1 hafta önce liste fiyatlarıyla birlikte bayilerde de artış olduğunu biliyorum sadece Birde bayiler fiyat veriyor ama gittiğinizde araç hazır değil yada eylülü bekliyorlar sanırım |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (65. sayfa)
-
-
aracın gizli özelliklerini açmak için obd2 cihazı önerisi olan var mı? ios destekli olması gerekiyor. kullanıp memnun kaldığınız bir cihaz varsa link paylaşabilir misiniz? car scanner ile kullanmak istiyorum. araç 2024, 115 life.
-
Gizli özelliklerden ziyade, bu carpisma önleyici nasil çalışıyor? Aktif görünüyor, mesafe göster de secili ancak ekranda sadece yol cizgileri gözüküyor. Simdiye kadar herhangi bir uyari almadim veya frenleme yapmadı. Calistigindan nasil emin olacagiz?
-
çarpışma önleyici yüksek hızlarda bende çalıştı. öndeki aracı algılayıp kadranda küçük bir görsel çıkıyor. frenlemesini bilmiyorum ama.
ben araçla yurtdışına çıktım ve tabela okuma özelliği aktif oldu kendi kendine. obd2 alıp bunu ve bir kaç özelliği aktif hale getirmek istiyorum.
-
selamlar, direksiyonu sağa çevirince ve gaza bastığımda bir uğultu sesi geliyor. neden olabilir yaşayan var mı -
Çarpışma önceliyi sistem bu zamana kadar 3 kere çalıştı , her seferinde de büyük işe yaradı :)
- seferde otoparktan biraz hızlı çıkıyordumki çıkıştaki eğimden sebep motor freni yaptı. Gelen ses yüzünden az daha amel defterim kapanıyordu.
- ve 3. seferde ise geri geri giderken birtanesinde görmediğim bir kadın oldu araç kendi kendine durdu yoksa çarpacaktım , diğeri de arkama araç yanaşmış o sebepten geri gitmeye çalışırken aynı şekilde durdu , her seferinde kazadan (ufak sürtmelerden) önlemiş oldu.
-
İlk aldığımda bende de oluyordu artık olmuyor , zamanla gider muhtemelen.
-
Merhaba
Araç ile gelen stok Giti lastikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben şimdiye kadar continental ve good year lastiklerinin hem yazlık hem de kisliklarini kullandım ama bu Giti markasını ilk kez duydum. Olumlu olumsuz yorumu olan var mı? -
Bahsettiğiniz çarpışma önleyici değil, manevra frenleme fonksiyonu.
-
Geçen sordum araç yok dediler olsa 1450₺’miş
-
Oldukça sıkıntılı lastik, küçük bir profil demir parçası 2000 km deki lastiği çöp etti. İşin kötüsü o lastiğin yerine aynı markadan bulamayıp hiç tanımadığım bir markanın aynı desenlisini arabama takmak zorunda kaldım. 30 Bin Km ye gelince tüm lastikleri durumuna bakmaksızın değiştireceğim.
-
marka ve model olarak lastik öneriniz var mı? bulunduğum yerde kar kış fazla olmuyor. 4 mevsim almayı düşünüyorum.
-
Benim bir önceki arabamda (Golf) fabrika çıkışlı Hankook gelmişti, 60 bin km de bir yıllık lastik gibi iken değiştirdim, daha sonra Dunlop taktım o da sorun çıkarmadı. Düşündüğünüz lastiğin ıslak zemin performansı ve yol sesi ölçüsüne bakın, satıştaki her lastikte bu bilgileri görebilirsiz.
-
Haklısınız. Ben de taigo sahibi kime sorsam manevra frenleme anlıyor. Çarpışma onleyici hangi hiz aralığında çalışıyor belli degil. Multimedyadan front asisti aktif ettigimizde mesafe göster diye bir seçenek daha var, onu da aktif edince ekranda herhangi bir değişiklik de olmuyor. İlginç
-
Benim başıma geldi yol çalışması nedeniyle yol tek şeride düşüyordu sağ ön çaprazımda ki çekici önüme atladı daha yol olmasına rağmen. Frene zaten basmak için hamle yapmıştım o sırada ekranda kırmızı kocaman çarpışma önleme işareti çıktı ve sesli uyarı geldi bu dediğim olay 1-2 saniye içinde oldu ve bitti. Ben zaten fren yaptığım için kendinin frenleme yapmasına gerek kalmadı diye düşünüyorum. -
Aşağıdaki ADAC 4 mevsim lastik testine göre Continental birinci gözüküyor.
https://www.tyrereviews.com/Article/Best-All-Season-Tyres-2024.htm
Fiyatı da fena değil gibi.
-
Merhabalar için Eylül ayında life paket için fiyat alan var mı ? Bir de hangi bayide ellerinde var acaba
-
Merhaba acaba yoğun trafikte aracı kullanan varmı benim araç 9 litrleri buluyor yakıt tüketim. Uzun yolda izmir İstanbul yaptım ama biraz hızlı gittim ortalama hızım 180 di orda da 8.5 yaktı bana biraz fazla geldi 1 motor araç için -
kardeş 1,00 motor araçla 180 basarsan yakacağı rakam senin belirttiğin rakam olur 100 ila 120 arası hızla gidersen ancak 5 ila 6 lıtre arası yakıt sarfiyatı oluır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X