Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
106
Favori
249.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 bin ekliyorlar diye biliyorum. Bursa ya sorun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.5 style şu anki liste fiyatı 1,546

vwde bu sınıftaki en güncel araç diye düşünmüştüm ama,

bu kadar para verip, manuel el freni olması beni almaya engelliyor.

ayrıca, çok detay ama t-roc'ta arka yolcu için havalandırma var bunda yok. b sınıfında çok olan bir özellik değil ama neden koymaz anlamıyorum.

o zaman t-roc neden almıyorsun diyebilirsiniz, t-roc'ta da saçma sapan eksikler var.

• Evet, en azından otomatik park freni Taigo'da olabilirdi. Çünkü, Taigo'da park sensörleri ile çalışan manevra çarpışma önleyici fren sistemi var. Yani kendi kendine otomatik fren yapabiliyor. Madem bu özellik var otomatik park freni takılacak bir tuşa bakar, bu kadar basit.

• Arkadaşlar selamlar taigo life a dışardan sis farı takan var mıdır acaba ali expres te nivus sis farı olarak satılıyor ama türkiye de ben bulamadım

• RSteel kullanıcısına yanıt

Bozuk para için o yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapaktakiler için koydum bile, ama içindeki o resim olanları çözemedim

• 15000 bakımında ne kadarlık bir masraf çıkıyor bilgisi olan var mı ?

• mslmelitas M kullanıcısına yanıt

Bende sis farı bakıyorum ama bulamadım. Sanırım Aliexpresteki sadece sis farı olarak satılıyor, daha başka ekstra parcalar (sis farı çercevesi, far anahtarı, bağlantı kablosu, kodlama vb.) olmazsa Life pakete olmayabilir. Almanya'daki resmi Vw parça satıcısında da ( Kufatec) yok, ama gelebilir gözüküyor. Gelirse Kufatec'ten veya Ender Elektronikten alınabilir.

https://www.kufatec.com/en/volkswagen/vw-taigo/vw-taigo-cs/retrofit-set-fog-lights-for-vw-taigo-cs-47458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 4 Ağustos 2023; 23:16:36 >
  • @furkanngul @matador_mirkhan pardon yanlış yazmışım sağ ayna aşağı inmiyor bende , life paket benimki.

• belmont B kullanıcısına yanıt
    ayarlardan açman gerekiyor ayrıca açtıktan sonra ayna ayarı R de olacak ardından geri vitese taktıgında sağ ayna iniyor. benim araç da life paket

Az aşağıda mesajda resimdekileri harfiyen yap arkadaşım ayarlarsın aynayı bendede life paket var adımları izleyerek yaptım bilgine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkcan1806 B kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler talimatları uygulayarak deneyeyim.

Rica ederim ne demek, bizde paylaştıkça öğreniyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RSteel kullanıcısına yanıt

Alışveriş arabası resmi olan yer bence alış veriş arabasının kilidini açmak için bir lira takıyosunya onun için yapılmış ama bozuk 1 euro ile tl boyutlarında ki sıkıntıdan dolayı 1 tl olmuyo oraya.

• berkcan1806 B kullanıcısına yanıt

aynı markayı bende kullanıyorum. bagaj için olanından da aldım çok memnunun uyum olarak tam uyuyor

• furkanngul F kullanıcısına yanıt

30000km de 7000TLcivarı buna filtreler dahil 15000 km de filtreler yok sadece yağ ı değişyor daha az tutar, filtreler her 30000 km de değişiyor.

• Haklısınız, bende onca teknolojinin yanında boş boş delikler olunca daha yüksek beklentiye giriyorum 🙂

