sarı siteden bakacağınıza her gün bayi arayarak aracı daha uyguna bulabilirsiniz. araç bulunuyor aramanız lazım sadece. numara bırakıp sizi aramalarını beklemeyin. siz her gün arayın.
  • furkanngul F kullanıcısına yanıt
    Videolarda polovari bir araç olduğundan bahsedilmiş. Kullanıcı olarak yorumunuz nedir? El freni gördüm orada bittim :)
  • Bende geçme arefesindeyim hocam. Bende Megane HB’den geçeceğim. Ben daha düşük seviye olarak bu değişimi yapacağım ama bende C’den B-Suv’a geçeceğim. Öncelikle sert plastik malzeme daha çok göreceğiz. Bu biraz beni kaygılandırıyor. Kapı içleri örneğin sert plastik Taigo’da. Bu açıdan biraz kayıp olacak. Ayrıca B sınıfı platformuna geçildiği için diğer kısımlarda da kalite düşümü olacak (Arka havalandırma menfezi, ses yalıtımı vs.)

Lakin siz motor olarak kesinlikle sınıf atlayacaksınız. 1.5 TSI çok güçlü motor. 1.6 Honda’ya göre turbosu olduğu için sizi koltuğa yapıştırır. Yakması da sizinkinden yüksek olmaz. Eğer ki sizin için motor farkı ihtiyaç ise düşünülebilir. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi liste fiyatı 1.2 M olan araçlara yönelseniz daha doğru olmaz mı? 408 vs. aracınızı takasa verirseniz daha rahat bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Allure paketi 1.1 M diye biliyorum. C Coupe olduğu için sizi çok daha tatmin eder.

Haklısınız hocam. Değerli yorum için teşekkür ederim.
  • İç tasarımı (önpanel) Polo ile birebir aynı ondan. Ama tabiki SUV ile polo kıyaslanamaz.

Elfreni için maalesef VW halen dayatıyor ,bukadar rekabetçi ortamda bunu yapmasındaki stratejiyi pek anlayamıyorum.

Mutlaka alıcısı olacaktır diye düşünülüp elektronik elfrenli olana göre de nispeten daha çok kar marjı oluşturuyor olabilir.

Aslında tercih edilmiyor olsa biryerde vazgeçmek zorunda kalırlar tabi ama telefondakine benzer durum var , Samsung veya diğer markalarda hep daha fazlası varken iPhone un tercih edilmesi gibi.

• Hocam ben 2016 golften 2022 troca geçtim.C sınıf hatcbackten B-suv’a. Ama 2 araçta direk aynı mqb platformunda. Artık piyasada her marka nerdeyse 2 adet B-suv yapıyor. Biri C’ye göz kırpan diğeri direk B. Troc-taigo, Mokka-crossland, puma-ecosport, 2008 vs. Buna rağmen troc bile golfe göre hafif basık ve biraz diz mesafesi daralmış geldi ve de golfün malzeme kalitesi cidden aşırı iyiymiş bunun farkına vardırdı troc. 2020 model civic genç yeni bir araç tabi km nedir bilemem yaşını oda etkiler ama İç mekan ve bagaj alanı daha geniş, malzeme kalitesi daha yüksek bir araç. Taigo genç dinamik ve donanımı bol bir araç. Öncelik ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar vermek önemli.
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Aracım executive paket ve 33binde. Taigo, T-cross’a göre daha tatlı geldi. Aracı eşim de kullanacak ve Civic geniş ve uzun bir araç. Taigo’nun ön konsol ve el freni olayı aklıma direk Polo’yu getirdi ve bu da can sıktı.
  • Taigo tabiki tcrossa göre daha albenili, donanımlı güzel bir araç. Bayanlar için zaten b-suv çok çekici, kullanımı sedan araçlara göre kolay, daha yüksek olması avantajı vs vb. Taigo,tcross ve polo direk aynı platformda mqb A0’da üretilen santimleriyle oynanmış aynı şasili araçlar, kaporta farklı. Civic’iniz yaşçada km olarak da tazeymiş. Ama dediğiniz gibi civic bana hep gereksiz uzun bir araç olarak görünmüştür. D sedan gibi. Sunduğu fiziksel imkanlarınından sonra sürüş testide yaparak karar verin. Süspansiyonlar konfor motor hızlanma vs deneyerek karar vermek iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 22 Nisan 2023; 17:0:20 >
  • B SUV’lar içinde albeni olarak dıştan iki araç var zaten Puma ve Taigo. Görüntü olarak diyorum. Kona, Bayon, Stonic vs. hikaye. Dönüp iki kere bakıyorum her gördüğümde Taigo ve Puma’ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 22 Nisan 2023; 17:35:2 >
    Kesinlikle katılıyorum.
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Arabaya hasta oldum diyebilirim :)

Ben de aynı sizin gibi özellikle tasarımından dolayı Puma ile Taigo arasında kalmıştım. Puma Style boş paketti, Comfort ilave donanımı da yoktu. St-line donanım olarak çok dolu ama ona da gücümüz yetmedi. Gerçi %75 yetişkin korumasını görünce soğudum Puma'dan. Önceki aracım Fiesta'dan sonra 4 kişilik bir aile olarak Taigo'dan memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 23 Nisan 2023; 11:23:28 >
  • blueice76 B kullanıcısına yanıt
    Beni Puma’dan soğutan iç tasarımı oldu hocam. İlk çıktığı zaman alacaktım. Ama içini gördüğümde benim aracımdan çok çok geride olduğunu gördüm. Orta ekran, orta konsol bence çağın çok gerisinde. Style’da sanırım kol dayama bile yok. Direksiyon deseniz Transitten hallice. ST-Line çok güzel haklısınız ama Style iç mekanı aşırı kötü. Gösterge Paneline girmiyorum bile :) O aracın ST Line Hibrit versiyonu bence sınıfının lideri. Ama o paralara çıkınca da insan gidip Puma almaz. Siz bence doğru bir tercih yapmışsınız. Tasarım odaklı bakıyorsanız Taigo bence lider. 2008 ile kapışır. Ben Coupe sevdiğim için başa koymuştum Taigo’yu. İlk yazımda 2008’i unuttum. Dış tasarım olarak Taigo Puma 2008 diyebiliriz. Kamiq, Bayon aynı fiyatlara daha iyi şeyler sunuyor olabilir. Ama dıştan bu araçların hiçbir sportifliği yok maalesef.

İyi günlerde kullanmanız dleğiyle aracınızı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 23 Nisan 2023; 12:8:56 >

Sağolun sizin de, herkesin de gönlüne göre olsun..Evet, Puma'nın donanım ve güvenlik yönünden yetersiz olmasının yanında kalitesinin de vasat ve artık günümüze hitap etmeyen özellikleri olduğunu söylemeyi unutmuşum.

• Arkadaşlar bayram boyunca oldukça dik ve virajlı yolların olduğu Manisa Bozdağ yolunda aracı kullandım inanın ki bin motorun performansına hayran kaldım gayet atik ve hızlıydı bunu sizlerle paylaşmak istedi.
  • malahit M kullanıcısına yanıt

Taigo hakkında güzel yorumlar duymak kulağa hoş geliyor. Benim de yakıt ortalaması hoşuma gitti. Ankara'dan Bursa'ya dolu bagaj, dolu 5 koltuk(ikisi çocuk), kapalı klima ortalama 100 km/h sakin hızla 380 km yol geldim. Yakıt ortalaması yol bilgisayarına göre tam 5.0 gösterdi.

• malahit M kullanıcısına yanıt
    95 mi 110 mu hocam motorunuz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.