110 luk kardeşim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (8. sayfa)
-
-
ön park sensörlerinde de acil manevra frenleme sistemi devreye giryor bunuda tecrübe ettik öndeki duran araca çarpmadan ani frenleme yapıp ekranda kırmızı yazıyla uyarı verdi. Hem arka hemde önde olması süpermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 29 Nisan 2023; 11:48:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 gün önce sipariş ettiğim taigo 1.0 style aracımı dün fatura ettiler , hafta içinde teslim alacağım , bugüne kadar hep hacimli araç kullanmıştım , Passat , kuga gibi , umarım pişman olmam , şirket aracı kullandığım için haftasonları kullanmak için aldım
-
Aracınız hayırlı olsun. Mevzu hacimse passat kugadan sonra tabiki küçük kaçar ama sonuçta ne olduğunu bilerek alıyorsunuz. Ne kadara mal oldu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aekadaşlar taigonun amortisörleri çok mu sert yoksa benim araçtamı sorun var.
Evet bilerek alıyorum , araç gözüme çok güzel gözüktü valla
belirttiğim gibi hafta içleri zaten şirket aracı olarak kuga kullanıyorum , haftasonları kullanırım diye aldım
araç 1.020.000 ye mal oldu , style paket liste fiyatı
17 nisanda sipariş ettim , kaporasını yolladım , 25 nisanda zam geldi ama tanıdığım sayesinde zam yansıtılmadan alabildim
Vw de sanırım B-suv gibi araçların tamamı sert. Aşırı sert bana göre. En büyük şikayetim benim T-roc için.
Yumuşak hamur lastik bile çözüm olmuyor.
Süpermiş hocam. Sensör olsa da bazen bir anlık hata ile çarpılabilir. Ya da park sırasında ani bazen yaya çıkabiliyor bu durumlarda hemen frenleme çok faydalı olacaktır. Şu arabaya servis birde orjinal ACC takabilse çiçek gibi araç olacak. Tek ve en büyük sorun şu Cruise Control işi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Virajlarda savrulmanın önüne geçmek için sanırım. Bu sınıfta Tcross’un geyik testi bence başarılı.
km77.comyoutubeVolkswagen T-Cross 2019 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.comhttps://www.youtube.com/watch?v=4y0th6ITuoU&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Benim tespitime göre 30 km/h hızın altındaki tümsek geçişlerinde sert, ama 30 km/h üstündeki biraz daha hızlı geçişlerde darbeyi sömürdüğünden daha yumuşak gibi..
-
Aynen katılıyorum üstadım birde bugün farkettim direkaiyonu tam sol yapıp kasisten geçerken alttan ses geliyor muhtemelen z rot bozuk servise gösterecegim onunda etkisi vardır bence.
Evet hocam, benzer durum bende de var. Tam solla geri geri park ederken alttan bir ses geliyor. Daha önceki aracım 2020 Fiesta'da da vardı böyle bir ses, Ford servis bişey bulamamıştı. Aracın ileri geri hareketinden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi. Benim tahminim arka süspansiyondan geliyor, malum o da bükülme tip torsiyon çubuk. Bakalım Vw servis ne diyecek size?..
Yakında onların eklentileri gelmeye başlayacaktır diye düşünüyorum. Sonrasında isteyen gidip taktıracak. Bukadar faydalı özelliklerin life paketinde bile olması çok mutlu etti açıkçası.
-
Vw araçlara dün akşam zam gelmiş. Taigo life DSG, gelen zam 45000 TL. Geçen hafta iyi ki ikinci el olarak ta olsa aracımı almışım. Şimdi bir iki gün içinde ikinci ele de en az 40-50 zam gelir.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Peş peşe yapılan bu zamlar hiç hayra alamet değil...
-
Merhaba Değerli arkadaşlar. Taigo modeli veya Volkswagen marka araç kullananların yardımlaşmak,birbirlerine kronik arıza vs bilgileri paylaştıkları için kurduğu bir whatapss grubu varmı bildiğiniz. Saygılarımla.
-
12/12/2022 tarihinde maslak doğuştan 785bin liraya DSG life donanım almıştım. geçen 5 aylık süre zarfındaki deneyimlerimi bende sizlerle paylaşmak istiyorum. ilk önce yeni araç alacaklar kesinlikle seramik kaplama ve cam filmlerinizi bayiide yaptırmayın sonuç hüsran. ne film adam akıllı ne seramik kaplaması. 10bin lira vererek yaptırdım filmler de kabarcıklar ve küçük tüyler var seramik kaplama var mı belli bile değil. araç kasislerden geçerken sağ ön teker tarafından küt diye bir ses geliyor servise daha gidemedim bu sesi alan başka kullanıcı var mıdır? sağ arka disk aşırı çizilmiş ama herhangi bir ses falan yapmıyor. sol silecek her taigodaki gibi sorunlu. el freni facia :) hız sabitleme ne yazıkki yok. kapı döşemelerinin sert olması da eksi yazar. bukadar eksi tarafından sonra artı yönlerine gelecek olursak yaşadığım şehir zonguldak bilen bilir düz yer yok hep yokuş. 1.0 110 luk motor banamısın demiyor. çok memnunum. yakıt olarak daha arabam 2900km de uzun yolda istanbul-zonguldak arası 5 litre, şehir içinde ise 9litrelerde(dediğim gibi kış ayı zonguldak şartı etkilidir mutlaka) ön ve arka her ikisinde de acil frenleme yapıyor sanırım 15km nin altındaki hızda. style gücüm yetseydi daha iyi olacaktı. anahtarsız giriş, 10.25 gösterge falan güzel ekstralar. neyse maşşallah diyeyim şu ana kadar bir sıkıntımız yok iyi anlaşıyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin. araçlarımızı kazasız güzel günlerde kullanmamız dileği ile.
-
Aracınızı güle güle kullanın kardeşim.bendede style donanımı var sağ ön taraftan direksiyonu tam sol yapınca ve kasislerde kütürtü benzeri bir ses geliyor ön ve arka silecekler çok kötü.VE amortisörü sert onun dışında gayet iyi bir araç.Bu ön sağdan gelen sesle ilgili bir sonuca ulaşabilirseniz gruptan paylaşın lütfen.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Seramik kaplı aracınızı sakın kuyu suyu kullanan yerde yıkatmayın sonra aşırı kireçten dolayı çıkmayan leke izi yapıyor. Ben yan sanayi silecek taktım gayet güzel siliyor. Havalar ısınınca sanki alttan gelen sesler kesildi. Hız sabitleme yakında piyasaya çıkar merak etmeyin. Kapı içi sert plastik ve el freni bu segmentin %90'nında var zaten. Benim de en sevdiğim tarafları; yol sesi almaması, geniş ve kullanışlı bagajı, manevra frenleme sistemi, az yakması, bastı mı gaza iyi kaçan motoru, seri vites atan şanzımanı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X