• 1 haftadır kullanıyorum, aracın tek eksisi manuel el freni ve uzatmalı olmayan kol dayaması :) benim için problem hiç değil, zaten daha önce elektrikli el frenli bir araç kullanmadığım için eksikliğini hissetmedim. b-suv olarak teknolojik açıdan kesinlikle tatmin ediyor. araç baz paket (life) olmasına rağmen birçok aracın dolu paketi kadar dolu. elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, led farlar, car playli yol bilgisayarı, otomatik kararan dikiz aynası, ön-arka park sensörleri, otomatik yanan farlar, geri viteste otomatik aşağı inen ön yolcu aynası, yorgunluk uyarısı, passat-tiguan-touareg'de olmayan merkezi hava yastığı, park sensörleri ile çalışan manevra çarpışma önleyici fren sistemi gibi özellikler gerçekten f/p olarak çok iyi hissettiriyor. bir de servisten acc taktırılabilirse tadından yenmez. (şu an dışarıda taktırılabiliyor ama garantisinin bozulmasını istemiyorum aracın.)

tasarım olarak da çok beğeniyorum, t-cross almaya diye gittiğimde taigo'yu görüp bütçem yetmeyeceğini düşündüğüm için üzülmüştüm. daha sonra şartları zorlayıp taigo'da karar kıldım. iyi ki de öyle yapmışım diyorum.

almayı düşünen arkadaşlar varsa soruları cevaplayabilirim. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLKraL -- 1 Ağustos 2023; 23:24:35 >

• Hayırlı olsun. Benimde tek eksik olarak gördüğüm, eski tip elfreni :) fakat ben r line ile style paket arasında kaldım. Sıfırını alabilmem biraz zor ama r line olup 1.0 bakıyorum. Bugüne kadar yüksek hızlı ve güçlü motorlu araçlara bindim. Şu an ki aracım klasik 7,5 yıldır full restore ettiğim bmw e36 coupe 328i 2800cc 240 hp. Şimdi bundan inip bu araca binmek ne kadar kısa sürede beni alıştırır bilemiyorum. Fakat yeni ve teknolojinin insanı çabucak adapte edeceğini biliyorum :) yakıt konusunda derdim yok, aracım takribi 4 4,5 tl civarı yakıyor ve ankara’da aktif şekilde kullanıyorum günlük. Hem 1.0 arac ne kadar yakabilir ki :) benim araçtan çok az yaktığı kesindir. Aracınız 1.0 mı 1.5 mi ?

düzeltme ekleme: ek olarak t-roc arasında kaldım ve halen o ikilemde kalmaktayım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 2 Ağustos 2023; 8:48:40 >
  • emrec6 kullanıcısına yanıt

hocam gücünüz yeterse kesinlikle r line tabii ki. yakıt konusunda yorum yapmam için henüz erken ama aracım 1.0 motorun çok yakacağını sanmıyorum dediğiniz gibi.

bir arkadaşım da t-roc aldı bu süreçte ikimiz de memnunuz aracımızdan :) taigo'da olan özelliklerin bazıları onda yok, onda olan bazı özellikler de taigo'da yok. tasarım da biraz daha farklı. iki aracın karşılaştırıldığı şöyle bir video izlemiştim, size de fikir verebilir.

volkswizardyoutube
    PLEASE SUBSCRIBE HERE AND GET ME TO 50K (big thanks all those that have got me to 40k) https://www.youtube.com/user/volkswizard?sub_confirmation=1 Follow me on Instagram @volkswizard.co.uk In this video, I follow on from my review of the new facelifted T-Roc earlier in the year and get it together with the new Taigo for a proper head to head comparison. I also briefly bring the T-Cross into the contest but the main fight is between T-Roc and Taigo as it's not as simple as one is bigger than the other with those two. Also the Taigo is relatively unknown so I want to make it clear how it shapes up against the mighty million selling T-Roc because there's clearly a lot of people in the market for a compact SUV so hopefully this video will prove useful to many. This video can be divided into the following chapters; 00:00 Quick preview 00:05 Graphic by Steve @haslerdesigns 00:10 Introduction 00:55 Thanks to subscribers and VW UK 01:11 Stats - T-Cross vs Taigo 03:17 Stats - T-Roc vs Taigo 06:06 Mysterious person opens up the T-Roc :) 06:13 Outside walkaround - T-Roc Style & Taigo R Line 08:14 T-Roc Style interior tour including boot 10:00 Taigo R Line interior tour including boot 13:37 Driving Taigo R Line 17:42 Driving T-Roc Style 22:35 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=tIXk47QCU3A&pp=ygUOdGFpZ28gdnMgdC1yb2M%3D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.