Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mturk2100
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.773
Cevap
91
Favori
209.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabayı ilk aldıgımdan bu yana sol silecek düzgün silmiyor. servise gittim değiştirttim. ama hiçbir şey değişmedi. hala sol silecek iz bırakıyor.
  • Arkadaşlar aracım 17000 km de kasislerde geçerken alt taraftan bir gacurtu geliyor bu sesin benzerini golf 7.5 aracımdada biliyorum varmı böyle bir sesle karşılaşan

• furkanngul F kullanıcısına yanıt
    Vw nin bu bsuvlarının silecekleri 💩 gibi. Resmen 2.kalite ürün kullanıyorlar sanki
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Aynen beş para etmez! Gidin bosch aerotwin plus falan alın. Arka hariç değiştirdim.

• benim astra j kasada da aynı sorun vardı. Bosch silecek konusunu çözüyor.

Sol silecek bende de iyi temizlemiyordu, değiştirdim servisten. Tabi serviste su püskürtüp deneyince olmuş gibi teslim aldım ama sonra ilk yağmurlu havada kullandığımda sorun düzelmediğini fark ettim , acaba değiştiriyor gibi yapılıp yine eskisinimi taktılar dedim. Sonra tekrar servise gittim kontrol ettiler yeniden değiştirildi. Şuna yine aynı sorun devam ediyor. Ya gerçekten değiştirmiyorlar yada takılan silecekler dandik bir marka. Bende gidip Bosch marka aldım ama henüz takmadım.

• belmont B kullanıcısına yanıt
    taktığınızda düzelirse bilgi verir misiniz ben de alıyım
    O kısımda silecek rölesi var onun sesini duyuyorsunuz. Herkeste aynı durum var.

Selamlar , Bosch marka aldım taktım ve bugünkü yağmurda kullandım, sorun yok , temiz ve Vw ninkine göre daha sessiz şekilde siliyor.

Sanırım garanti kapsamında ücretsiz diye yenisini takmak yerine ,takmış gibi yapıp belki bir lastik temizliği gibi birşeyler yaparak değiştirdik diye getiriyorlar.

Çünkü normalde servise bakımda gittiğimde değişen her parçanın eskisini de koyuyorlar yenisininde kutusunu araca bırakıyorlar. İki defa silecek değişimi için gittim böyle bir durum olmadı.

Neyse sorun silecek değil tabi yenisini kendimde alırım ama bakımı olsun herhangi bir sorun olsun güvendiğim tek adres yetkili servis , orasıda katakulli yapacaksa nereye güveneceğiz.

• Arkadaşlar bu arada life paket kullanıyorum , park halinde geri geri hızlı çıkışımda ,arkamda araba varmış dikkat etmedim, araç takırtılı bir şekilde şak diye durdu birden ne oluyor dedim , çarpmama ramak kala durdurdu , life pakette bu özellik varmıydı bilmiyorum , özelliklerinde de görmemiştim.

evet arka manevra frenleme var ama ön taraf için var mı bilmiyorum. ayarlardan istenildiği taktirde kapatılabiliyor.
    Bakıma gittiğimizde birşeyler için para veriyoruz haliyle eskisini geri koyularlar ama garantiden ne olursa olsun birşey değiştirdiğimizde her zaman bozuk, kusurlu olan parça alet alınır firmaya verilmek üzere işte burda kusurlu ürün burda diye o yüzden bence işleyişte sıkıntı yok ama silecekler yine de leşş:) ha bende değiştikten sonra fark etti, daha iyiler şimdilik. Bakalım nereye kadar.
    Acil fren desteğini bende sizin gibi deneyimledim. Çarpmadan son anda durdu araç. Sanırım hızlı geri manevrada aktif oluyor. Aheste aheste geri geri gelirken çarpacak bile olsak devreye gireceğini sanmıyorum.

Valla kapatılmasına gerek yok çok kurtarıcı özellik , beni çarpmadan kurtardı. Ne alırken nede broşürlerde görmedim yada ben dikkat etmemiş olabilirim, küçük biryerde yazıyordur. Ama böylesi güzel özelliği neden vurgulamazlar anlamadım.

bize de satış yapan arkadaş söylemişti ama ön tarafta var mı sormak aklıma gelmedi.
  • Manevra frenleme özelliği diye menülerde bir yerde görmüştüm demekki işe yarar güzel bir özellikmiş👍
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    B Suv değil hocam herhangi bir araçta hacim arayan Skoda’ya gitsin bence. Ben tasarımlarına sıcak değilim ama inanılmaz geniş arabaları ya. Scala’ya bindim geçen. İnanamadım. Çok geniş. Megane’dan Astra’dan vs. çok geniş bir HB.
    Bu park ederken frenleme özelliği nedir tam anlayamadım hocam. Life paketlerde bulunuyor mu acaba?
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Evet benimki life paket , bu özelliğin olduğunu bilmiyordum. Yukarıda da bahsettiğim gibi park halinde geri geri çıkarken arkam boş olduğundan emin şekilde gelirken bir anda araba durdu ve başka bir araca çarpmama ramak kalmıştı , özellik olmasaydı araca çarpmıştım.

Ama muhtemelen yavaş yavaş gidim duracakmı gibi davranırsan muhtemelen durmaz.

Yusuf B.youtube
    VW Manevra Frenleme Nasıl Çalışır.? | Yeni Polo İle Denedik
    https://www.youtube.com/watch?v=RPp54opVgRA&feature=youtu.be

Hocam sanırım özellik bu. Manevra Frenleme Fonksiyonu olarak geçiyor. 10 km/s hız altında geri geri giderken çalışıyor. Bu özellik bütün paketlerde mevcut. Ön kısımda bu özellik sanırım yok. Öne giderken dikkatli olmakta fayda var.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    2 gün önce sıkışık trafikte geri geri giderken arkadan geçen yaya yüzünden cart diye durdu. Öncesinde de sakin yavaş trafikte önümdeki bir araba durunca da aracım aniden durdu ama araçta front asist var. Bundan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 20 Nisan 2023; 22:31:56 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.