Yetkili servis'de tanıdık var ona şase ile sordum kapı'da tesisat var gösteriyor dedi ama hala arka kapıları söküp baktıramadım. Yedek parça kataloğuna göre tesisat hazır ama gerçekte ne olacak bakmak lazım |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (64. sayfa)
-
-
dostlar bende geçen hafta lal marka aldım dün geldi. paspas ve alt seviyede bagaj havuzu, havuzun malkzemesi ile paspaslar aynı değil. ama bagaj havuzuda öyle çok hafif bi malzeme değilmiş taktım hem havuz hem paspaslar iyi oldu. fiyatıda wöllere göre daha uygundu. resim bırakıyorum bakın.
not: arka paspaslar 3 parça şaft kısmı bağımsız bi ayrı bi parça.
aldığım link bu:
trendyol.comLal Volkswagen Taigo 3D Havuzlu Paspas Alt Kademe Bagaj Havuzu Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/lal/volkswagen-taigo-3d-havuzlu-paspas-alt-kademe-bagaj-havuzu-seti-p-732167992?boutiqueId=61&merchantId=414367
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 13 Ağustos 2024; 11:14:56 >
-
-
dostlar front asist devre dışı uyarısı neden olur acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 13 Ağustos 2024; 17:7:29 > -
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu hafta sonu ilk bakıma gidicem, yanlız servis filitre lerde sadece yağ filtresinin değişeceğini söyledi hava ve polen bir sonraki bakımda değişecek dedi. Bu açıkçası bana saçma geldi sonuçta hadi poleni geçtim ama hava filtresi yakıt için önemli diye biliyorum acaba serviste bunu değiştirin desem ne kadar alırlar. Yada olmadı dışarıda hava tutturmam işe yararmı görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. -
Hava filtresi ilk bakımda değişmiyor diye kesin birşey yok aslında, km.ye göre gerekirse değişiyor. Yani burda aracın km.si önemli, eğer 15 bin km.ye yakınsa değiştiriliyor benim bildiğim. Benimki ilk bakımda 6500 km.de idi değişmedi mesela. Ama siz km önemli değil mutlaka değişsin derseniz o zaman da değiştirirler. Tahminim 1500-2000 TL arası tutar. Filtreyi değiştirmez de sadece hava tutulmasını isterseniz onu da önceden not ettirmenizde fayda var, çoğu servis not ettirmezseniz ekstradan hiçbir şeyi akıl edip yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 14 Ağustos 2024; 16:35:22 > -
-
Selam. 2024 model Taigo Style Paket araç aldım. Gösterge ekranını bir tarafta hız diğer tarafta devir olarak tam ekran ayarlayamadım ya da Style paket kendi içerisinde gösterge paneli farklı mı geliyor anlayamadım. resimleri ekliyorum yardımcı olabilecek var mı ?
-
Konu daha önce dile gelmişti, belki size de yardımcı olur.
-
Bende cumartesi randevuyu oraya aldım, inşallah uzun sürmez bakalım memnun kalacakmıyız. -
3-4 saat sürdü ozon temizliği de yaptılar 2-3 bin lira ekstra. Karşısında avm de takıldım -
Lastik havalarını muhakkak kontrol ettirin -
Arkadaşlar merhaba.Dün tatil dönüşü manavgatdan Denizliye geldim.Yol boyunca bazı yerlerde kablosuz android otoda kopmalar yaşadım.Bazen kendi kendine tekrar bağlanıyor bazen navigasyon geliyor spotify gelmiyor.Böyle bir sorun yaşayan var mı çözümü var mıdır?Hatta bazen aracı çalıştırdığmda bağlıyorum aracın ekranından müzik açıyorum müzik arabadan gelmiyor telefondan geliyor.
-
-
Geçmiş olsun hocam, benim araçta da arka kısımdaki Taigo yazısının i harfi çıkmış düşecekti. -
Merhaba, üzerine peçete koyup bir miktar sıcak su dökün 1-2 kez tekrar edin geçecektir.
-
Fiyatlar güncellendi.
-
Ağustos sonu gelen zamla 1.0 DSG 115bg Life için ₺1.450 fiyat verdiler.
Aylık bayi son fiyatlarındaki değişim aşağıdaki şekilde;
Mayıs 2024 opak renk life 115 bg dsg ₺1.255
Haziran 2024 opak renk life 115 bg dsg ₺1.285
Temmuz 2024 opak renk life 115 bg dsg ₺1.335
Ağustos 2024 opak renk life 115 bg dsg ₺1.380
Ağustos sonu 2024 opak renk life 115 bg dsg ₺1.450
-
Yaklaşık 4000 km’ye yakın uzun yol deneyimlerimi aktarayım,
-Uzun yol deneyimim sonrasında ekranda gördüğüm en uzun yakıt menzili 710 Km oldu.
-yakıt tüketimi 5000 km den sonra iyice oturmaya başladı gibi hissettim.
-40 litre yakıtla uzun yolda 100ün altına düşmeden 130 unda üstüne çıkmadan normal kullanımda 700-750 km arası gidiyor (az yaksın diye ekstra bir çaba harcamadım)
-Uzun kullanımda yakıt tüketimi ortalama 5.5 litreyi geçmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberknightr -- 29 Ağustos 2024; 16:13:31 >
-
Fiyat bilginiz var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X